plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam Babeczki z domku..że tak powiem,bo ostatnio zupełnie nie czuję , że wracamy do siebie,jakoś bardziej u siebie już czujemy się u Mamy...Kuba zaraz po powrocie pyta kiedy znów pojedziemy...trzymajcie trzymajcie kciuki,bo na dniach chce rozmawiać z Mamą...najwyższa pora.
Mauysiu spóźnione życzonka imieninowe...wszystkiego naj naj...a chłopaków masz super (całą Trójkę) taki prezent to ja rozumiem ...i zazdraszczam
Ja co dzień pobudka po 7..a jeszcze od kilku dni od wczesnego wieczora do przedpołudnia baaaaaardzo boli mnie lewa ręka,że w nocy czasem spać nie mogę 
PS. Podoba mi się to określenie "mój zakątek w internetcie" :)I zapraszam, ostatnio wolę tam wywnętrzać się...
I na koniec , Babeczki Magdzia i Sylwia aleeeeeeeee Wam szybko ta ciąża leci,przecież Wy dopiero co testowałyście a tu proszę 20tc u Madzi, 17 u Sylwi..kiedy to zleciało..i odmeldowuję się,po powrocie od Babci mam masę roboty, dwa prania już zrobiłam,no i gotuję gar rosołu coby na dwa może 3 dni było...a póki Igorek śpi jestem nieco wolniejsza,ostatnio zrobił się już mocno absorbujący (albo piszczący "ZABIERZ MNIE Z LEŻACZKA")...aaaaaaaaaa to na koniec pochwalę się,że wczoraj zaliczył swoje pierwsze siedzenie bez podparcia i to przez kilka dłuższych chwil...niestety później nie udało Mu się powtórzyć tego wyczynu ale to już coś
Uciekam do garów :)Miłego dnia
magdzia26, Dodi, a-koczek, Fedra, Blondi22, mala29_, AGA 30, mauysia, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaaaaaaaaa jeszcze coś,aż musiałam rzucić obieranie włoszczyzny i coś skrobnąć

Ilonko ależ Ci zazdraszczam tego własnego ogródka ja już planuję własny i już nie mogę się doczekać jak dom bedzie stał i wtedy ruszam z robotami na podwórku
U Mamy miałam swojską włoszczyznę (do tego mój ukochany lubczyk) i zupa na P wyszła mi meeeeeeeeeeeeeeeeeega i jedliśmy 3 dni
(o Paryżu chyba już wczesniej pisałam,ale dodam,że tego to meeeeeeeeeega zazdraszam
)
I już mnie tu nie ma
Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Magdzia czujesz juz malucha? Moj wczoraj przylozyl swoja glowe do brzucha i powiedzial ze slyszy takie przelewanie,bulgotanie jakby rybka w akwarium- ja tez to slysze ale rano najbardziej i wieczorem jak leze juz w lozku na plecach i trzymam rece na brzuchu i nie moge doczekac sie kiedy poczuje kopniaczkimagdzia26 wrote:Dzień dobry

Pismaczku trzymam mocno kciuki
Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
Sylwus niby jakieś takie przelewania i bugotania i stukania czuje ale nie wiem już na 100 % czy to Nikos czy może coś innego
czekam nadal na kopniaka niestety łożysko mam na przedniej ścianie macicy wiec mogę poczuć kopniaka dużo później tak na ostatnim usg lekarz mowil...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 11:52
Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewuszki dzisiaj czuje tak jakby dzidzior siedzial bardzo nisko i uciskal na pecherz a kilka razy poczulam tak jakby mnie kopnal w pecherz bo tak dziwnie zabolalo moze z 2 sekundy i przestalo- mozliwe to jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 13:46
-
nick nieaktualnyDzięki Słonko...no to wiecie,Baby pełna mobilizacja w modlitwie do tej pory..ja dostałam wczoraj w Kościele obrazek z wizerunkiem Św. Jana Pawła II i z modlitwą o Jego wstawiennictwo ,pomodlę się więc za Pismaczka.aisa wrote:20:45
Sylwuś, macica się rozrasta więc naciskanie na pęcherz może już bardziej dokuczać...a najgorsze,że będzie (w tym aspekcie) tylko gorzej..w końcówce ciąży pamiętam,że siku chciało mi się non stop a spacer przez to był katorgą,bo ledwo zeszłam z 4 piętra a już chciałam wracać do WC
Co do kopniaków...hmm,wątpię,by na tym etapie ciąży ruchy Wiwiczka tak wyraźnie odczuwalne były...bulgotanie itd ok,ale typowe kopniaki...wątpię,ale kto wie
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja luteinę brałam do 36tc ale to dlatego,że miałam skurcze i było ryzyko rozwierania się szyjki a tym samym przedwczesnego porodu...jeśli u Ciebie nie ma powodu do obaw to pewnie dlatego Gin zalecił tylko do tego 5tego maja...jakbyś dłużej brała to na bank nie zaszkodziłoby,gdybyś sama chciała sobie przedłużyć kurację

Odmeldowuję sie.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]

[/url]