plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloł

Podczytuję, ale pustkę mam we łbie, więc się nie odniosę
Pochwalę się jedynie, że wczoraj byłam na wizycie i nasza Amelka waży już 507g, wszystko jest ok i bardzo się cieszę
Aisko jak tam samopoczucie?
Pismaczku :*
Magdzia będzie dobrze, no stress
a oto moja gwiazdeczka akrobatka
Strażaczka90, mala29_, magdzia26, Pismak, she, Libra, Spero, aisa, kiti, AGA 30, Effcia28, a-koczek, Rucia, Kaja, anka_a, sylwia1985, Fedra, plemniczka, Gunia, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po dzidziolek odwrócił się do nas tylkiem i jedyne co pokazywał to pośladki i siusiaka aż lekarz się smial. Żadne spacery i próby przekrecenia nie pomogły, buzi nie chciał pokazać. Ale z dzidzia wszystko dobrze ma 272 g, serduszko, brzuszek, 4 łapki i główka w porządku. Noi potwierdził lekarz na 100% chłopaka, wiec będzie Nikus
Dodi, Libra, Strażaczka90, mala29_, Spero, kiti, aisa, AGA 30, Kaja, Muska, anka_a, sylwia1985, Fedra, plemniczka, Blondi22, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyod nowa? Weź prosze nawet mnie nie dobjajmagdzia26 wrote:Libra no Ciebie to o lenistwo na pewno oskarzyc nie można ale możnaby powiedzieć ze twoje starania zaczęły się teraz od nowa...wiec teraz tylko czekać na piękne rozwrzeszczane efekty

magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziu uparciuch z tego twojego smyka
Ciesze sie ze u Ciebie i maluszka wszystko wporzadlu. Niech nadal zdrowo rosnie 
Dodi juz lepiej sie czuje
staram sie isc nurtem ale jak mi to wyjdzie to sie okarze.
Dodi, Strażaczka90, Spero, kiti, Libra, aisa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór

Pismaczku wciąż się modlę za Was
Dodi będzie gimnastyczka z tej Twojej córci jak nic
Madzia synek uparciuch, ale najważniejsze, że wszystko jest z w porządku i szkrab rośnie
może doczekamy sie kiedś jakiegoś zdjęcia 
Rucia jak tam Leoś. byłaś na tych wizytach??
Dodi, mala29_, kiti, Libra, aisa, Strażaczka90, anka_a, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyod nowa to bym od ciazy liczyła... A coś takiego nie mialo miejsca... Ja Cię prosze a Ty swoje... Czas się ulotnic albo przynajmniej zamilknąć... Więc milknę życząc miłego długiego weekendumagdzia26 wrote:Od nowa ale teraz pójdzie błyskawicznie kochana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 21:49
-
Powitać
Magdzia, super że z dzidzią wszystko ok, no i gratuluje synka!
Mała, będzie ok, zobaczysz!
Dodi, niezła akrobatka z Amelki. Nie moglam przez chwilę załapać co tam jest przy główce.. a to nogi
fajowo! A moje samopoczucie ok, czekam cierpliwie.
Koczek, fajnie że jesteś dzielnie na ovuposterunku gdy tu taka cisza
Aga, fryzure masz wystrzałową, serio super!
U mnie ciepło, lato od kilku dni. Troche deszczu by się przydało. Jak u którejś za dużo to może do mnie podesłać. Miłego dnia :*
Dodi, Strażaczka90, kiti, magdzia26, AGA 30, Fedra, plemniczka, mala29_, Gunia, mauysia lubią tę wiadomość
-
Madzia fajnie ze synus potwierdzony.
Dodi ja tez ciezko miałam aby zobaczyc co tam sie znajduje ale juz widze wiec ciekawe co to bedzie jak sie urodzi jak tu takie rzeczy wyprawia.
Aisko a ty jak nie planuszej porodu na majówke?
Dodi, magdzia26, aisa, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Koczku no ja na początku też nie wiedziałam jak to zdjęcie odwrócić żeby dobrze się przyjrzeć hehe
Fajnie że krótki tydzień macie teraz pracusie, więc życzę miłego odpoczynku
Kaja jak Marcel?
Aisko nie mogę się doczekać Twojego szkraba
buziole dla Was :* ja zaraz zmykam na zakupy
magdzia26, aisa, a-koczek, Strażaczka90, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny,
cały czas podczytuję, ale jakoś nie mam weny do pisania, poza tym zawsze czytam przez tel, a pisanie strasznie mnie wnerwia.
Mam nadzieję, że juz choróbska sobie poszły od Mauysiowych i, że u Rucińskich coś się wyjaśniło z potomkiem. Ciekawe też jak się prace nad budową mają u Shaggowskich. I Czekajki ni ma i wielu wielu innych.
Dodi gimnastyczka Wam rośnie jak nic.
Aisa czekamy na Twoje rozwiązanie. Kaja dzielnie sobie dała radę.
Magdzia gratuluję synka.
Effcia chyba Ci podkradnę córunię, napatrzeć się nie mogę jaka ona śliczna.
Wybaczcie, że nie odniosę się do wszystkiego, ale pamięć mam ulotną
U mnie nic ciekawego, oprócz tego, że strasznie mnie boli pierś od strony ręki i nie wiem czy sobie przyleżałam czy co.. Obmacałam się i nic tam nieciekawego nie wyczuwam, ale to już tak od kilku dni się ciągnie.
I dla sprostowania to nie ciąża, bo PRL była ponad normą w tym cyklu.
Miłej Majóweczki życzę wszystkim! Ja niestety 2 do pracy.
Dodi, magdzia26, AGA 30, anka_a, aisa, Strażaczka90, Fedra, Effcia28, kiti, mauysia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧