plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:mauysia wrote:gocha04 wrote:Dziś andrzejki i wróżenie, niestety mnie to juz nie dotyczy, bo mam męża. Lubicie takie zabawy?
Mnie to nigdy jakoś nie kręciło... Może to dlatego, że jestem taka antyprzesądowa i antywróżkowa
ja lubie czasem się powygłupiać, dlatego tak dziecka mi brakuje..bo tak można by powiedzieć, że to dla niego się robi.. hehe
kiedyś powróżyłam sobie na andrzejki tak z ciekawości i dla zabawy tzn na wieczór przed snem najadłam się słonego niemoczonego śledzia i miał się przyśnić facet, który podaje szkalnkę wody i to własnie miał być MAŻ!! I co.. śnił mi się, że siedziałam w kawiarni i kelner przyniusł mi szkalnkę wody.. całą sylwetkę pamiętam, nie poznałam tylko twarzy (być możedlatego,że jeszcze mojego M nie znałam) ale przypomina mi mojego kochanego M:)
a czy to prawda czy zbieg okoliczności to już nie wnikam.
Dodam, że koleżanki też tak robiły i nic im się nie przyśniło i jeszcze M nie mają.
To ja dziś śledzie kupuje!!! ale gorzej będzie jak mi się mój były mąż przyśni!!! -
agga84aa wrote:Oooo a ja świece uwielbiam, chociaż mój M nienawidzi - niedawno spaliłabym przez takie podgrzewacze właśnie mieszkanie.. Ale wszystko szczęśliwie się skończyło i teraz mam takie wysokie szklane świeczniki tylko, z któych płomień "nie wyleci"
podgrzewacze to przekleństwo, kiedyś mój piękny obrus wyszyty przez mamę zaczął mi sie jarać..na szczęście siedziałam obok i ugasiłam w porę i obrus dalej działa.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
agga84aa wrote:Oooo a ja świece uwielbiam, chociaż mój M nienawidzi - niedawno spaliłabym przez takie podgrzewacze właśnie mieszkanie.. Ale wszystko szczęśliwie się skończyło i teraz mam takie wysokie szklane świeczniki tylko, z któych płomień "nie wyleci"
Agga ja to mam nawet jedną świeczkę na baterie:)polecam;) a oststnio to zamontowaliśmy sobie w aneksie takie lampki ledowe i można sobie zawsze na wieczór czerwoną poświatę ustawićw cieplych barwach się dobrze wygląda;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2012, 10:31
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyA właśnie przypomniało mi się, że dziś śniło się, że miałam kleszcza UWAGA w sutku i jak go wyciągałam, to mleko poleciało, hehehe a dodam,że ten kleszcz miał nienaturalnie duże nogi - jak u pająka tego z cienkimi nóżkami
Ja panicznie boję się i kleszczy i pająków i wszelkiego takiego paskudztwa, masakra...i jeszcze urwałam głowę temu kleszczowi,zanim go wykręciłam
Wierzycie w sny? Ja nie , wierzę,że sny są odbiciem podświadomości i jeśli o czymś się myśli to , to się wyśni...ale kurcze skąd ten kleszcz...bo to mleko to jeszcze rozumiem -
Dora wrote:agga84aa wrote:Oooo a ja świece uwielbiam, chociaż mój M nienawidzi - niedawno spaliłabym przez takie podgrzewacze właśnie mieszkanie.. Ale wszystko szczęśliwie się skończyło i teraz mam takie wysokie szklane świeczniki tylko, z któych płomień "nie wyleci"
Agga ja to mam nawet jedną świeczkę na baterie:)polecam;) a oststnio to zamontowaliśmy sobie w aneksie takie lampki ledowe i można sobie zawsze na wieczór czerwoną poświatę ustawićw cieplych barwach się dobrze wygląda;)
Noo to tak ogniście:) te czerwona poświata:) -
Boshh... Znowu jakieś problemy z logowaniem mam=/
p.s Gadgetko będę 3mac za Ciebie i za Twoja fasolkę kciuki:)
Oraz za testujące żeby były II kreseczki:) i wogole za każdą dziewczynę z osobna:):)ZEBY SIE W KONCU NAM UDALO:)
AGA 30, Woseba, Dora, gadgeta lubią tę wiadomość
-
AGA różnie może być. Tylko kup płaty śledziowe takie do zrobienia, które najpierw trzeba wymoczyć itp Oczywiście nie mocz ich żeby soli nie wypłukać, bo nic nie wyjdzie.
A znacie to z obrączką? Wtedy dzieci można sobie wywróżyć. Sąsiadka mojej mamie i sobie wywróżyła i wszystko się sprawdziło.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Słuchajcie własnie napisalam do mojego m. że dzis się leje wosk, a on mi odpisał;
"ja Ci przepowiadam - i tak uleje nam sie dzidzia,nawet jak bedzie przypominac traktor :d to i tak bedzie dzidzia"
zosia-ktosia, AGA 30, mauysia lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:AGA różnie może być. Tylko kup płaty śledziowe takie do zrobienia, które najpierw trzeba wymoczyć itp Oczywiście nie mocz ich żeby soli nie wypłukać, bo nic nie wyjdzie.
A znacie to z obrączką? Wtedy dzieci można sobie wywróżyć. Sąsiadka mojej mamie i sobie wywróżyła i wszystko się sprawdziło.
no to po lekarzu o rybny zachacze!!! coś słyszałam o obrączce na sznurku się ją chyba wiesza i nad wodą trzyma ale już nie pamiętam dokładnie!! -
Dora wrote:Słuchajcie własnie napisalam do mojego m. że dzis się leje wosk, a on mi odpisał;
"ja Ci przepowiadam - i tak uleje nam sie dzidzia,nawet jak bedzie przypominac traktor :d to i tak bedzie dzidzia"
super ten twój mążDora lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:A właśnie przypomniało mi się, że dziś śniło się, że miałam kleszcza UWAGA w sutku i jak go wyciągałam, to mleko poleciało, hehehe a dodam,że ten kleszcz miał nienaturalnie duże nogi - jak u pająka tego z cienkimi nóżkami
Ja panicznie boję się i kleszczy i pająków i wszelkiego takiego paskudztwa, masakra...i jeszcze urwałam głowę temu kleszczowi,zanim go wykręciłam
Wierzycie w sny? Ja nie , wierzę,że sny są odbiciem podświadomości i jeśli o czymś się myśli to , to się wyśni...ale kurcze skąd ten kleszcz...bo to mleko to jeszcze rozumiem
Ja uważam, że sny odzwierciedlają to, co dzieje się w naszej podświadomości. Bo skąd niby miałyby się brać?? -
nick nieaktualnyDora wrote:Słuchajcie własnie napisalam do mojego m. że dzis się leje wosk, a on mi odpisał;
Dora no twój ma racje!! nawet jak samolot wyjdzie to wyglądać będzie ja wózek albo cos związane z dzieckiem!! -
Dora wrote:Słuchajcie własnie napisalam do mojego m. że dzis się leje wosk, a on mi odpisał;
No właśnie, czyli to pisałam wcześniej;) pewnie większość z nas zauważy coś związanego z dzieckiem:) -
nick nieaktualny
-
ja czasem mam tak, że jak coś robię to jakbym to już robiła wcześniej i moge przewidzieć sytuację, co teraz zrobię, czym ruszę, kro wejdzie itp...
teraz wiem że chodzi o działanie półkul w głowie.. - dlatego tak mi sie wydaje że już to gdzieś robiłam, widziałam, czułam..jasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:ja czasem mam tak, że jak coś robię to jakbym to już robiła wcześniej i moge przewidzieć sytuację, co teraz zrobię, czym ruszę, kro wejdzie itp...
teraz wiem że chodzi o działanie półkul w głowie.. - dlatego tak mi sie wydaje że już to gdzieś robiłam, widziałam, czułam..
no to tak zwane de żavu !! ale jak się to pisze to nie wiem
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZobaczcie co znalałam (tak zmieniając temat
)
http://www.mediaexpert.pl/nocna-wyprzedaz/?utm_source=sklep&utm_medium=baner&utm_content=SG%2B-%2BBaner%2Bg%C5%82%C3%B3wny%2Bpo%2Bprawej&utm_campaign=Nocna%2BWyprzeda%C5%BC
Kurcze a ja chciałam kupić sobie sokowirówkę