plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya mi przed matura ustną z rosyjskiego śniło ze w jedenej rozmówce bede miała zaprosić znajomych na mecz piłki noznej..wykułam formułki z tym zwiazane i...chyba dzieki temu zaliczyłam:)bo właśnie miałam takie zadanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2012, 10:51
zosia-ktosia, Dora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:agga84aa wrote:Kurcze, a mnie coraz bardziej brzuch boli:((( @ nie przychodź do mnie;(((((
Ja zanim dowiedziałam się,że jestem w ciąży miałam objawy jak na @,więc wiesz....
Wiem, że tak bywa, ale ja dosłownie czuję, jakby zaraz miało mi coś tam polecieć... -
Ehhh dziewczyny a ja dzisiaj głupawki dostała i postanowiłam zrobić sobie test ciążowy sikańca Quick View. Zawsze marzyłam, że zobaczę na nim(konkretnie na tym teście) 2 różowiutkie kreseczki i w ten właśnie sposób spełniłam jedno ze swoich marzeń
Obie tłuściutkie, różowiutkie śmieją się do mnie z testu
A ja będę go mogła zostawić na pamiątkę
Ehhh... chyba reprezentuję sobą dzisiaj głupotę w czystej postaci
zosia-ktosia, Woseba, Shagga_80, Sandraa, mauysia, anna_w, natusia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Paulina1986 wrote:Ehhh dziewczyny a ja dzisiaj głupawki dostała i postanowiłam zrobić sobie test ciążowy sikańca Quick View. Zawsze marzyłam, że zobaczę na nim(konkretnie na tym teście) 2 różowiutkie kreseczki i w ten właśnie sposób spełniłam jedno ze swoich marzeń
Obie tłuściutkie, różowiutkie śmieją się do mnie z testu
A ja będę go mogła zostawić na pamiątkę
Ehhh... chyba reprezentuję sobą dzisiaj głupotę w czystej postaci
Paulinka no i super zrobiłaś - pamiątka na całe życie:)zosia-ktosia, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aga844 oby u ciebie nie skończyło się tak jak u mnie czego ci życze. Mnie też bolał brzuch jak na @ tylko ja miałam jakieś przeczucie, że tym razem to może być @ i się sprawdziło.
Witam u mnie pogoda taka jakaś mieszana. Raz słońce a za chwile sie chowa i taka śpiąca się przez to robię.
Chyba niskie ciśnienie jest dzisiaj. Trzeba będzie wypić jakąś kawę.