plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:Male pytanko do ktorego tc bralyscie luteine? Ja wczoraj wzielam ostatnia tabletke bo gin kazal brac do 5 maja ale zostalo mi jeszcze 10 tabletek i zastanawiam sie czy jeszcze wziasc te tabletki czy odlozyc
Kochana ja jak shagunia do 36 tc lutka brałam
wiec różnie to bywa i uwierz mi ze strachem odstawilam , ale do 38 tc nic sie nie działo , aż do 23 kwietnia
-
Dziękuję za wsparcie i modlitwy

Niestety w środę zabieg
zdążyłam się już z tym pogodzić bo beta z przed majowego weekendu spadła.
Ginka sama powiedziała, że da mi skierowanie do poradni genetycznej i na wszystkie inne badania jakich nie zrobiłam sama.
Wiem jedno będziemy z M walczyć dalej i się nie poddamy ! Wierzymy, że Ten na górze przewidział dla nas tą łaskę i ześle nam nasz upragniony cud.
Przez jakiś czas pewnie mnie nie będzie ale za wszystkie Was mocno mocno trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązania, przebieg ciąży i szybkie zafasolkowanie.
Fedra, Dodi, mauysia, plemniczka, Rucia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki

Czytam Was w miare na bieżąco
wpadłam zobaczyć jak tam u Pismaczka...przykro mi kochana
miałam nadzieje do samego końca...ale bardzo podoba mi się Wasze podejście
i podziwiam Was za to:) i będe dalej za Was trzymać kciuki
i za wszystkie staraczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 21:04
Fedra, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
Hejka,
Pismaku bardzo mi przykro i współczuję, a zarówno podziwiam za wolę walki. :*
Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyDobry wieczór
Pismaczku bardzo mi przykro, ale niezmiernie się cieszę, że się nie poddajecie i będziecie walczyć dalej. Jestem z Tobą całym sercem
Shagga trzymam kciuki za pozytywny wynik rozmowy z mamą
Ilonko super niespodziankę Ci mąż sprawił. też zazdroszczę
kiedyś byłam w Paryżu i chętnie bym tam pojechała jeszcze raz, ale tym razem z moim M. 
Aisko czekamy na maluszka już w napięciu
My na majówce byliśmy ze znajomymi w górach. Było super, aż się wracać nie chciało
Dodi, Fedra, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO rany zupełnie przeoczyłam Twój wpis Mauysiumauysia wrote:Selenko, kopę lat! Jak tak Kacperek się sprawuje?
Shagguś, zaraz Kubuś kończy 4 lata! Jakaś imprezka się szykuje?

Co do Twojego pytania...pewnie jak co roku będzie imprezka dokładnie w dniu w którym wypadają Jego urodzinki (a więc 22ego),zwykle zapraszamy Dziadków (znaczy moich Rodziców i Tatę M bo zwykle Babci nie ma) i Chrzestnych (a dokładnie Chrzestnego,bo mojej siostry nie ma na miejscu,więc poza roczkiem nie była na imprezce u Kubusia)...ale jak to będzie w tym roku to nie wiem,bo z Bratem M (Chrzestnym K) jest jak jest obecnie,więc nie wiem...zresztą mnie już od dłuższego czasu korci by przestać zapraszać i zobaczyć,kto pojawi się bez zaproszenia...znaczy,kto będzie pamiętał!
A tak na marginesie,to
Fedra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]