plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mauysiu - ślicznie Ci w krótkich włosach!
Rucia ma rację, ładnemu we wszystkim ładnie
Libra - wyniki na pewno będą dobre, nie ma innej opcji
Sylwia - świetnie, że dobrze się czujesz. Oby tak dalej
Agga - fajna z ciebie siostra!braciszek pewnie zadowolony?
Effciu - naświetlą, bilirubina spadnie i wyjdziecie do domku, żeby cieszyć się Madziunią już całą rodzinką.
Moja Maja przekrzykuje w łóżeczku samą siebie, przed chwilą zasnęła mi przy cycku, położyłam ją i jej sen trwał chyba 10 minuta obiad w proszku.... a m z pracy przed 18 wróci i chyba będę musiała powiedzieć, że na obiad to co wczoraj - czyli nic
AGA 30, sylwia1985, Strażaczka90, kiti, aisa, Libra, Dodi, Rucia, Shagga_80, Spero, Spero, mauysia lubią tę wiadomość
-
Mauysia, a co do żłobka - jakieś 3 tygodnie temu wypełniłam wniosek on line, żeby zapisać Maję do żłobka od września jak będzie miała 14 m-cy. I do tego żłobka najbliżej domu jesteśmy 369-te na liście wrrrr do drugiego wybranego 450-te, a do trzeciego 359-te. Mogę więc zapomnieć, że w ogóle dostaniemy się do państwowego żłobka
-
shaga masz racje nie bede innych postow czytala bo sie tylko stresuje. Wczoraj wyczytalam ze duza beta moze oznaczac ciaze pozamaciczna albo zespol downa....
Bede tylko Was pytala bo szkoda nerwow....ale wiadomo czlowiek jest tylko czlowiekiem i wszystko chce wiedziec odrazu.
Wy stresowalyscie sie jak dowiedzialyscie sie ze jestescie w ciazy? Przed pierwsza wizyta u gina czy wszystko aby wporzadku czy np nie ma pustego jaja plodowego albo nie zobaczycie serduszka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 16:45
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:shaga masz racje nie bede innych postow czytala bo sie tylko stresuje. Wczoraj wyczytalam ze duza beta moze oznaczac ciaze pozamaciczna albo zespol downa....
Bede tylko Was pytala bo szkoda nerwow....ale wiadomo czlowiek jest tylko czlowiekiem i wszystko chce wiedziec odrazu.
Wy stresowalyscie sie jak dowiedzialyscie sie ze jestescie w ciazy? Przed pierwsza wizyta u gina czy wszystko aby wporzadku czy np nie ma pustego jaja plodowego albo nie zobaczycie serduszka?
Sylwia karzdy lekaż ci to powie nie lecz i nie diagnozuj się w necie
No szkoda że nasza ludzka ciekawość robi co innego
Spokojnie czekaj na wizytę u gina a będzie wszystko dobrzesylwia1985, aisa, Libra, Dodi, Shagga_80, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia - dziewczyny mają rację, nie czytaj za dużo
ja jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży to w ogóle się nie stresowałam, tylko cieszyłam i też tak masz robić!
trzeba być optymistą
AGA 30, sylwia1985, Strażaczka90, kiti, aisa, Libra, Dodi, Shagga_80, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshe wrote:Sylwia - dziewczyny mają rację, nie czytaj za dużo
ja jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży to w ogóle się nie stresowałam, tylko cieszyłam i też tak masz robić!
trzeba być optymistą
Jestem ZAsylwia1985, she, Strażaczka90, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zaraz się cofnę nadrobić, ale wrzucam info po moich badaniach prenatalnych:
malec ma 6,44 cm, serducho bije 157 ud/min, kość nosowa widoczna, przezierność karkowa 1,6mm, wg USG wiek ciązy to 12t 5d, lokalizacja łożyska: tylna ściana wysoko, płyn owodniowy w normie, pępowina trójnaczyniowa, rączki są i nimi machało dzieciątko, nóżki fajne generalnie wszystko w porządku
ryzyka po skorygowaniu 1:3288 trisomia 21
1:4870 trisomia 18
<1: 20000 trisomia 13
nie stwierdzono podwyższonego ryzyka zaburzeń chromosomalnych po badaniu USG
budowa płodu prawidłowa
Jestem szczęśliwaSandraa, Libra, mauysia, she, zbikowa, Rucia, sylwia1985, AGA 30, Spero, a-koczek, kopciuszek126, Shagga_80, aisa, anka_a, kiti, mala29_, Gunia, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:To co ty w nocy bedziesz robić
Dodi jeszcze raz gratuluje dobrych wyników
Dobrej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:57
Dodi, AGA 30, Shagga_80, Spero lubią tę wiadomość
-
Shagguś Ty też masz ładne włosy i trzeba by chyba dużo odwagi albo odpowiedniego momentu, żeby zdecydować się na ostre cięcie
Jednakże gdyby mnie ktoś zapewnił, że cięcie będzie tak świetne jak u Mauysi i fryz będzie się utrzymywał to też siadam na fotel
AGA świetnie sie prezentowałaś w nowej kieccekurcze co ten brat by tez Ciebie zrobił
she - dobre to z tym tekstem, że na obiad to co wczoraj heheh uśmiałam sięa swoją drogą to może faktycznie dzieci by trzeba było jeszcze przed urodzeniem zapisywać do żłobka czy przedszkola może
masakra.... apropo wielkości maluszka to mój tata stwierdził, że to już olbrzym
Sylwia napiszę to po raz kolejny i ostatni - miałam taki sam wynik bety jak Ty, w tym samym czasie i póki co mam jedno maleństwo
Libruś wyśpij się, bo jutro Twój wielki dzień !!!
ok i teraz zmykam :*AGA 30, a-koczek, Libra, kopciuszek126, Shagga_80, Spero, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny