plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
natusia wrote:A gdzie się wszyscy podziali? Cisza jak po śmierci organisty
Sami swoi:) to tak a propo cytatu o organiscie. czy ja tez sie moge dolaczyc do waszego forum? podczytuje was codziennie... bo jest tu ciekawiej niz na innych topikach. jakos optymistyczniej. humor mi sie poprawia gdy was czytam. a z nastrojem moim to tak jak i u was wzloty i upadki w zaleznosci ktory dzien cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2012, 16:37
gadgeta lubi tę wiadomość
Matylda -
hej! wrócilam od lekarza i jestem zadowolona i nawet troche uspokojona. Jest bardzo dobrze widoczny pecherzyk ciążowy w macicy, ma prawie 3 cm.
I lekarz powiedzial ze juz za 2 dni powinien sie tam znalesc zarodek
Wszystko jest dobrze. Dal mi zdjeciekiti, natusia, Dora, BellaRosa, Paulina1986, anna_w, LuSiA:), gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość
-
tajcie
witam nowa koleznake
dzieki dziewczyny no ja tez tak mysle ze owu raczej tego 13 dnia byla
Bella super ze poprawa tylko sie cieszyc i oby tak dalej
wpadłam tylko na chwilke bo jestem u cioci i nie wypada tak tylko na necie siedziec milego wieczorku i do pozniejBellaRosa lubi tę wiadomość
-
Hej babeczki!!
Mam pytanko :jestem 10 dni po owulacji i mam pytanko kiedy moge zatestowac aby juz kreseczki mogly sie pojawic?
Musze wczesniej zatestowac bo codziennie mnie glowa boli i musze wziasc mocniejsze leki a je nie mozna brac w ciazy:-/ zerknijcie na moj wykresik .Dzieki z gory -
plemniczka wrote:hej! wrócilam od lekarza i jestem zadowolona i nawet troche uspokojona. Jest bardzo dobrze widoczny pecherzyk ciążowy w macicy, ma prawie 3 cm.
Wszystko jest dobrze. Dal mi zdjecie
super plemniczkato pogłaskaj tam brzusio ode mnie i przesyłaj dalej pozytywne ciążowe fluidy
plemniczka lubi tę wiadomość
-
petunia a kiedy masz termin @?
-
plemniczka wrote:hej! wrócilam od lekarza i jestem zadowolona i nawet troche uspokojona. Jest bardzo dobrze widoczny pecherzyk ciążowy w macicy, ma prawie 3 cm.
Wszystko jest dobrze. Dal mi zdjecie
Gratulacje! -
Petunia0 zgadzam sier z Dorą, im poznije test tymlepiej, ogolnie kolo tygodnia trwa wedrowka do macicy, a hormon sie ujawnia dopiero po zagniezdzeniu wiec wczesniej niz po 14 dniach większosc testów moze nie wykryc ciazy, wiec labo poczekac, abo kupic ten czuly, ale nigdy nieb edziesz miec pewnosci czy aby na pewno wynik jest wiarygodny, no i sa tez testy z krwi i chyba lepsze na takim etapie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2012, 17:30
petunia0 lubi tę wiadomość