X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znałam tego, z tym śledziem :)Dobre :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    mauysia wrote:
    gocha04 wrote:
    Dziś andrzejki i wróżenie, niestety mnie to juz nie dotyczy, bo mam męża. Lubicie takie zabawy?

Mnie to nigdy jakoś nie kręciło... Może to dlatego, że jestem taka antyprzesądowa i antywróżkowa :)

ja lubie czasem się powygłupiać, dlatego tak dziecka mi brakuje..bo tak można by powiedzieć, że to dla niego się robi.. hehe

kiedyś powróżyłam sobie na andrzejki tak z ciekawości i dla zabawy tzn na wieczór przed snem najadłam się słonego niemoczonego śledzia i miał się przyśnić facet, który podaje szkalnkę wody i to własnie miał być MAŻ!! I co.. śnił mi się, że siedziałam w kawiarni i kelner przyniusł mi szkalnkę wody.. całą sylwetkę pamiętam, nie poznałam tylko twarzy (być możedlatego,że jeszcze mojego M nie znałam) ale przypomina mi mojego kochanego M:)
    a czy to prawda czy zbieg okoliczności to już nie wnikam.
    Dodam, że koleżanki też tak robiły i nic im się nie przyśniło i jeszcze M nie mają.

To ja dziś śledzie kupuje!!! ale gorzej będzie jak mi się mój były mąż przyśni!!! :-(

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    Oooo a ja świece uwielbiam, chociaż mój M nienawidzi - niedawno spaliłabym przez takie podgrzewacze właśnie mieszkanie.. Ale wszystko szczęśliwie się skończyło i teraz mam takie wysokie szklane świeczniki tylko, z któych płomień "nie wyleci":)

podgrzewacze to przekleństwo, kiedyś mój piękny obrus wyszyty przez mamę zaczął mi sie jarać..na szczęście siedziałam obok i ugasiłam w porę i obrus dalej działa.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Dora Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    Oooo a ja świece uwielbiam, chociaż mój M nienawidzi - niedawno spaliłabym przez takie podgrzewacze właśnie mieszkanie.. Ale wszystko szczęśliwie się skończyło i teraz mam takie wysokie szklane świeczniki tylko, z któych płomień "nie wyleci":)

Agga ja to mam nawet jedną świeczkę na baterie:)polecam;) a oststnio to zamontowaliśmy sobie w aneksie takie lampki ledowe i można sobie zawsze na wieczór czerwoną poświatę ustawić:) w cieplych barwach się dobrze wygląda;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2012, 10:31

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie przypomniało mi się, że dziś śniło się, że miałam kleszcza UWAGA w sutku i jak go wyciągałam, to mleko poleciało, hehehe a dodam,że ten kleszcz miał nienaturalnie duże nogi - jak u pająka tego z cienkimi nóżkami :) Ja panicznie boję się i kleszczy i pająków i wszelkiego takiego paskudztwa, masakra...i jeszcze urwałam głowę temu kleszczowi,zanim go wykręciłam :(
    Wierzycie w sny? Ja nie , wierzę,że sny są odbiciem podświadomości i jeśli o czymś się myśli to , to się wyśni...ale kurcze skąd ten kleszcz...bo to mleko to jeszcze rozumiem ;)

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    agga84aa wrote:

Agga ja to mam nawet jedną świeczkę na baterie:)polecam;) a oststnio to zamontowaliśmy sobie w aneksie takie lampki ledowe i można sobie zawsze na wieczór czerwoną poświatę ustawić:) w cieplych barwach się dobrze wygląda;)

Noo to tak ogniście:) te czerwona poświata:)

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshh... Znowu jakieś problemy z logowaniem mam=/
    p.s Gadgetko będę 3mac za Ciebie i za Twoja fasolkę kciuki:)
    Oraz za testujące żeby były II kreseczki:) i wogole za każdą dziewczynę z osobna:):):):)ZEBY SIE W KONCU NAM UDALO:)

AGA 30, Woseba, Dora, gadgeta lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA różnie może być. Tylko kup płaty śledziowe takie do zrobienia, które najpierw trzeba wymoczyć itp Oczywiście nie mocz ich żeby soli nie wypłukać, bo nic nie wyjdzie.

A znacie to z obrączką? Wtedy dzieci można sobie wywróżyć. Sąsiadka mojej mamie i sobie wywróżyła i wszystko się sprawdziło.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Dora Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie własnie napisalam do mojego m. że dzis się leje wosk, a on mi odpisał;
    "ja Ci przepowiadam - i tak uleje nam sie dzidzia,nawet jak bedzie przypominac traktor :d to i tak bedzie dzidzia"

zosia-ktosia, AGA 30, mauysia lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga ale ty masz sny:)

mnie ostatnio sniłt sie 2 galopujace białe konie, które moja ciocię by stratowały, jeden ją kopnął.. ja sie schowałam do domku.. takie dziwaczne.. czytałam potem w senniku że konie to zysk.. no ciekawe

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    AGA różnie może być. Tylko kup płaty śledziowe takie do zrobienia, które najpierw trzeba wymoczyć itp Oczywiście nie mocz ich żeby soli nie wypłukać, bo nic nie wyjdzie.

A znacie to z obrączką? Wtedy dzieci można sobie wywróżyć. Sąsiadka mojej mamie i sobie wywróżyła i wszystko się sprawdziło.

no to po lekarzu o rybny zachacze!!! coś słyszałam o obrączce na sznurku się ją chyba wiesza i nad wodą trzyma ale już nie pamiętam dokładnie!!

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Słuchajcie własnie napisalam do mojego m. że dzis się leje wosk, a on mi odpisał;
    "ja Ci przepowiadam - i tak uleje nam sie dzidzia,nawet jak bedzie przypominac traktor :d to i tak bedzie dzidzia"

super ten twój mąż:)

Dora lubi tę wiadomość

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A właśnie przypomniało mi się, że dziś śniło się, że miałam kleszcza UWAGA w sutku i jak go wyciągałam, to mleko poleciało, hehehe a dodam,że ten kleszcz miał nienaturalnie duże nogi - jak u pająka tego z cienkimi nóżkami :) Ja panicznie boję się i kleszczy i pająków i wszelkiego takiego paskudztwa, masakra...i jeszcze urwałam głowę temu kleszczowi,zanim go wykręciłam :(
    Wierzycie w sny? Ja nie , wierzę,że sny są odbiciem podświadomości i jeśli o czymś się myśli to , to się wyśni...ale kurcze skąd ten kleszcz...bo to mleko to jeszcze rozumiem ;)

Ja uważam, że sny odzwierciedlają to, co dzieje się w naszej podświadomości. Bo skąd niby miałyby się brać??

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:

Dora no twój ma racje!! nawet jak samolot wyjdzie to wyglądać będzie ja wózek albo cos związane z dzieckiem!!

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:

No właśnie, czyli to pisałam wcześniej;) pewnie większość z nas zauważy coś związanego z dzieckiem:)

• Dora Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ... mi sie kiedyś przyśniły pytania na egzamin z biologii na pierwszym roku studiów i zgodziły się wszytskie co do jednego!

zosia-ktosia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Wiecie co ... mi sie kiedyś przyśniły pytania na egzamin z biologii na pierwszym roku studiów i zgodziły się wszytskie co do jednego!

No to taki proroczy sen!! ja czasami miewam de żavu czy jak to się tam pisze!!!

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czasem mam tak, że jak coś robię to jakbym to już robiła wcześniej i moge przewidzieć sytuację, co teraz zrobię, czym ruszę, kro wejdzie itp...

teraz wiem że chodzi o działanie półkul w głowie.. - dlatego tak mi sie wydaje że już to gdzieś robiłam, widziałam, czułam..

jasmin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    ja czasem mam tak, że jak coś robię to jakbym to już robiła wcześniej i moge przewidzieć sytuację, co teraz zrobię, czym ruszę, kro wejdzie itp...

teraz wiem że chodzi o działanie półkul w głowie.. - dlatego tak mi sie wydaje że już to gdzieś robiłam, widziałam, czułam..

no to tak zwane de żavu !! ale jak się to pisze to nie wiem :-)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie co znalałam (tak zmieniając temat ;) )
    http://www.mediaexpert.pl/nocna-wyprzedaz/?utm_source=sklep&utm_medium=baner&utm_content=SG%2B-%2BBaner%2Bg%C5%82%C3%B3wny%2Bpo%2Bprawej&utm_campaign=Nocna%2BWyprzeda%C5%BC
    Kurcze a ja chciałam kupić sobie sokowirówkę :)

‹‹ 546 547 548 549 550 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ