plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mogę.....
poczułam się jakby to był najzwyklejszy, normalny dzień jak nocny marek (Effcia) wpada bo standardowo spać nie może a to już mama po raz drugi! Yupii
Mauyś to prawda z tymi ovu przystojniakami i ślicznotkami. Kiedyś mówiłam, że jednak nie wszystkie małe dzieci są fajne, ale jak ktoś pomyśli tak jak ja to zapraszam do naszej galerii Młodych Gwiazdmauysia, Effcia28, Spero, Pismak, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus, Strażaczka90, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
Nasz kochana Effcia sie zjawila.Jak sie czujesz kochana-opowiadaj bo ciekawa jestem ?
Effcia moja dzisiejsza BETA 4327,00Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 22:13
Spero, Fedra, Dodi, Effcia28, Kfjatus, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:ps ciekawa jestem jak moj G zareaguje jak mu wieczorem jutro powiem po pracy.Tylko nie wiem jak to zrobic ?
Niektóre dziewczyny np. kupują małe buciki albo robią inną oprawę, a niektóre podchodzą do męża i mówią: Jestem w ciąży!
PS) Ja byłam z tych drugichPismak, Dodi, Fedra, Rucia, Strażaczka90, Shagga_80, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMauyś i co teraz??? ja już chyba będę na ovu nocować i gapić się na twój avatar ... ja nie wiem jak Wam nie wstyd mieć tak przepiękne dzieci normalnie...
Effcia jak zwykle na posterunku, nie ważne że tyle co urodziłaKochana jak dajesz radę to pisz jak się czujesz
mauysia, Dodi, Fedra, Strażaczka90, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Mauyś i co teraz??? ja już chyba będę na ovu nocować i gapić się na twój avatar ... ja nie wiem jak Wam nie wstyd mieć tak przepiękne dzieci normalnie...
Dodi, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czuje sie dobrze nie bylam nacinana wiec tak jakby nic boli.Porod balesny nie ma co sciemniac.wstalam dzis o 10:30 i nie czulam ruchow o 13:00 stwierdzil ze nie ma co czekac tylko trza to sprawdzic.zjawilam sie na ip okolo 13:30 i tam sie dowiedzialam ze 4cm rozwarcia i malo wod i ide na porodowke.O15 pierwszy skurcz o 17 podlaczyli kroplowke a o 18:25 pojawila sie Madzialena.sorki za bledy ale z kom to tak lipa troche
mauysia, sylwia1985, Spero, Gunia, aisa, zbikowa, Kfjatus, Pismak, Ilona, Dodi, Fedra, kiti, Rucia, gocha04, Strażaczka90, anka_a, Shagga_80, a-koczek, Ola_czeka, Blondi22, plemniczka, Muska, Libra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Czuje sie dobrze nie bylam nacinana wiec tak jakby nic boli.Porod balesny nie ma co sciemniac.wstalam dzis o 10:30 i nie czulam ruchow o 13:00 stwierdzil ze nie ma co czekac tylko trza to sprawdzic.zjawilam sie na ip okolo 13:30 i tam sie dowiedzialam ze 4cm rozwarcia i malo wod i ide na porodowke.O15 pierwszy skurcz o 17 podlaczyli kroplowke a o 18:25 pojawila sie Madzialena.sorki za bledy ale z kom to tak lipa troche
mialas jakies znieczulenie chociaz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 22:28
Fedra, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Czuje sie dobrze nie bylam nacinana wiec tak jakby nic boli.Porod balesny nie ma co sciemniac.wstalam dzis o 10:30 i nie czulam ruchow o 13:00 stwierdzil ze nie ma co czekac tylko trza to sprawdzic.zjawilam sie na ip okolo 13:30 i tam sie dowiedzialam ze 4cm rozwarcia i malo wod i ide na porodowke.O15 pierwszy skurcz o 17 podlaczyli kroplowke a o 18:25 pojawila sie Madzialena.sorki za bledy ale z kom to tak lipa troche
Też nie byłam nacinana i też nic mnie nie bolało (edit: tzn. po porodzie, bo poród wiadomo że bolał) - niebo a ziemia w porównaniu do pierwszego porodu.
Jak tam malutka? Śpi spokojnie? Wcinała już cosik?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 22:29
Dodi, Fedra, Rucia, Strażaczka90, Shagga_80, aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffciu dość szybko poszło
Cieszę się ze dobrze się czujesz.
Ja zwijam żagle na dziś i romantycznych Walentynek. Ja to pewnie nawet śniadania nie dostanę, ale jak to mówią widziały gały co brały więc nie będę narzekać
Dobrej nocyDodi, mauysia, Fedra, kiti, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Effciu dość szybko poszło
Cieszę się ze dobrze się czujesz.
Ja zwijam żagle na dziś i romantycznych Walentynek. Ja to pewnie nawet śniadania nie dostanę, ale jak to mówią widziały gały co brały więc nie będę narzekać
Dobrej nocy
Ty to choćby za karę, wogóle śniadania jutro nie powinnaś dostać
Effciu cieszę się, że gładko poszło i nie boliNawet nie wiesz jak się ciesze, że dziś urodziłaś
seseseese :* ale obiecasz, że jak tylko Madzialena pozwoli to bedziesz wpadać się przedrzeźniać z wiewiórą? Specjalnie dla Ciebie idę w pn kolor odświeżyć
Fedra, Effcia28, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Jasne ze bede sie z Toba droczyc uwielbiam to.Mala jadla z godzine po porodzie a teraz spi smacznie.Napiszcie mi na priv co ja jako karmiaca moge jesc bo ja to zielona jestem w tych sprawach...
kiti, Strażaczka90, Pismak, Fedra, Dodi, Spero, aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effcia wszystko. Tutaj w DE tak każą i ja jem prawie wszystko. Prócz smazonego. Mały odpukac ma się dobrze. Przy Wiki wariowalam z dietą i po co. Także wydaje mi się, ze spokojnie możesz próbować wszystkiego.
Jeszcze raz Gratuluje ;)Madzia jest śliczna
Mauysiu no Henio to prawdziwy przystojniak i super że tak ładnie przybrał na wadze, dobra robota mamuśka
Sylwia super beta
Rucia, Strażaczka90, Fedra, Dodi, aisa, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Dzień dobry!
Wspaniałych walentynek, przede wszystkim świadomości, że ma się przy boku kogoś na kim naprawdę nam zależy, kto poda pomocną dłoń, kto jest nam bliski, ważny, kto rozśmieszy i przytuli w potrzebie, z kim dobrze dzielić radość i smutek...
(bo uważam, że świadomość posiadania prawdziwego Skarbu w postaci życiowego partnera,to więcej niż plastikowe serce wręczone w papierowej torebce)
dobrego dnia :*Rucia, gocha04, Strażaczka90, Pismak, mauysia, Fedra, Dodi, Spero, aisa, Blondi22, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry
Effciu tutaj również bardzo bardzo serdecznie gratuluję Ci takiej malutkiej kruszynkiJest piękna
A Tobie Sylwia życzę bliźniakówSkoro mówisz, że twój tata ma bliźniaczkę, to bardzo możliwe, że u Ciebie pod serduszkiem również rosną dwie fasolki
Wszystkim Wam z okazji walentynek mnóstwa miłości
Idę nadrabiaćsylwia1985, Strażaczka90, Pismak, Fedra, Dodi, Spero, Kfjatus, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny