plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:Aisko a ty jak nie planuszej porodu na majówke?
Planuje na któryś dzień bądź noc majową, ale którego to będzie to już dzidzia zdecyduje
Jakby co to dam znać
Gosiu, oby ta prl nie przeszkodziła i było zielono, a co
Aga, Tobie również miłego dnia!
Przesyłam wiruski ciążowe bo jeszcze przez jakíś czas mam ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
AGA 30, a-koczek, magdzia26, Strażaczka90, Fedra, Dodi, plemniczka, mala29_, gocha04, Kaja, kiti lubią tę wiadomość
-
Cześć!
Dodi zdjęcie małej jest świetne! Zaskakujące jest to, że ta mała istotka takie cuda potrafi wyczyniać w brzuchu
Magdzia kolejny przystojniak się szykuje, super!
Aisa czekamy na rozpakowanie!
Ja po wizycie, macanko i cytologia była i jest wszystko ok. Dostałam przyzwolenie na picie kawy ale z mleczkiem jak mi się słabo robi ale się przyznam, że wróciły mi smaki na kawę czarna
Korzystając ze słońca lecę po młodą i do rodziców wygrzać kości na słoneczku
Pozdrawiam!
Strażaczka90, Fedra, magdzia26, aisa, Dodi, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość
-
Wpadłam się przywitać: Dzień dobry
życzyć: udanej majówki z dużą ilością słońca
i dużo zdrówka dla tych którzy tego potrzebują 
Aisko gdybym była niedostępna to szybkiego i bezproblemowego porodu życzę
tak więc uciekam trzymajcie sie ciepło
Strażaczka90, a-koczek, magdzia26, sylwia1985, aisa, Dodi, plemniczka, Effcia28, kiti, Blondi22, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Niestety biurokracji nie da się przeskoczyć... wszystko w toku zaczynamy juz powoli dowiadywac się o kredyt itd... ogólnie masa papierologi jak na raziea-koczek wrote:Madzia a jak u Ciebie postępy z budowa domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 16:03
-
czesc!
Dodi piekna Amelka, ciesze sie ze potwierdzone ze wszystko dobrze
Madziu super ze i u twojego synusia dobrze
anka a i u Ciebie super, rewelacja
mi tez w ciązy chcialo sie kawy.
Aiska no i ja czekam niecierpliwie na twoje rozpakowanie
Strażaczka90, Fedra, aisa, Dodi, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dzięki Aisa

Odebrałam wyniki progesteronu i chyba nie wyglądają źle.
progesteron 96,02 nmol/l faza lutealna: 5,3 - 86; I trymestr ciąży: 52 - 154
progesteron (jedn.tradyc.) 30,15 ng/ml faza lutealna: 1,7 - 27; I trymestr ciąży: 16,3 - 48,4
ps. Koczku mi też może uda się wpaść, bo ja weekendu długiego nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 20:28
kiti lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Hey hey !!!!
Dodi Maracel dobrze dzis nalot na chatę zrobiła położna i zbadała malego i mnie szwy chciala zdjąć ale tylko połowę zdjęła reszty nie dala rady wrrrr juz msm stracha na 2 co będzie
czy da rade zdjąć resztę !!!!
Młody przytyl bo zgubił kg w szpitalu przez moje suchary
no i po suche mam nadal
i skazana na butke fack fack
Dodi, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam witam...wywołana do tablocy melduję się...u nas ostatnio bylo urwanie głowy bo wszyscy chorowaliśmy po Świętach a do tego składałam projekt...i UWAGA mam już od wczoraj pozwolenie na budowę...za 2 tygodnie decyzja uprawomocni się i od razu wjeżdża koparka kopać fundamenty
A jutro M ze zbrojarzem już robią belki do fundamentów na zaś 
Niestety na każdym kroku coś nie idzie,czy pojawiają się problemy (po tym,gdy inne idzie jak z płatka) ale jakoś idzie do przodu...a przede wszystkim cieszę się,że to tak szybko idzie
Dziś zaniosłam do Przedszkola Umowę o przyjęcie Kubusia,więc już oficjalnie będzie przedszkolakiem od września...a tak bajdełej nadal nie ustaliłam z Mamą,że od czerwca chciałabym , żebyśmy się przeprowadzili
No nie mam kiedy z Nią rozmawiać! Zwykle widzimy się krótko,albo posprzeczamy się..Teraz np jestem u Niej (od wczoraj byłam sama z chłopcami a dziś dołączył Tata) ale MAmy nie ma,bo wczoraj wyjechała do Rabki...setny już chyba raz...tak na marginesie 
Tyle u mnie...zmykam pozmywać po kolacji i do wyrka do chłopaków,bo padli jak kawki po calym dniu na dworze
A pogoda piękna....ahhhh jak ja lubię to moje miasteczko i możliwość spędzania tyyyyyyyyyyyyyle czasu na powietrzu
AGA 30, gocha04, magdzia26, she, kiti, Fedra, aisa, plemniczka, Dodi, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaski milego wekendu majowego. Pisże z tel. I szlak mnie trafia. My jutro do ruszamy na majowke. @ nie ma nadal pewnie rano mnie nawiedzi jutro albo w piatek.cykl wraca do normy.
Milego jeszcze raz zycze.
Fedra, Strażaczka90, Dodi, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]

[/url]