X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Natusiu --> jeszcze jest Fertility Friend (po angielsku), Twoje Dni (czy coś podobnego, ale nie wiem jak tam jest) i 28dni.pl (chyba najlepszy - pod względem merytorycznym - serwis tego typu, ale po upływie bodajże miesiąca darmochy trzeba wykupić abonament, nie ma możliwości korzystania w ogóle bez wykupionego abonamentu).
    Jeszcze enpr.pl. Nie korzystałam, ale wiem, że nie jest tak przyjazny graficznie jak np. Ovufriend.

Dzięki :)

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    mauysia wrote:
    Natusiu --> jeszcze jest Fertility Friend (po angielsku), Twoje Dni (czy coś podobnego, ale nie wiem jak tam jest) i 28dni.pl (chyba najlepszy - pod względem merytorycznym - serwis tego typu, ale po upływie bodajże miesiąca darmochy trzeba wykupić abonament, nie ma możliwości korzystania w ogóle bez wykupionego abonamentu).
    Jeszcze enpr.pl. Nie korzystałam, ale wiem, że nie jest tak przyjazny graficznie jak np. Ovufriend.

Tylko wy mi dziewczyny nie uciekać na żadne inne forum!! tu mi siedzieć z nami!!! no bo gdzie tak fajnie jak nie u nas!! :-)

natusia lubi tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia ale po tym okresie 30 dni darmowych na 28dni.pl mogę nie kontynuować i nie muszę nic wykupywać ?

• natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    natusia wrote:
    mauysia wrote:

Tylko wy mi dziewczyny nie uciekać na żadne inne forum!! tu mi siedzieć z nami!!! no bo gdzie tak fajnie jak nie u nas!! :-)

Nie zamierzam nigdzie uciekać! Dobrze mi tu z wami :) Nawet jak bym była na końcu świata,znajdę sposób,żeby tu być :) Nie umiem dnia zacząć bez przeglądu forum :) a,że teraz w domku jestem cały czas to nawet nie mam czasu nic innego zrobić,bo cały czas przy lapku siedzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tak jak ja dzień z wami dziś !! przerwa na lekarza i znowu powrócę!!

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    mauysia ale po tym okresie 30 dni darmowych na 28dni.pl mogę nie kontynuować i nie muszę nic wykupywać ?

Nic nie musisz wykupować. Tylko szkoda, że tam nie ma takiej opcji jak tu, czyli że można korzystać, ale w okrojonej wersji.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam dziewczyny!! potem wpadnę i napisze jak tam wizyta minęła!! miłego popołudnia!! papatki!!

• natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    natusia wrote:

Nic nie musisz wykupować. Tylko szkoda, że tam nie ma takiej opcji jak tu, czyli że można korzystać, ale w okrojonej wersji.

To super ! spróbuję jaszcze tam popatrzeć co się dzieje z moim cyklem. Ale was na pewno nie zostawię :D dobrze mi tu :D

mauysia lubi tę wiadomość

• jasmin Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga czekamy na wieści :)

relg2n0abn31771x.png
  • Malvinka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy czekamy :) A potem będziemy wszystkie czekać na efekty dzisiejszych "wygłupów" ;)

U mnie dalej nic. Poplamiłam rano, teraz trochę "brudzę", @ nadal niet. Za to tak mnie wzdęło, jakbym balon połknęła...

Sorki dziewczyny, ze ja tak monotematycznie strasznie, ale o niczym innym myśleć dzisiaj nie potrafię jak tylko o tym co też mi mój organizm mota... :/

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na relacje naszych wszystkich dzisiejszych "pacjentek":)

Ja spadam powoli,, będę wieczorkiem, aby nadrobić te kilkadziesiąt pewnie stron;)))
    paaaa

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malvinka wrote:
    Czekamy czekamy :) A potem będziemy wszystkie czekać na efekty dzisiejszych "wygłupów" ;)

U mnie dalej nic. Poplamiłam rano, teraz trochę "brudzę", @ nadal niet. Za to tak mnie wzdęło, jakbym balon połknęła...

Sorki dziewczyny, ze ja tak monotematycznie strasznie, ale o niczym innym myśleć dzisiaj nie potrafię jak tylko o tym co też mi mój organizm mota... :/

Malvinka, no to ja już nie wiem, zrobisz test to będzie wszyściutko wiadomo (najprawdopodobniej;) ).

Mnie boli coraz bardziej brzuch i teraz już żołądek do tego doszedł - chyba z nerwów:)

Trzymaj się i myśl POZYTYWNIE:)

Malvinka lubi tę wiadomość

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malvinka wrote:

To jak najbardziej zrozumiałe, my tu lubimy taką monotematyczność :)
    I to jest ten moment, kiedy dobrze byłoby się zahibernować i obudzić dopiero za parę dni, prawda Malvinko ;) ? I tak można nic zrobić, a martwi się człowiek niemożebnie.

Malvinka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przynoszę dobre wieści dzisiaj :))) wczoraj wieczorem lekko plamiłam na brązowo, dzisiaj tak samo. Kontrole miałam mieć w poniedziałek ale pojechaliśmy dzisiaj. Znowu był ten niedouczony doktorek, ale zajał się mną ordynator- bardzo fajny lekarz. Zbadał mnie na USG i powiedział, że ciąża pięknie rośnie a krwiak jest "daleko" od dziecka :) plamienie brązowe jest w moim przypadku dobre, bo to znaczy, że ładnie się wszystko oczyszcza po tamtym krwawieniu (gdyby np nie oczysciło sie do końca samo to mogłaby być jakaś infekcja). Krwiak zmalał troche- mozliwe ze to plamienie właśnie z niego, bo to widac ze stara krew a nie świeża. dodatkowo powiedzial, ze wg niego jasnego krwawienia już nie powinno być i wszystko wygląda naprawdę dobrze :) dał nawet 1 zdjęcie dzidziusia (w szpitalu zazwyczaj nie dają u nas). Mało widać, ale dla mnie to najpiękniejsze zdjęcie na świecie :))) serdyszko bije jak dzwon!

mauysia, natusia, Paulina1986, Malvinka, anna_w, jasmin, agga84aa, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasna choróbka, no i Was przepłoszyłam... ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Bella, oby tak dalej :) Bardzo się cieszę.

BellaRosa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj i ja się cieszę :) aczkolwiek jeszcze się bede musiała obchodzić ze sobą jak z jajkiem ;P lepiej dmuchać na zimne.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Bella! Bardzo się cieszę! A zdjęcie odbić i dla rodziny prezent na święta jak znalazł :) Teraz tylko odpoczywaj i ciesz się swoim stanem :) Buziaki wirtualne i uściski :)

• natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A maluszek silny i wytrwały chyba za mamusią ;)

• Dora Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella cieszymy się razem z Tobą!

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
‹‹ 552 553 554 555 556 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ