plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Natusiu --> jeszcze jest Fertility Friend (po angielsku), Twoje Dni (czy coś podobnego, ale nie wiem jak tam jest) i 28dni.pl (chyba najlepszy - pod względem merytorycznym - serwis tego typu, ale po upływie bodajże miesiąca darmochy trzeba wykupić abonament, nie ma możliwości korzystania w ogóle bez wykupionego abonamentu).
Jeszcze enpr.pl. Nie korzystałam, ale wiem, że nie jest tak przyjazny graficznie jak np. Ovufriend.
Dzięki -
nick nieaktualnynatusia wrote:mauysia wrote:Natusiu --> jeszcze jest Fertility Friend (po angielsku), Twoje Dni (czy coś podobnego, ale nie wiem jak tam jest) i 28dni.pl (chyba najlepszy - pod względem merytorycznym - serwis tego typu, ale po upływie bodajże miesiąca darmochy trzeba wykupić abonament, nie ma możliwości korzystania w ogóle bez wykupionego abonamentu).
Jeszcze enpr.pl. Nie korzystałam, ale wiem, że nie jest tak przyjazny graficznie jak np. Ovufriend.
Dzięki
Tylko wy mi dziewczyny nie uciekać na żadne inne forum!! tu mi siedzieć z nami!!! no bo gdzie tak fajnie jak nie u nas!!natusia lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:natusia wrote:mauysia wrote:Natusiu --> jeszcze jest Fertility Friend (po angielsku), Twoje Dni (czy coś podobnego, ale nie wiem jak tam jest) i 28dni.pl (chyba najlepszy - pod względem merytorycznym - serwis tego typu, ale po upływie bodajże miesiąca darmochy trzeba wykupić abonament, nie ma możliwości korzystania w ogóle bez wykupionego abonamentu).
Dzięki
Tylko wy mi dziewczyny nie uciekać na żadne inne forum!! tu mi siedzieć z nami!!! no bo gdzie tak fajnie jak nie u nas!!
Nie zamierzam nigdzie uciekać! Dobrze mi tu z wamiNawet jak bym była na końcu świata,znajdę sposób,żeby tu być
Nie umiem dnia zacząć bez przeglądu forum
a,że teraz w domku jestem cały czas to nawet nie mam czasu nic innego zrobić,bo cały czas przy lapku siedzę
-
nick nieaktualny
-
natusia wrote:mauysia ale po tym okresie 30 dni darmowych na 28dni.pl mogę nie kontynuować i nie muszę nic wykupywać ?
Nic nie musisz wykupować. Tylko szkoda, że tam nie ma takiej opcji jak tu, czyli że można korzystać, ale w okrojonej wersji. -
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:natusia wrote:mauysia ale po tym okresie 30 dni darmowych na 28dni.pl mogę nie kontynuować i nie muszę nic wykupywać ?
Nic nie musisz wykupować. Tylko szkoda, że tam nie ma takiej opcji jak tu, czyli że można korzystać, ale w okrojonej wersji.
To super ! spróbuję jaszcze tam popatrzeć co się dzieje z moim cyklem. Ale was na pewno nie zostawiędobrze mi tu
mauysia lubi tę wiadomość
-
Czekamy czekamy
A potem będziemy wszystkie czekać na efekty dzisiejszych "wygłupów"
U mnie dalej nic. Poplamiłam rano, teraz trochę "brudzę", @ nadal niet. Za to tak mnie wzdęło, jakbym balon połknęła...
Sorki dziewczyny, ze ja tak monotematycznie strasznie, ale o niczym innym myśleć dzisiaj nie potrafię jak tylko o tym co też mi mój organizm mota... -
Malvinka wrote:Czekamy czekamy
U mnie dalej nic. Poplamiłam rano, teraz trochę "brudzę", @ nadal niet. Za to tak mnie wzdęło, jakbym balon połknęła...
Sorki dziewczyny, ze ja tak monotematycznie strasznie, ale o niczym innym myśleć dzisiaj nie potrafię jak tylko o tym co też mi mój organizm mota...
Malvinka, no to ja już nie wiem, zrobisz test to będzie wszyściutko wiadomo (najprawdopodobniej;) ).
Mnie boli coraz bardziej brzuch i teraz już żołądek do tego doszedł - chyba z nerwów:)
Trzymaj się i myśl POZYTYWNIE:)Malvinka lubi tę wiadomość
-
Malvinka wrote:Czekamy czekamy
Sorki dziewczyny, ze ja tak monotematycznie strasznie, ale o niczym innym myśleć dzisiaj nie potrafię jak tylko o tym co też mi mój organizm mota...
To jak najbardziej zrozumiałe, my tu lubimy taką monotematyczność
I to jest ten moment, kiedy dobrze byłoby się zahibernować i obudzić dopiero za parę dni, prawda Malvinko? I tak można nic zrobić, a martwi się człowiek niemożebnie.
Malvinka lubi tę wiadomość
-
przynoszę dobre wieści dzisiaj
)) wczoraj wieczorem lekko plamiłam na brązowo, dzisiaj tak samo. Kontrole miałam mieć w poniedziałek ale pojechaliśmy dzisiaj. Znowu był ten niedouczony doktorek, ale zajał się mną ordynator- bardzo fajny lekarz. Zbadał mnie na USG i powiedział, że ciąża pięknie rośnie a krwiak jest "daleko" od dziecka
plamienie brązowe jest w moim przypadku dobre, bo to znaczy, że ładnie się wszystko oczyszcza po tamtym krwawieniu (gdyby np nie oczysciło sie do końca samo to mogłaby być jakaś infekcja). Krwiak zmalał troche- mozliwe ze to plamienie właśnie z niego, bo to widac ze stara krew a nie świeża. dodatkowo powiedzial, ze wg niego jasnego krwawienia już nie powinno być i wszystko wygląda naprawdę dobrze
dał nawet 1 zdjęcie dzidziusia (w szpitalu zazwyczaj nie dają u nas). Mało widać, ale dla mnie to najpiękniejsze zdjęcie na świecie
)) serdyszko bije jak dzwon!
mauysia, natusia, Paulina1986, Malvinka, anna_w, jasmin, agga84aa, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość