plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Zobaczcie co znalałam (tak zmieniając temat
)
http://www.mediaexpert.pl/nocna-wyprzedaz/?utm_source=sklep&utm_medium=baner&utm_content=SG%2B-%2BBaner%2Bg%C5%82%C3%B3wny%2Bpo%2Bprawej&utm_campaign=Nocna%2BWyprzeda%C5%BC
Kurcze a ja chciałam kupić sobie sokowirówkę
Szczerze mówiąc to my z daleka omijamy takie przecenowe imprezy, szczególnie z sklepach RTV AGD. Ja nienawidzę przepychać się łokciami, czatować od nie wiadomo której godziny przed sklepem itp. Wolimy wydać trochę więcej, ale zaoszczędzić czas i NERWY -
mindusia wrote:aga844 oby u ciebie nie skończyło się tak jak u mnie czego ci życze. Mnie też bolał brzuch jak na @ tylko ja miałam jakieś przeczucie, że tym razem to może być @ i się sprawdziło.
Witam u mnie pogoda taka jakaś mieszana. Raz słońce a za chwile sie chowa i taka śpiąca się przez to robię.
Chyba niskie ciśnienie jest dzisiaj. Trzeba będzie wypić jakąś kawę.
Mindusia, jeszcze kilka dni i wszystko będzie jasne:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga_80 wrote:Zobaczcie co znalałam (tak zmieniając temat
)
http://www.mediaexpert.pl/nocna-wyprzedaz/?utm_source=sklep&utm_medium=baner&utm_content=SG%2B-%2BBaner%2Bg%C5%82%C3%B3wny%2Bpo%2Bprawej&utm_campaign=Nocna%2BWyprzeda%C5%BC
Kurcze a ja chciałam kupić sobie sokowirówkę
Szczerze mówiąc to my z daleka omijamy takie przecenowe imprezy, szczególnie z sklepach RTV AGD. Ja nienawidzę przepychać się łokciami, czatować od nie wiadomo której godziny przed sklepem itp. Wolimy wydać trochę więcej, ale zaoszczędzić czas i NERWY
To wyprzedaż internetowa
Też omijam takie wyprzedaże "w realu"mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przeczytajcie ile korzyści ma picie soku z granatu;
reguluje miesiączke
dotlenia płód w łonie matki
ma dobry wpływ na manopauzę
odchudza i inne...
http://www.planetazdrowie.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=146&Itemid=160 link oczywiście wkleję do naszego linkowego wątkuWitamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyagga84aa wrote:Kurcze, Woseba, ale ci zazdroszczę
Ja to zawsze mam największy problem z prezentami dla męskiej części rodziny;)
no ja nie miałam problemu:)kolezanka z pracy jest konsultantka avonu;)i dla braci ,szwagra i m zamówiłam zestawy dezodorant + żel po prysznic:) dla mamy i tesciowej kupiłam 3 kremy z lirene w zestawie z kometyczka:)dla siostry bluzke:) został mi tylko prezent dla taty i 2 małych szkrabów od siostry i brata:)ale to juz wiem co chce kupic dla nich:) -
Dora wrote:Dziewczyny przeczytajcie ile korzyści ma picie soku z granatu;
reguluje miesiączke
dotlenia płód w łonie matki
ma dobry wpływ na manopauzę
odchudza i inne...
http://www.planetazdrowie.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=146&Itemid=160 link oczywiście wkleję do naszego linkowego wątku
Ja zawsze wiedziałam, że granat jest zdrowy, ale nie, że aż tak bardzo:)
Jeszcze do niedawna lubiłam chlapnąć drineczka z sokiem z granata:) Mmmmm pycha!!! (chociaż przyznam wam się, że przedwczoraj wypiłam 3/4 szklanki piwa).
Granat jest przepyszny, ale jego obieranie doprowadza mnie do wściekłości! Dlatego chyba faktycznie zaopatrzę się w sok (pewnie są jakies soki specjlane, zdrowsze, niż te z kartonika supermarketowego) -
Woseba wrote:agga84aa wrote:Kurcze, Woseba, ale ci zazdroszczę
Ja to zawsze mam największy problem z prezentami dla męskiej części rodziny;)
no ja nie miałam problemu:)kolezanka z pracy jest konsultantka avonu;)i dla braci ,szwagra i m zamówiłam zestawy dezodorant + żel po prysznic:) dla mamy i tesciowej kupiłam 3 kremy z lirene w zestawie z kometyczka:)dla siostry bluzke:) został mi tylko prezent dla taty i 2 małych szkrabów od siostry i brata:)ale to juz wiem co chce kupic dla nich:)
Tez chyba pozostanę przy kosmetykach dla chłopów (chociaż mam ich tylko 2 - teściu i szwagier) -
mindusia wrote:Sandra słodkie że tak się zapytał
nasi mężczyźni też się przejmują staraniami tylko oni aż tak tego nie okazują. Mój też sie przejął jak dowiedział się że znowu nic nie wyszło
Tak masz rację. Jak mu powiedziałam że jest jeszcze za wczesnie żeby to stwierdzić, to sir zasmucił ale po chwili namysłu powiedział ze tyle czekaliśmy to te parę dni też poczekamy.
A co do momentu gdy mu mówiłam mu ze się nie udało to zdarzyło mu się uronic lze...
A potem padało pytanie... Ale będziemy się dalej starać co????
I tak to jest z tym moim M.Woseba, gadgeta lubią tę wiadomość
-
ostatnio pojechałam do tesco i M domyślał się, że po testy bo coś mu tam wspominałam i jak wrócił do domu (w między czasie pojechał na siatkówkę) to od razu w drzwiach pytał się: 'i jak, robiłaś? jesteś w ciąży?' sama się zdziwiłam, że pyta. Tylko zastanawiałam się czy pytał się ze starchu czy z podekscytowania..👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:ostatnio pojechałam do tesco i M domyślał się, że po testy bo coś mu tam wspominałam i jak wrócił do domu (w między czasie pojechał na siatkówkę) to od razu w drzwiach pytał się: 'i jak, robiłaś? jesteś w ciąży?' sama się zdziwiłam, że pyta. Tylko zastanawiałam się czy pytał się ze starchu czy z podekscytowania..
Na pewno z podekscytowania ! wiesz jacy są faceci:) oni do pewnych rzeczy się nie przyznają i pewnych emocji nie pokazują. -
Sandraa wrote:Gocha napewno chciał usłyszeć ze robilas ... I ze będzie tatusiem:)
ja odnosze takie wrażenie, że on chciałby,żebym była w ciąży to przynajmniej bym mu nie truła i nie kazała nabadanie nasienia iść, ale jak w tym cyklu nie wyjdzie to w nowym roku napewno poleci na badanie tylko sie będzie za nim kurzyć.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy