X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka, właśnie widze, ze Tobie test wyszedł już w 29 dniu cyklu...

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    No wałśnie z tym, że któryś test pokazuje 6 dniową ciążę to ja nie wiem ile w tym prawdy... Jutro postaram się kupic rano przed pracą i zrobić. Ja też wczoraj robiłam PINK test i już go nie kupię, bo mi wiele nie pokazał;)

moga pokazywac ale 6 dni od zagniezdzenia..

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga mi wyszedl w 11 dniu po owulacji

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to w sumie mi wczoraj też już spokojnie mógł wyjść. Wyrzuciłam go już zresztą, bo co chwilę sie na niego gapiłam.

• natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    AGA 30 wrote:
    natusia wrote:
    Ja kupiłam pink test i mi nic nie pokazał a beta była 36,69 :/

to widocznie jest tylko pic na wode!! :-(

jesli jest ciąża biochemiczna to beta moze wychodzic wysoka, a testy wcale albo bardzo slabe...

No to też właśnie piszę ,że ze mnie to nie ma co informacji czerpać,bo ja to zielona jestem w ty wszystkim :D

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam dziewczyny do wanny:) Buziaki póki co!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    Spadam dziewczyny do wanny:) Buziaki póki co!

To miłej kąpieli!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej lasencje...o czym tak rozprawiacie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zrobię chłopakom kolację...ciężko pracują przy remoncie.Dziś kiepska noc przede mną, bo pełnia. Poza tym to ostatniej nocy zasnęłam po 2 giej i teraz odpadam trochę już

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2012, 18:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten mój lekarz to chyba naprawde dobry jest właśnie słuchałam wywiadu z radia z nim na necie w sprawie tego porodu!! oj musze oglądać tą interwencje!!

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PINK TEST ma czułość 25 i rzeczywiście pokazuje już ciążę 6ciodniową, ale liczoną nie od zapłodnienia a od zagnieżdżenia- czyli wychodzi mniej wiecej nawet 14dpo. Natomiast test o czułości 10 pokazuje ciąże już 2 dniową- także liczone od zagnieżdżenia czyli ok 10dpo
    A co do tej kobiety co o nią afera się rozchodzi. Bez obrazy, ale kto prowadzi ciążę ZAGROŻONĄ (bo ciąża bliźniacza to ciąża wysokiego ryzyka) u lekarza niepracującego w szpitalu w którym chce sie rodzić? Każdy wie jak wygląda nasza służba zdrowia i trzeba liczyć niestety trochę na siebie i czytać na ten temat. Gdybym ja się nie uparła przy swoim wyskrobali by mi żywe dziecko- o swoje trzeba walczyc w dzisiejszych czasach i trzeba niestety mieć jako taka wiedzę ginekologiczno-połoznicza jak chce się bezpiecznie rodzić, bo bez tego dzisiaj ani rusz! Trzeba wiedziec co robic gdy zwlekaja z cc, które było planowane. Wspólczuję tej dziewczynie- naprawdę! Ale ja sobie nie wyobrażam iść rodzić na żywioł do lekarzy, ktorych nie znam i do których nie chodzilam w ciąży.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    PINK TEST ma czułość 25 i rzeczywiście pokazuje już ciążę 6ciodniową, ale liczoną nie od zapłodnienia a od zagnieżdżenia- czyli wychodzi mniej wiecej nawet 14dpo. Natomiast test o czułości 10 pokazuje ciąże już 2 dniową- także liczone od zagnieżdżenia czyli ok 10dpo
    A co do tej kobiety co o nią afera się rozchodzi. Bez obrazy, ale kto prowadzi ciążę ZAGROŻONĄ (bo ciąża bliźniacza to ciąża wysokiego ryzyka) u lekarza niepracującego w szpitalu w którym chce sie rodzić? Każdy wie jak wygląda nasza służba zdrowia i trzeba liczyć niestety trochę na siebie i czytać na ten temat. Gdybym ja się nie uparła przy swoim wyskrobali by mi żywe dziecko- o swoje trzeba walczyc w dzisiejszych czasach i trzeba niestety mieć jako taka wiedzę ginekologiczno-połoznicza jak chce się bezpiecznie rodzić, bo bez tego dzisiaj ani rusz! Trzeba wiedziec co robic gdy zwlekaja z cc, które było planowane. Wspólczuję tej dziewczynie- naprawdę! Ale ja sobie nie wyobrażam iść rodzić na żywioł do lekarzy, ktorych nie znam i do których nie chodzilam w ciąży.

smutne... ale jakże prawdziwe:(

AGA 30 lubi tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla przykładu- u nas w mieście jest ginekolog, która została wydalona ze szpitala. nie wiem o co chodziło, ale ja wygryzł stary ordynator i inni, bo walczyła namiętnie o dobro pacjentek- to było x lat temu a walczyła m.in. o to, zeby cc robić w szerz a nie w zdłuż. noe nieistotne. W każdym razie ma ona prywatna praktykę i ptrzyjmuje na NFZ ale nie ma nic wspólnego ze szpitalem. Leże sobie na ginekologii i przyszła dziewczyna w bodajże 30 tc z krwawieniem czy plamieniem- pacjentka własnie tamtej babki. Nikt nie znal historii jej ciąży ( a okazało sie, ze komplikacje jakies tam były...brała jakies leki od poczatku- dupka czy luteinę). Totalnie obca pacjentka, ze swoją JEDYNIE SŁUSZNĄ diagnoza itd. no i lekarze traktowali ja bardzo po macoszemu, bo "nie jest ich". Nikt jej sie nie pytal jak sie czuje itd. Współczułąm jej, ale no niestety- miała to trochę na własna prośbę. Ja mimo, ze do lekarza nie zdażyłam pójść byłam podpisana pod lekarza, do którego mialam iść na wizyte we wtorek- już ordynator i połozne inaczej patrzyli. teraz mam dwóch lekarzy prowadzących- ordynatora i tamtego prywatnego- żeby wiedzieć, że na bank którys z nich mi bedzie robil cc a nie tamten rzeźnik co mnie przyjmował. O takich rzeczach no niestety, ale trzeba myślec.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki co tam nowego słychać :)
    Bella i muzarcia jak miło was widzieć :)

BellaRosa, gadgeta lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak odbiegając od tematu,to śmieszy mnie ten tytuł pod moim avatarem EKSPERTKA :D :D :D Ja nawet dobrze nie umiem u siebie owulacji wyznaczyć a tu taki tytuł tylko dlatego,że napisałam tyle postów ;D

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc mała!! jak tam dzień a raczej wieczorek!!

• natusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Malutka! :D

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka witam Cię kochana :****

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    A tak odbiegając od tematu,to śmieszy mnie ten tytuł pod moim avatarem EKSPERTKA :D :D :D Ja nawet dobrze nie umiem u siebie owulacji wyznaczyć a tu taki tytuł tylko dlatego,że napisałam tyle postów ;D

Natusia a jaki ze mnie autorytet hi hi :-) jak nie wiem jaki śluz jaki tak do końca!!

• natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    natusia wrote:

Natusia a jaki ze mnie autorytet hi hi :-) jak nie wiem jaki śluz jaki tak do końca!!

Naprawdę myślę,że mamy wśród nas prawdziwe ekspertki i to forumowiczki powinny tytułować się na wzajem a nie system :D

AGA 30 lubi tę wiadomość

‹‹ 559 560 561 562 563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ