X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz nie daje rady psychicznie w tym szpitalu tak strasznie tesknie za moim synciem.Niestety nie wolno mu do mnie przyjsc:( Jak sobie pomysle to lzy mi w oczach staja:(Wiem ze dzidzius najwazniejszy ale moja slabosc psychiczna bierze gore.Ach niech nas juz wypuszcza bo sie jakiejs choroby tu nabawie

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu trzymaj się :( Mam nadzieję, że wyniki małej się poprawią i będziecie mogły wyjść do domku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia trzyma się jeszcze troszke i będziecie w komplecie :)

• she Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia - mam nadzieję, że wyniki się poprawią i szybciutko wyjdziecie

201306215365.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu kochana trzymaj sie juz niedlugo wyjdziesz do domku :* Pomodle sie dzisiaj za was by wynik maluszka byl dobry zebyscie mogly szybko wrucic do domku :)

Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia,ściskam mocno...rozumiem,co przeżywasz....dokładnie to samo miałam :( Nam pobyt przedłużył się do 6stej doby a Kuby do chyba 4tej nie widziałam aż wreszcie M przemycił mi Go :P A Madzia jest naświetlana?I jak wysoką ma tę bilirubinę?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewuszki. Effciu wytrzymaj jeszcze troszeczke :)

milego dnia

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Witam sie po weekendzie.

Efcia wspólczuje ja też tego sie obawiam że gdybym zaszła w ciąże i [pojechała rodzić to nie wytzrymałabym z tesknoty za moja córką.

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam fantastyczny weekend.
    Byłam na weselu i juz dawno tak sie nie bawiłam z moim m było super nogi od tanca to jeszcze mnie bolą ale warto było

Fedra, Rucia, Libra, mauysia, Dodi, AGA 30, aisa, Spero lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Pismak Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Witam po weekendzie :)

Effcia mam nadzieje że Madzia szybko pokona żółtaczkę pępuszek ślicznie się zagoi i wyjdziecie razem do domku i będziecie w czwóreczkę :)

Rucia gratki z okazji ząbków Leosia :)

Mauyś ślicznie Ci w nowej fryzurze :)

Sylwia piękna beta i super progresteron - teraz spokojnie czekamy do wizyty :)

Miłego dnia :)

Selenko <3 mam nadzieję że Kacperka marudzenie tylko chwilowe i że ładnie rośnie i jak go zważysz to tylko będzie tego potwierdzenie :)

Aga super że imprezka się udała i bez szkód się obyło :) PS: wyglądałaś cudnie :)

Fedra, Libra, Dodi, Shagga_80, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga oglądałam zdjęcia przepięknie wygląałaś

Fedra, Dodi, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez sie witam w ppniedzialkowy ranek.Effciu trzymam kciuki za Ciebie i maluszka :)

Strażaczka90, Fedra, Spero lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)
    Effciu wytrzymaj jeszcze troszkę

Mała świetnie że.czesciej zagladasz so Nas

Koczku iść na wesele to świetna sprawa:-) mnie w.tym roku dwa czekają:-)sie wybawie:)

U mnie słoneczny poniedziałek:) noga boli dalej leze...Babcia przyszla posprzatala i ugotowala...Jest mi tak głupio że.ja leze a ta.sprząta..Mój M też mi musi uslugiwac...:/

Fedra, Dodi, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość

• ash Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jak po weekendzie?
    Jak co poniedziałek ledwo wstałam :/
    Wczoraj miałam taki dzień, że nie pytajcie. Powiem tyle - alkohol mi nie służy. Pochorowałam się tak, że przeleżałam cały dzień w piżamie.

ug3715nmrb0zdbvc.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ash wrote:
    Hej dziewczyny, jak po weekendzie?
    Jak co poniedziałek ledwo wstałam :/
    Wczoraj miałam taki dzień, że nie pytajcie. Powiem tyle - alkohol mi nie służy. Pochorowałam się tak, że przeleżałam cały dzień w piżamie.
    Oj :( ja też kiedyś miałam tak przez alk..Mąż cala noc tylko zmienił miski bo do łazienki nie miałam siły iść..i od tamtej pory zero alku czyli jakieś 4lata już.Chyba że jednio piwcio shandy cytrynowe raz na ruski rok.Ja też przelezalam w łóżku

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym poleżała w łóżku :P

Strażaczka90, Fedra, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

• ash Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Oj :( ja też kiedyś miałam tak przez alk..Mąż cala noc tylko zmienił miski bo do łazienki nie miałam siły iść..i od tamtej pory zero alku czyli jakieś 4lata już.Chyba że jednio piwcio shandy cytrynowe raz na ruski rok.Ja też przelezalam w łóżku

ja generalnie nie piję, a jeśli już to winko białe/różowe w małych ilościach.
    Byliśmy u znajomych i wina nie było, dostałam drinka - wódka i 7up. Wypiłam 3 no i później w domu umierałam. Ble! Never ever!

ug3715nmrb0zdbvc.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie;)

Sylwia super wyniki ;) jeszcze raz gratulacje;)

My tez w czerwcu zamierzamy malutka chrzcic ;)

jutro kolejna wizyta poloznej .

Effcia trzymaj sie dasz rade ;*

wiecej nie dam rady juz nadrobic

Strażaczka90, Fedra, sylwia1985, mauysia, Effcia28, Rucia, Dodi, AGA 30, aisa, Spero lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wczoraj mielismy maly problem bo malutka jak wstala rano o 8 tak potem przez 8 h nie spala wogole tylko krzyczala i chciala jesc i jeszcze sie prezyla wyszlo na to ze brzuszek ja bolal i po masazu przeszlo i bylo ok i usnela. ale musialam jej dac 50ml mleczka sztucznego bo jak przez tyle godz ssala moje to w koncu zabraklo bo jadla i nic nie lecialo .a dzis jak narazie ok i noc tez tak jak zawsze 6h przespala po 3 wstala na jedzonko zjdala i dalej spala do prawie 8.

a.png
    a.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zapomniałam Wam powiedzieć. Miałam NIEPRZYJEMNOŚĆ widzieć ciężarną pijącą Lecha Free. Oczywiście sama zainteresowana twierdziła że to bezalkoholowe piwo. No nic, widać że niektórzy nie widzą różnicy w BEZALKOHOLOWY NAPÓJ, a PIWO NISKOALKOHOLOWE.
    Smutne.

ug3715nmrb0zdbvc.png

‹‹ 5247 5248 5249 5250 5251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ