Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi przed matura ustną z rosyjskiego śniło ze w jedenej rozmówce bede miała zaprosić znajomych na mecz piłki noznej..wykułam formułki z tym zwiazane i...chyba dzieki temu zaliczyłam:)bo właśnie miałam takie zadanie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2012, 10:51

zosia-ktosia, Dora lubią tę wiadomość

• agga84aa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, uwielbiam przeceny, chociaż wiem, że często one przecenami nie są - ale tutaj naprawdę super oferty !!

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • jasmin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sny z czwartku na piątek ponoć się sprawdzają :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relg2n0abn31771x.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do snów, to ja często w liceum miałam tak, że np. nie mogłam rozwiązać jakiegoś zadania z matmy, a w nocy, czasem we śnie, czasem w półśnie, często mi rozwiązanie do głowy przychodziło i okazywało się poprawne:)

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmin wrote:

I do tego jeszcze dzisiaj wróżenie andrzejkowe!! Czyli to co dzisiaj się przyśni będzie miało jeszcze większą moc;)

• jasmin Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    jasmin wrote:

I do tego jeszcze dzisiaj wróżenie andrzejkowe!! Czyli to co dzisiaj się przyśni będzie miało jeszcze większą moc;)

no raczej ;)

miejmy taką nadzieję :)

relg2n0abn31771x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    Wow, uwielbiam przeceny, chociaż wiem, że często one przecenami nie są - ale tutaj naprawdę super oferty !!

Ja ostatnio noooon stop coś zamawiam :)
    Tylko jakimś dziwnym trafem nigdy nic dla siebie,ale dla chłopaków..

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja po dzisiejszej wizycie u gina to wiem co sie mi będzie snilo!! pewnie jajeczka plemniczki i pecherzyczki!!!
    lecę na kawke do sąsiadki!!! potem was odwiedze!!

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, a mnie coraz bardziej brzuch boli:((( @ nie przychodź do mnie;(((((

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:

Ja zanim dowiedziałam się,że jestem w ciąży miałam objawy jak na @,więc wiesz.... :)

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    agga84aa wrote:

Ja zanim dowiedziałam się,że jestem w ciąży miałam objawy jak na @,więc wiesz.... :)

Wiem, że tak bywa, ale ja dosłownie czuję, jakby zaraz miało mi coś tam polecieć...

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agga mnie też boli brzuch... Ale tylko tak jakoś inaczej...
    tak szczerze mówiąc to mnie nigdy przed @ nie bolał brzuch tylko wtedy jak się ujawnia.

• Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh dziewczyny a ja dzisiaj głupawki dostała i postanowiłam zrobić sobie test ciążowy sikańca Quick View. Zawsze marzyłam, że zobaczę na nim(konkretnie na tym teście) 2 różowiutkie kreseczki i w ten właśnie sposób spełniłam jedno ze swoich marzeń :) Obie tłuściutkie, różowiutkie śmieją się do mnie z testu :) A ja będę go mogła zostawić na pamiątkę :) Ehhh... chyba reprezentuję sobą dzisiaj głupotę w czystej postaci :)

zosia-ktosia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sandraa, mauysia, anna_w, natusia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra masz jeszcze czas do ewentualnej @ - i oby nie przyszla. te bóle to może byc dobry znak.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • agga84aa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja juzż nie wiem co z tymi naszymi brzuchami jest;)

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina1986 wrote:
    Ehhh dziewczyny a ja dzisiaj głupawki dostała i postanowiłam zrobić sobie test ciążowy sikańca Quick View. Zawsze marzyłam, że zobaczę na nim(konkretnie na tym teście) 2 różowiutkie kreseczki i w ten właśnie sposób spełniłam jedno ze swoich marzeń :) Obie tłuściutkie, różowiutkie śmieją się do mnie z testu :) A ja będę go mogła zostawić na pamiątkę :) Ehhh... chyba reprezentuję sobą dzisiaj głupotę w czystej postaci :)

Paulinka no i super zrobiłaś - pamiątka na całe życie:)

zosia-ktosia, Paulina1986 lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka po to są marZenia by je spełniać:) nawet jak takie "błache" jak nam sie mogą wydawać:)

Paulina1986, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka super:)pamiątka na całe zycie:)eh..mi tez sie marzy taki test na mikołaja:)to byłby najwspanialszy prezent jaki kiedykolwiek bym dostała:)

zosia-ktosia, Paulina1986, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• mindusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga844 oby u ciebie nie skończyło się tak jak u mnie czego ci życze. Mnie też bolał brzuch jak na @ tylko ja miałam jakieś przeczucie, że tym razem to może być @ i się sprawdziło.

Witam u mnie pogoda taka jakaś mieszana. Raz słońce a za chwile sie chowa i taka śpiąca się przez to robię.
    Chyba niskie ciśnienie jest dzisiaj. Trzeba będzie wypić jakąś kawę.

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Zosiu. Oby nie przyszła.
    A najlepsze było to ze jak byłam we wtorek u gina to mój M. Jak wyszłam z gabinetu to taki przejęty i się pyta; o co jesteś w ciąży?????

‹‹ 547 548 549 550 551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ