plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezent na Święta - dosłownie. Pamiętam, że my zakomunikowaliśmy ciążę właśnie w ten sposób, że zapakowaliśmy pierwsze zdjęcie USG do pudełeczka wraz ze zrobionym przez nas "talonem na wnuka, do zrealizowania ok. 26.07.2010". Wszyscy byli na maksa wzruszeni...
natusia lubi tę wiadomość
-
Mayusia u mnie wszyscy wiedzą poza córeczką
własnie chcemy jej w święta powiedzieć. Wczoraj jak się modliła wieczorem to powiedziała: Panie Boże jak masz tam jakiegoś ładnego aniołka w niebie to daj go do brzuszka mamusi, bo ja tak bardzo już bym chciała miec tego braciszka albo siostrzyczkę
))))) ona bardzo na to czeka, wiec juz sie nie moge doczekac az jej powiemy
mauysia, natusia, Paulina1986, mindusia, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Mayusia u mnie wszyscy wiedzą poza córeczką
własnie chcemy jej w święta powiedzieć. Wczoraj jak się modliła wieczorem to powiedziała: Panie Boże jak masz tam jakiegoś ładnego aniołka w niebie to daj go do brzuszka mamusi, bo ja tak bardzo już bym chciała miec tego braciszka albo siostrzyczkę
))))) ona bardzo na to czeka, wiec juz sie nie moge doczekac az jej powiemy
Piękny prezent -
nick nieaktualnyhej dziewczynki, zrobiłam przerwę w myciu okien, by zobaczyć co się u was wszystkich dzieje... miało być pięć minut zeszła godzinka:) łakie z was lokomotywy w pisaniu;)
co do detektora na ovu... ja tam liczę bardziej na śluz niż jego zielone światełko, ale jak wczoraj mój m. zobaczył to zielone światełko... zaraz go na czułości wzięło;) -
Libra wrote:hej dziewczynki, zrobiłam przerwę w myciu okien, by zobaczyć co się u was wszystkich dzieje... miało być pięć minut zeszła godzinka:) łakie z was lokomotywy w pisaniu;)
co do detektora na ovu... ja tam liczę bardziej na śluz niż jego zielone światełko, ale jak wczoraj mój m. zobaczył to zielone światełko... zaraz go na czułości wzięło;)
Może on tak ma jak na zielony kolor patrzyTaki zew natury
-
cześć kobietki
chwile mi zeszło za nim nadrobiłam zaległości
ja dzisiaj też byłam zrobić trochę zakupów przed mikołajkami ... ach jak ten czas szybko zleciał
Bella super prezent dla córuni -
odnośnie wróżb i snów
to dzisiaj śniła mi sie sarna że tak wyskoczyła i patrzyła się na mnie dziwnie
.........a koleżanka też raz wróżyła mi z wisiorka z obrączki i niby wyszło trzech chłopców
gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatusia wrote:Libra wrote:hej dziewczynki, zrobiłam przerwę w myciu okien, by zobaczyć co się u was wszystkich dzieje... miało być pięć minut zeszła godzinka:) łakie z was lokomotywy w pisaniu;)
co do detektora na ovu... ja tam liczę bardziej na śluz niż jego zielone światełko, ale jak wczoraj mój m. zobaczył to zielone światełko... zaraz go na czułości wzięło;)
powiem Ci, że ja tam nie narzekam;) -
Libra wrote:natusia wrote:Libra wrote:hej dziewczynki, zrobiłam przerwę w myciu okien, by zobaczyć co się u was wszystkich dzieje... miało być pięć minut zeszła godzinka:) łakie z was lokomotywy w pisaniu;)
powiem Ci, że ja tam nie narzekam;)
No i dobrze,bo to jeden z koniecznych czynników przy staraniach -
@agga - dzięki śliczne
Też trzymam za Ciebie kciuki. Mam nadzieję, że ten ból brzucha zamieni się w II
@mauysia - dziękuję za wyrozumiałość. I za zrozumienie
@BellaRosa - cieszymy się ogromnie! To bardzo dobra wiadomośćUważaj na siebie!
BellaRosa lubi tę wiadomość
-
Podrzucam listę kosmetyków, które zawierają substancje zaburzające gospodarkę hormonalną
http://www.pro-test.pl/article_suplement/60853,60860/_Lista+kosmetyk%C3%B3w.html
"Konserwanty typu parabenów zaburzają także spermatogenezę u mężczyzn"
oraz listę kosmentyków bez szkodliwych substancji
http://www.pro-test.pl/article_suplement/60853,71165/_Lista+kosmetyk%C3%B3w+bez+17+substancji.html
link dodam do listyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2012, 15:53
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
ja też nie mam prezentu dla mojego męża. Ani na urodziny ani na Mikołaja. Wiem na pewno, że zrobie mu na urodziny tort tylko do końca nie wiem jeszcze jaki i do tego jakiś mały drobiazg planuje zakupić. A mąż ma urodziny 5 grudnia. Podobno 3 min mu brakowało aby urodzić się na Mikołaja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny