plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój M chciałby synka, ja też, córki oboje juz mamy. wiem, że zdrowie najwazniejsze..ale jakby była parka to bym sie bardzo cieszyła:) choc podobno palacze mają częsciej dziewczynki.. choć to nie reguła bo mój wujas nigdy nie palił a ma 3 córki:)
-
natusia wrote:Widzę,że temat M się zaczął i ich uczuć
Mój jak się dowiedział o tej pierwszej becie bardzo się cieszył ale z rozsądkiem...powiedziałam mu,że różnie może być.Powiedział,że mam się nie martwić,bo nie zależnie od wyniku i tak będziemy kiedyś rodzicami. Stwierdził,że skoro się udało raz to jest szansa,że z nami wszystko w porządku i uda nam się po raz kolejny. Niby się nie przejmował ale wczoraj zanim był wynik,dzwonił chyba z 5 razy pytając czy już coś wiem i denerwując się ,że pewnie pani w laboratorium pije sobie kawkę zamiast zająć się pracą
Jak przekazałam mu smutne wieści zamilkł w telefonie...po chwili odezwał się. Powiedział,że tak widocznie miało być i nie ma co poruszać więcej tego tematu. Damy radę następnym razem. Za to go kocham
Natusia, mądrego masz chłopka:)natusia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
Wiem. Nawet jak wrócił do domu to nie pozwolił poruszać tego tematu...wniosek z tego taki,że faceci też mają jakieś głębsze uczucia
Widocznie nie jest to też dla niego takie proste ale stara się być silny dla mnie.Ja jestem z tych co lubią się wygadać i wypłakać ale dobrze,że chociaż was mam żeby się naużalać.
-
nick nieaktualny
-
Wotajcie
ale nadrabianie was jest trudne, wpadlam sie przywitac bo dzis jade do miasta z M i do cioci na obiad iwec nie bardzo bede mogla sie udzielac ale bede was na necie w komorce podczytywac
aha no i mam zgryza, bo ovu pokazuje mi owulacje w 11 dniu a FF, i jeszcze taki inny wykres na NPR i moje wlasne obliczenia wskazuja na 13 dzien, wiec chyba bede sie trzymac tego co zawsze... a wy co myslicie o moim wykresie? wedlug was kiedy mogla cyc owulka? -
nick nieaktualnynatusia wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny a ja mam rewelacyjną wiadomość!!!!!
mój M mi właśnie napisał że dziś wraca pózno bo póżno ale dzis!!!
To w takim razie niż demograficzny nam nie groziDo dzieła Agusiu
NO oj będę działać już od dziś!!! ależ sie cieszę!! byle lekarz też mi dziś dobre wieści powiedział!!aż chce mi się skakać z radości!! -
AGA 30 wrote:natusia wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny a ja mam rewelacyjną wiadomość!!!!!
To w takim razie niż demograficzny nam nie groziDo dzieła Agusiu
NO oj będę działać już od dziś!!! ależ sie cieszę!! byle lekarz też mi dziś dobre wieści powiedział!!aż chce mi się skakać z radości!!
Agusia, to czekaj na niego w gotowości pełnej:) -
nick nieaktualny
-
agga84aa wrote:Zosia, jaki prezent superowy:) Znacznie przewyższa mój budżet, ale pewnie mój M też by się ucieszył
)
no mój też przewyższa.. ja mu kupiłam w Playu.. sobie dokupiłam ofertę. on go chciał już duzo wcześniej. abonament będzie płacony pól na pół.. to taki prezent:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2012, 12:27
-
nick nieaktualnyDora wrote:Amiciziu sądząc po śluzie to raczej 13dc bym obstawiała. A jak lubisz łamigłówki to rzuć okiem na moj wykres:)
Ja teraz ocenie po sobie czy ovu prawde nam tu pisze!! bo tyle monitoringów miałam i dziś następny a lekarz chyba lepiej widzi niż ovu tu co!! to zobaczymy jak się sprawdzają te wykresy!!
-
agga84aa wrote:gocha04 wrote:jeszcze wracając do snów to ostatnio śniło mi się, że miałam na czerwono zakrwawioną bieliznę. A kilka dni później śniły mi się 3 bociany (jeden odlatywał rozkładając pięknie skrzydła, drugi siedział w gnieździe, a trzeci przy nim lądował).
Ciekawe o co chodzi..
Wróżbę z obrączką zawieszoną na włosie też robiłam tylko są 2 opcje. Można zrobić nad dłonią i wtedy chodzi o płeć dziecka, a jak nad wodą w szklance to ile razy obrączka uderzy to w takim wieku możemy oczekiwać pierwszego bobasa.
A może chodzi o trzy fasolki a nie jedną)))
AGGA jak będą to nie będzie dla nas wyjścia i też wychowamy, ale coś w tym może być. Moja babcia już nieżyjąca też z bliźiaków była i też między innymi w tych snach występowała. Poza tym ta obrączka wywróżyła mi syna, córkę, syna, córkę. Jak M powiedziałam to stwierdził, że się powtarzam..hehe Ja mogłabym mieć tyle dzieci,ale M to raczej do dzieciorobów nie należy:)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
AGA 30 wrote:Dziewczyny a ja mam rewelacyjną wiadomość!!!!!
to do dzieła...teraz będziesz mogła wczorajszej kamasutry wypróbować..hehe
AGA 30 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,