plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz nie daje rady psychicznie w tym szpitalu tak strasznie tesknie za moim synciem.Niestety nie wolno mu do mnie przyjsc:( Jak sobie pomysle to lzy mi w oczach staja:(Wiem ze dzidzius najwazniejszy ale moja slabosc psychiczna bierze gore.Ach niech nas juz wypuszcza bo sie jakiejs choroby tu nabawie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Witam po weekendzie
Effcia mam nadzieje że Madzia szybko pokona żółtaczkę pępuszek ślicznie się zagoi i wyjdziecie razem do domku i będziecie w czwóreczkę
Rucia gratki z okazji ząbków Leosia
Mauyś ślicznie Ci w nowej fryzurze
Sylwia piękna beta i super progresteron - teraz spokojnie czekamy do wizyty
Miłego dnia
Selenkomam nadzieję że Kacperka marudzenie tylko chwilowe i że ładnie rośnie i jak go zważysz to tylko będzie tego potwierdzenie
Aga super że imprezka się udała i bez szkód się obyłoPS: wyglądałaś cudnie
Fedra, Libra, Dodi, Shagga_80, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Witajcie:)
Effciu wytrzymaj jeszcze troszkę
Mała świetnie że.czesciej zagladasz so Nas
Koczku iść na wesele to świetna sprawa:-) mnie w.tym roku dwa czekają:-)sie wybawie:)
U mnie słoneczny poniedziałek:) noga boli dalej leze...Babcia przyszla posprzatala i ugotowala...Jest mi tak głupio że.ja leze a ta.sprząta..Mój M też mi musi uslugiwac...Fedra, Dodi, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość
-
ash wrote:Hej dziewczyny, jak po weekendzie?
Jak co poniedziałek ledwo wstałam
Wczoraj miałam taki dzień, że nie pytajcie. Powiem tyle - alkohol mi nie służy. Pochorowałam się tak, że przeleżałam cały dzień w piżamie.ja też kiedyś miałam tak przez alk..Mąż cala noc tylko zmienił miski bo do łazienki nie miałam siły iść..i od tamtej pory zero alku czyli jakieś 4lata już.Chyba że jednio piwcio shandy cytrynowe raz na ruski rok.Ja też przelezalam w łóżku
-
nick nieaktualny
-
Strażaczka90 wrote:Oj
ja też kiedyś miałam tak przez alk..Mąż cala noc tylko zmienił miski bo do łazienki nie miałam siły iść..i od tamtej pory zero alku czyli jakieś 4lata już.Chyba że jednio piwcio shandy cytrynowe raz na ruski rok.Ja też przelezalam w łóżku
ja generalnie nie piję, a jeśli już to winko białe/różowe w małych ilościach.
Byliśmy u znajomych i wina nie było, dostałam drinka - wódka i 7up. Wypiłam 3 no i później w domu umierałam. Ble! Never ever! -
witajcie;)
Sylwia super wynikijeszcze raz gratulacje;)
My tez w czerwcu zamierzamy malutka chrzcic
jutro kolejna wizyta poloznej .
Effcia trzymaj sie dasz rade ;*
wiecej nie dam rady juz nadrobicStrażaczka90, Fedra, sylwia1985, mauysia, Effcia28, Rucia, Dodi, AGA 30, aisa, Spero lubią tę wiadomość
-
a wczoraj mielismy maly problem bo malutka jak wstala rano o 8 tak potem przez 8 h nie spala wogole tylko krzyczala i chciala jesc i jeszcze sie prezyla wyszlo na to ze brzuszek ja bolal i po masazu przeszlo i bylo ok i usnela. ale musialam jej dac 50ml mleczka sztucznego bo jak przez tyle godz ssala moje to w koncu zabraklo bo jadla i nic nie lecialo .a dzis jak narazie ok i noc tez tak jak zawsze 6h przespala po 3 wstala na jedzonko zjdala i dalej spala do prawie 8.
-
A zapomniałam Wam powiedzieć. Miałam NIEPRZYJEMNOŚĆ widzieć ciężarną pijącą Lecha Free. Oczywiście sama zainteresowana twierdziła że to bezalkoholowe piwo. No nic, widać że niektórzy nie widzą różnicy w BEZALKOHOLOWY NAPÓJ, a PIWO NISKOALKOHOLOWE.
Smutne.