SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę.....
    poczułam się jakby to był najzwyklejszy, normalny dzień jak nocny marek (Effcia) wpada bo standardowo spać nie może a to już mama po raz drugi! Yupii

Mauyś to prawda z tymi ovu przystojniakami i ślicznotkami. Kiedyś mówiłam, że jednak nie wszystkie małe dzieci są fajne, ale jak ktoś pomyśli tak jak ja to zapraszam do naszej galerii Młodych Gwiazd :)

mauysia, Effcia28, Spero, Pismak, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus, Strażaczka90, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz kochana Effcia sie zjawila.Jak sie czujesz kochana-opowiadaj bo ciekawa jestem ?

Effcia moja dzisiejsza BETA 4327,00

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 22:13

Spero, Fedra, Dodi, Effcia28, Kfjatus, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ps ciekawa jestem jak moj G zareaguje jak mu wieczorem jutro powiem po pracy.Tylko nie wiem jak to zrobic ?
    To zależy, jaką formę lubisz :) Niektóre dziewczyny np. kupują małe buciki albo robią inną oprawę, a niektóre podchodzą do męża i mówią: Jestem w ciąży!
    PS) Ja byłam z tych drugich :)

Pismak, Dodi, Fedra, Rucia, Strażaczka90, Shagga_80, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauyś i co teraz??? ja już chyba będę na ovu nocować i gapić się na twój avatar ... ja nie wiem jak Wam nie wstyd mieć tak przepiękne dzieci normalnie...

Effcia jak zwykle na posterunku, nie ważne że tyle co urodziła :) Kochana jak dajesz radę to pisz jak się czujesz :)

mauysia, Dodi, Fedra, Strażaczka90, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Mauyś i co teraz??? ja już chyba będę na ovu nocować i gapić się na twój avatar ... ja nie wiem jak Wam nie wstyd mieć tak przepiękne dzieci normalnie...
    Mogę na chwilę zmienić z powrotem, np. na jakąś szkaradę :D

Dodi, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Mogę na chwilę zmienić z powrotem, np. na jakąś szkaradę :D

aaaabsotulnie! nawet na chwilę nie! pliiisssssssss

Dodi, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje sie dobrze nie bylam nacinana wiec tak jakby nic boli.Porod balesny nie ma co sciemniac.wstalam dzis o 10:30 i nie czulam ruchow o 13:00 stwierdzil ze nie ma co czekac tylko trza to sprawdzic.zjawilam sie na ip okolo 13:30 i tam sie dowiedzialam ze 4cm rozwarcia i malo wod i ide na porodowke.O15 pierwszy skurcz o 17 podlaczyli kroplowke a o 18:25 pojawila sie Madzialena.sorki za bledy ale z kom to tak lipa troche

mauysia, sylwia1985, Spero, Gunia, aisa, zbikowa, Kfjatus, Pismak, Ilona, Dodi, Fedra, kiti, Rucia, gocha04, Strażaczka90, anka_a, Shagga_80, a-koczek, Ola_czeka, Blondi22, plemniczka, Muska, Libra, Sandraa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Czuje sie dobrze nie bylam nacinana wiec tak jakby nic boli.Porod balesny nie ma co sciemniac.wstalam dzis o 10:30 i nie czulam ruchow o 13:00 stwierdzil ze nie ma co czekac tylko trza to sprawdzic.zjawilam sie na ip okolo 13:30 i tam sie dowiedzialam ze 4cm rozwarcia i malo wod i ide na porodowke.O15 pierwszy skurcz o 17 podlaczyli kroplowke a o 18:25 pojawila sie Madzialena.sorki za bledy ale z kom to tak lipa troche
    ale super...szybko ..bez nacinania...idealny porod

mialas jakies znieczulenie chociaz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 22:28

Fedra, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    No to fajnie że było krótko. Madzi się po prostu spieszyło do ovukoleżanek/ovukolegów rówieśników :D
    Też nie byłam nacinana i też nic mnie nie bolało (edit: tzn. po porodzie, bo poród wiadomo że bolał) - niebo a ziemia w porównaniu do pierwszego porodu.

Jak tam malutka? Śpi spokojnie? Wcinała już cosik?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 22:29

Dodi, Fedra, Rucia, Strażaczka90, Shagga_80, aisa, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmykusiam spac bo rano do pracy - choc pewnie ciezko bedzie mi zasnac ...Buziolki zozolki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 22:31

Spero, mauysia, Dodi, Fedra, Strażaczka90, Libra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu dość szybko poszło :) Cieszę się ze dobrze się czujesz.

Ja zwijam żagle na dziś i romantycznych Walentynek. Ja to pewnie nawet śniadania nie dostanę, ale jak to mówią widziały gały co brały więc nie będę narzekać :)
    Dobrej nocy <3

Dodi, mauysia, Fedra, kiti, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Effciu dość szybko poszło :) Cieszę się ze dobrze się czujesz.

Ja zwijam żagle na dziś i romantycznych Walentynek. Ja to pewnie nawet śniadania nie dostanę, ale jak to mówią widziały gały co brały więc nie będę narzekać :)
    Dobrej nocy <3

Ty to choćby za karę, wogóle śniadania jutro nie powinnaś dostać :P

Effciu cieszę się, że gładko poszło i nie boli :) Nawet nie wiesz jak się ciesze, że dziś urodziłaś ;) seseseese :* ale obiecasz, że jak tylko Madzialena pozwoli to bedziesz wpadać się przedrzeźniać z wiewiórą? Specjalnie dla Ciebie idę w pn kolor odświeżyć :P

Fedra, Effcia28, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już lecę, pa!

Dodi, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne ze bede sie z Toba droczyc uwielbiam to.Mala jadla z godzine po porodzie a teraz spi smacznie.Napiszcie mi na priv co ja jako karmiaca moge jesc bo ja to zielona jestem w tych sprawach...

kiti, Strażaczka90, Pismak, Fedra, Dodi, Spero, aisa, Libra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 14:31

Kfjatus, Rucia, Ilona, Strażaczka90, Fedra, anka_a, kiti, Dodi, a-koczek, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia wszystko. Tutaj w DE tak każą i ja jem prawie wszystko. Prócz smazonego. Mały odpukac ma się dobrze. Przy Wiki wariowalam z dietą i po co. Także wydaje mi się, ze spokojnie możesz próbować wszystkiego.
    Jeszcze raz Gratuluje ;)Madzia jest śliczna :)

Mauysiu no Henio to prawdziwy przystojniak i super że tak ładnie przybrał na wadze, dobra robota mamuśka :)

Sylwia super beta :)

Rucia, Strażaczka90, Fedra, Dodi, aisa, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewuszki :) udanych i owocnych Walentynek Wam zycze :)

Rucia, Strażaczka90, Fedra, Dodi, Spero, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Wspaniałych walentynek, przede wszystkim świadomości, że ma się przy boku kogoś na kim naprawdę nam zależy, kto poda pomocną dłoń, kto jest nam bliski, ważny, kto rozśmieszy i przytuli w potrzebie, z kim dobrze dzielić radość i smutek...
    (bo uważam, że świadomość posiadania prawdziwego Skarbu w postaci życiowego partnera,to więcej niż plastikowe serce wręczone w papierowej torebce)

dobrego dnia :*

Rucia, gocha04, Strażaczka90, Pismak, mauysia, Fedra, Dodi, Spero, aisa, Blondi22, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)

Effciu tutaj również bardzo bardzo serdecznie gratuluję Ci takiej malutkiej kruszynki :D Jest piękna :D

A Tobie Sylwia życzę bliźniaków :) Skoro mówisz, że twój tata ma bliźniaczkę, to bardzo możliwe, że u Ciebie pod serduszkiem również rosną dwie fasolki :)

Wszystkim Wam z okazji walentynek mnóstwa miłości <3 <3 <3

Idę nadrabiać :)

sylwia1985, Strażaczka90, Pismak, Fedra, Dodi, Spero, Kfjatus, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wierze - Mayuśka zmieniła avatara :P Oko Heniola na nas patrzy ;)

Strażaczka90, mauysia, Fedra, Dodi, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 5240 5241 5242 5243 5244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ