plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejcia wieczorowa porą
Dziewczyny cieszę się, że wasze fasoleczki maja sie dobrze:) bardzo się cieszę!!!
Aga Ty dzisiaj działaj ile wlezie:)))
Petunia, test możesz spróbowac zrobić, a nóż już coś wyjdzie:)AGA 30, plemniczka, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDora wrote:afera jest też wzw.z medalistą olimpijskim,którego żonie nie zrobiono w porę cesarki...
No a ja dziś sie dowiedziałam ze mój gin to był lekarz prowadzący ciąże tej babki.. ale że w szpitalu nie przyjmuje a on w karcie ciąży zaznaczył
że powinno być cesarskie cięcie a jego nie posłuchali i dziś polsat i tvs wywiad robili!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagga84aa wrote:Dziewczyny mam pytanie do tego testu o czułości 10. Bo nigdzie nie moge go dostać, a w necie widziałam taki o nazwie ACON (ultraczuły) - taki kupujecie właście w TESCO?
Ja kupuje PINK TEST on niby ciąże pokazuje już po 6 dni po zapłodnienu!!
ale czy to pRAWDA TO NIE WIEM -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny przyłączam się do starań To mój trzeci cykl mam nadzieje,że ostatni bo ja odpuszczam a mąż chce... Mam termin na 18 grudnia mam nadzieję,że coś będzie... Mam jeszcze przez dwa dni okres,mam nadzieje,że tym razem nam się uda:)
gadgeta lubi tę wiadomość
-
Paulina1986 wrote:plemniczka wrote:Paulina1986 wrote:plemniczka wrote:Paulinko ale juz duzy masz pecherzyk, mój to mini mini przy twoim.
A jaki masz wiek ciąży na zdjęciu napisany?
Paulinko czy to jest napisane na dole zdjecia w czarnym kwadraciku
GS 0,29cm
GA 4w0d
czy to to oznaczenie?
Dokładnie - masz 4 tydzień. Czyli ja niby jestem 6 dni dłużej w ciąży. Stąd rozbieżności w wielkości pęcherzyka
ale to dziwnie bo od miesiaczki minelo ponad 5 tygodni...
ale moze to liczy od owulacji...od zaplodnienia.. no nie wiem
-
nick nieaktualny