plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzisiaj tez deszczowo ale zamierzam robic pizze na obiad ( o ile tesciowa mnie nie wywali z kuchni).Wczoraj jezdzilismy za prezentem na komunie i moj kupil aparat fotograficzny rozowy bo dla dziewczynki i tam jakies pierdulki a ja chcialam kupic sobie sukienke bo jak tesciowa powiedziala ,,musze jakos wygladac,, ale nie bylo nic- chcialam cos luzniejszego zebym mogla oddychac ale poprostu nic mi sie nie podobalo ale komunia 11 maja wiec moze w tym tygodniu uda mi sie cos kupic. Za to w rossmanie bylo -49% na tusze ,kredki i cienie i kupilam sobie elainer i tusz z astora-zobaczymy czego beda warte.Moj od poniedzialku wyjezdza na poligon i wraca w piatek w nocy wiec bede sama ( dobrze ze do pracy chodze bo bym zglupiala w domu z tesciami)
Nie lubie waszych @ tfu tfu i mam nadzieje ze piekna sloneczna pogoda ktora sie zapowiada przyniesie nowe fasoleczki poczete gdzies na swiezym powietrzu np. w lesie lub lace
Strażaczka90, Fedra, magdzia26, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Witam na kaszubach Majówka słoneczna , ale wiaterek jest !!!
Marcelek spi i je no niestety , ale z butki moje dwa duże suchary padły
Asia jak tam kochana jeszcze w dwupaku ?????
magdzia26, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Oo, z 2 miesiące dawno tam nie byłamShagga_80 wrote:A co tam u Was jeszcze? Ja jedną nogą (że tak powiem) jestem tu a drugą na blogu,gdzie odbywam właśnie terapię psychologiczną...jak to kiedyś moja bardzo mądra koleżanka powiedziała.
Może dziś uda mi się odwiedzić Twój zakątek w internecie.

-
Dziś idziemy do restauracji na hinduskie żarcie, mniam mniam
A co, raz w roku ma się imieniny
(tzn. wczoraj).
Dostałam wczoraj śniadanie do łóżka i panowie dali mi pospać prawie do 10:30! Takie coś to ja rozumiem!
Szukam też w necie jednoczęściowego kostiumu kąpielowego, bo lato się zbliża, ja mam same dwuczęściowe, a mój brzuch nie nadaje się do pokazywania go publicznie
Miłej niedzieli!
Strażaczka90, kiti, Fedra, AGA 30, aisa, Dodi, Shagga_80, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość

-
Hej dziewczyny

Dawno nie zaglądałam. Dużo się u mnie ostatnio dzieje. Jak wiecie, wróciłam już na stałe do PL. Całe dnie spędzam z dziećmi przed domem. Prace w sądzie i ogrodzie. Planuje jeszcze, zrobić taki z prawdziwego zdarzenia ogródek warzywny. Folie i te sprawy
Wczoraj w nocy wróciliśmy z Paryża. M zrobił mi niespodziankę na weekend majowy, ach było bosko. Paryż jest piękny, polecam. Wieża Eiffla po zmroku robi nieziemskie wrażenie.
To był nasz pierwszy wyjazd na urlop od kąd jestesmy małżeństwem.
Teraz zdecydowanie będę odkładać, aby znowu gdzieś się wybrać. Wspomnienie są piękne.
Ppozdrawiam was gorąco
Kaja, Fedra, kiti, AGA 30, aisa, mala29_, Dodi, Shagga_80, Blondi22, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Cześć
Koczku, fajnie, że córka wygrała konkurs, gratki!
Aga, oby to była już ostatnia małpa!!
Shagga, fajnie, że sprawy budowy idą tak szybko! Powodzenia w rozmowie z mamą!
Mauysiu, wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!! :*
Sylwia, miło że nawet teściowie docenili dobrą pizzę
Ilona, super, że wypad do Paryża udany!!
U mnie spokojnie, nic się nie dzieje. Dzięx za zainteresowanie. Buziaki :*
Kaja, Spero, Strażaczka90, AGA 30, Fedra, Dodi, Shagga_80, sylwia1985, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Mauyś najlepszego na imieninki, ale chłopaki się postarali, że dali pospać dłużej. Super

Aisa to czekamy z Tobą.
Sylwia pizza pewnie była smaczna, aż mi się zachciało. Może w końcu wypróbuje przepis Kopciuszka.
ps. Ilona piękną miałaś majówkę, pozazdrościć tylko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 22:30
mauysia, Kaja, Dodi, Ilona, aisa, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6