plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Peutonia możesz zatestować ale jak test nie pokaże ciązy to i tak nie możesz wziąć tych leków bo trzy dni pózniej test może byc już pozytywny.
Ja też miewam często bóle głowy, kiedyś brałam Etopirynę ale w ciązy jest zakazana, więc przestawiłam się na Apap. Biorę jedną tebletkę do tego sok z aronii lub szklanka coli i zimny oklad na glowę... warto spróbować.
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
petunia0 wrote:Amicizia ja mam bol glowy zwiazany z cisnieniem i w ciazy jest zabroniony.
nie mieszkam w polsce wiec na bete nie mam szans:-(
do lekarza mam wizyte na przyszly piatek:-(
aha no to faktycznie nieciekawie, no coz niestety az tak dobrze to ja sie nie znam na tych sprawach medycznych wiec za bardzo nie pomoge zycze ci zeby glowka jak najdszybciej przestala bolec -
AGA 30 wrote:plemniczka wrote:Aga a kiedy ostatnio byl seksik? moze plemniczek poczekał którys.
Plemniczka ostatnio w niedziele był seksik to wątpliwa sprawa!! jeszcze dziś wycisnę poty z mojego M ale nadzieji dużej nie robie!!!
Aga w zeszłym cyklu u mnie też seksik był 3 dni przed owulacją i mimo wszystko musiało dojść do zapłodnienia skoro miałam betę taką jaką miałam. Także chyba nie wszystko stracone. A dodam,że ja z tych bezśluzowych -
nick nieaktualnynatusia wrote:AGA 30 wrote:plemniczka wrote:Aga a kiedy ostatnio byl seksik? moze plemniczek poczekał którys.
Plemniczka ostatnio w niedziele był seksik to wątpliwa sprawa!! jeszcze dziś wycisnę poty z mojego M ale nadzieji dużej nie robie!!!
Aga w zeszłym cyklu u mnie też seksik był 3 dni przed owulacją i mimo wszystko musiało dojść do zapłodnienia skoro miałam betę taką jaką miałam. Także chyba nie wszystko stracone. A dodam,że ja z tych bezśluzowych
dziewczyny ale wy mnie tu pozytywnie nakręcacie aż mnie brzuch zaczyna boleć że może coś rzeczywiście być z tego!! no jeszcze dziś też płodna jestem to kto wie!!!plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:natusia wrote:AGA 30 wrote:plemniczka wrote:Aga a kiedy ostatnio byl seksik? moze plemniczek poczekał którys.
Aga w zeszłym cyklu u mnie też seksik był 3 dni przed owulacją i mimo wszystko musiało dojść do zapłodnienia skoro miałam betę taką jaką miałam. Także chyba nie wszystko stracone. A dodam,że ja z tych bezśluzowych
dziewczyny ale wy mnie tu pozytywnie nakręcacie aż mnie brzuch zaczyna boleć że może coś rzeczywiście być z tego!! no jeszcze dziś też płodna jestem to kto wie!!!
Aguś mało tego dzień po owulce też było przytulanko...także albo się udało 3 dni przed albo dzień poAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny