plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A wieczorek był do d..y bo samemu, Jak M. zadzwonił i usłyszałam jego głos to aż znów się popłakałam
A tak to dzionek męczący bo w pracy a teraz obiadek gotuję na szybkiego i czeka aż M. wróci już nie mogę się doczekać
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
natusia wrote:AGA 30 wrote:natusia wrote:A tak odbiegając od tematu,to śmieszy mnie ten tytuł pod moim avatarem EKSPERTKA
Ja nawet dobrze nie umiem u siebie owulacji wyznaczyć a tu taki tytuł tylko dlatego,że napisałam tyle postów
Natusia a jaki ze mnie autorytet hi hijak nie wiem jaki śluz jaki tak do końca!!
Naprawdę myślę,że mamy wśród nas prawdziwe ekspertki i to forumowiczki powinny tytułować się na wzajem a nie system
Poczekaj jeszcze tylko 11 razy ,,lubię,, zdobędę i też będę autorytetemAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj mała ja jak leżałam w szpitalu to ciągle chciało mi się wyć wieczorem, że bez męża i że córci nie mogę przytulić na dobranoc... a w dziń z kolei miałam dosyc, że m siedzi i tylko truje, ze moze bananka zjem, może jabłuszko, może ciasteczko, może soczku
itak w kółko
-
nick nieaktualnynatusia wrote:natusia wrote:AGA 30 wrote:natusia wrote:A tak odbiegając od tematu,to śmieszy mnie ten tytuł pod moim avatarem EKSPERTKA
Ja nawet dobrze nie umiem u siebie owulacji wyznaczyć a tu taki tytuł tylko dlatego,że napisałam tyle postów
Natusia a jaki ze mnie autorytet hi hijak nie wiem jaki śluz jaki tak do końca!!
Naprawdę myślę,że mamy wśród nas prawdziwe ekspertki i to forumowiczki powinny tytułować się na wzajem a nie system
Poczekaj jeszcze tylko 11 razy ,,lubię,, zdobędę i też będę autorytetem
No to zaraz mnie rangą dogonisz!!:-)jak tu szybko uznanie można znaleść!!
-
hehe a ja tez wlasnie zauwazylam ze juz zostałam ekspertka.
a z tymi lekarzami to jest tak ze wazne zeby miec kogos w szpitau gdzie sie bedzie rodzic a tak na prawde powinno byc tak, ze wybieram sobie ginekologa i on mnie prowadzi lacznie z porodem niezaleznie od szpitala i b tego gdzie przyjmuje no ale tak to nie w naszym kraju
ja na pewno bede miec 2 a nawet 3 bo na razie lecze sie u tej mojej ale jeszcze nie wiem czy na pewno zostane u niej bo bylam dopiero raz u niej, wczesniej chodzilam w miescie rodzinnym bo tam przyjmuja cie w dniu w ktorym przyjdziesz wiec nie ma terminow specjalnie a poniewaz tam czesto jestem to warto jak juz przyjdzie co do czego tam tez chodzic zawsze 2 opinie to cos dla kontroli no i jaj sie zdecyduje na jakis szpital tu w krk to wtedy pomysle o jakims lekarzu z ich szpitala wtedy zeby nie bylo porblemu. Poki co jeszcze nie znalazlam lekarza do ktorego bylabym jakos bardzo przekonana zebym chciala zeby to on prowadzil moja ewentualna ciaze. -
nick nieaktualnyAmicizia wrote:hehe a ja tez wlasnie zauwazylam ze juz zostałam ekspertka.
a z tymi lekarzami to jest tak ze wazne zeby miec kogos w szpitau gdzie sie bedzie rodzic a tak na prawde powinno byc tak, ze wybieram sobie ginekologa i on mnie prowadzi lacznie z porodem niezaleznie od szpitala i b tego gdzie przyjmuje no ale tak to nie w naszym kraju
ja na pewno bede miec 2 a nawet 3 bo na razie lecze sie u tej mojej ale jeszcze nie wiem czy na pewno zostane u niej bo bylam dopiero raz u niej, wczesniej chodzilam w miescie rodzinnym bo tam przyjmuja cie w dniu w ktorym przyjdziesz wiec nie ma terminow specjalnie a poniewaz tam czesto jestem to warto jak juz przyjdzie co do czego tam tez chodzic zawsze 2 opinie to cos dla kontroli no i jaj sie zdecyduje na jakis szpital tu w krk to wtedy pomysle o jakims lekarzu z ich szpitala wtedy zeby nie bylo porblemu. Poki co jeszcze nie znalazlam lekarza do ktorego bylabym jakos bardzo przekonana zebym chciala zeby to on prowadzil moja ewentualna ciaze.
Ten lekarz mój to tylko ciąże prowadzi w szpitalu nigdzie nie przyjmuje ani dyżurów nie ma!! jeśli pomoże mi w ciąże zajść to bedzie super bo między innymi bezpłodnością sie zajmuje!! -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:natusia wrote:No właśnie Aga ! Dowartościowujesz mnie bardzo! Jeszcze tylko 8 razy i będę AUTORYTETEM
Natusia jak to szybko idzie
Fajna zabawa ! dziewuszki jeszcze tylko 7 razy ,,Lubię,, i zyskacie nowy autorytet wśród wasAGA 30, mala29_, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amicizia wrote:a w sumie to nas jakiej zasadzie te "tytuły" są nam przyznawane b ja nawet nie wiem
Wszystko zależy od ilości postów i ,,lubię,,. W ustawieniach w profilu jest zakładka społeczność z tego co dobrze pamiętam i jest opisane ile czego trzeba mieć na zaszczytny tytułAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amiciziu ja tak samo jak Ty, jeszcze nie znalazłam lekarza, ktory by mi odpowiadał, któremu bym ufała. Myślę,że wybrałabym szpital w Redłowie, bo jest dobrze oceniany w rankingu "Rodzić Po Ludzku" ale to się jeszcze obada. Niedawno rodziła tam kuzyna żona, a 30 lat temu urodziłam się tam ja...Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny