X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wieczorek był do d..y bo samemu, Jak M. zadzwonił i usłyszałam jego głos to aż znów się popłakałam :) A tak to dzionek męczący bo w pracy a teraz obiadek gotuję na szybkiego i czeka aż M. wróci już nie mogę się doczekać :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    AGA 30 wrote:
    natusia wrote:
    A tak odbiegając od tematu,to śmieszy mnie ten tytuł pod moim avatarem EKSPERTKA :D :D :D Ja nawet dobrze nie umiem u siebie owulacji wyznaczyć a tu taki tytuł tylko dlatego,że napisałam tyle postów ;D

Natusia a jaki ze mnie autorytet hi hi :-) jak nie wiem jaki śluz jaki tak do końca!!

Naprawdę myślę,że mamy wśród nas prawdziwe ekspertki i to forumowiczki powinny tytułować się na wzajem a nie system :D

Poczekaj jeszcze tylko 11 razy ,,lubię,, zdobędę i też będę autorytetem ;D

AGA 30 lubi tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój już małe jedzie gdzies za 3 godziny będzie!!

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś dziękuje za informacje może jak nie zapomnę to jutro ten test zrobię zobaczymy.

gadgeta lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz to już tylko 10 razy mi brakuje :D

AGA 30 lubi tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj mała ja jak leżałam w szpitalu to ciągle chciało mi się wyć wieczorem, że bez męża i że córci nie mogę przytulić na dobranoc... a w dziń z kolei miałam dosyc, że m siedzi i tylko truje, ze moze bananka zjem, może jabłuszko, może ciasteczko, może soczku :D itak w kółko :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    natusia wrote:
    AGA 30 wrote:
    natusia wrote:
    A tak odbiegając od tematu,to śmieszy mnie ten tytuł pod moim avatarem EKSPERTKA :D :D :D Ja nawet dobrze nie umiem u siebie owulacji wyznaczyć a tu taki tytuł tylko dlatego,że napisałam tyle postów ;D

Natusia a jaki ze mnie autorytet hi hi :-) jak nie wiem jaki śluz jaki tak do końca!!

Naprawdę myślę,że mamy wśród nas prawdziwe ekspertki i to forumowiczki powinny tytułować się na wzajem a nie system :D

Poczekaj jeszcze tylko 11 razy ,,lubię,, zdobędę i też będę autorytetem ;D

No to zaraz mnie rangą dogonisz!! :-) :-)jak tu szybko uznanie można znaleść!!

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe a ja tez wlasnie zauwazylam ze juz zostałam ekspertka.

a z tymi lekarzami to jest tak ze wazne zeby miec kogos w szpitau gdzie sie bedzie rodzic a tak na prawde powinno byc tak, ze wybieram sobie ginekologa i on mnie prowadzi lacznie z porodem niezaleznie od szpitala i b tego gdzie przyjmuje no ale tak to nie w naszym kraju

ja na pewno bede miec 2 a nawet 3 bo na razie lecze sie u tej mojej ale jeszcze nie wiem czy na pewno zostane u niej bo bylam dopiero raz u niej, wczesniej chodzilam w miescie rodzinnym bo tam przyjmuja cie w dniu w ktorym przyjdziesz wiec nie ma terminow specjalnie a poniewaz tam czesto jestem to warto jak juz przyjdzie co do czego tam tez chodzic zawsze 2 opinie to cos dla kontroli no i jaj sie zdecyduje na jakis szpital tu w krk to wtedy pomysle o jakims lekarzu z ich szpitala wtedy zeby nie bylo porblemu. Poki co jeszcze nie znalazlam lekarza do ktorego bylabym jakos bardzo przekonana zebym chciala zeby to on prowadzil moja ewentualna ciaze.

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Aga ! Dowartościowujesz mnie bardzo! Jeszcze tylko 8 razy i będę AUTORYTETEM ;D ;D

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    hehe a ja tez wlasnie zauwazylam ze juz zostałam ekspertka.

a z tymi lekarzami to jest tak ze wazne zeby miec kogos w szpitau gdzie sie bedzie rodzic a tak na prawde powinno byc tak, ze wybieram sobie ginekologa i on mnie prowadzi lacznie z porodem niezaleznie od szpitala i b tego gdzie przyjmuje no ale tak to nie w naszym kraju

ja na pewno bede miec 2 a nawet 3 bo na razie lecze sie u tej mojej ale jeszcze nie wiem czy na pewno zostane u niej bo bylam dopiero raz u niej, wczesniej chodzilam w miescie rodzinnym bo tam przyjmuja cie w dniu w ktorym przyjdziesz wiec nie ma terminow specjalnie a poniewaz tam czesto jestem to warto jak juz przyjdzie co do czego tam tez chodzic zawsze 2 opinie to cos dla kontroli no i jaj sie zdecyduje na jakis szpital tu w krk to wtedy pomysle o jakims lekarzu z ich szpitala wtedy zeby nie bylo porblemu. Poki co jeszcze nie znalazlam lekarza do ktorego bylabym jakos bardzo przekonana zebym chciala zeby to on prowadzil moja ewentualna ciaze.

Ten lekarz mój to tylko ciąże prowadzi w szpitalu nigdzie nie przyjmuje ani dyżurów nie ma!! jeśli pomoże mi w ciąże zajść to bedzie super bo między innymi bezpłodnością sie zajmuje!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    No właśnie Aga ! Dowartościowujesz mnie bardzo! Jeszcze tylko 8 razy i będę AUTORYTETEM ;D ;D

Natusia jak to szybko idzie :-)

mala29_, natusia lubią tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    natusia wrote:

Natusia jak to szybko idzie :-)

Fajna zabawa ! dziewuszki jeszcze tylko 7 razy ,,Lubię,, i zyskacie nowy autorytet wśród was ;D ;D ;D

AGA 30, mala29_, Libra lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w sumie to nas jakiej zasadzie te "tytuły" są nam przyznawane b ja nawet nie wiem

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała wysłałam ci na priv wiadomość o tym okresie po clo co mi lekarz powiedzial czytałaś ?? :-)

• natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    a w sumie to nas jakiej zasadzie te "tytuły" są nam przyznawane b ja nawet nie wiem

Wszystko zależy od ilości postów i ,,lubię,,. W ustawieniach w profilu jest zakładka społeczność z tego co dobrze pamiętam i jest opisane ile czego trzeba mieć na zaszczytny tytuł :) ;)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:

za lubiane posty i za ilość postów wpisanych na forum!!

• Dora Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amiciziu ja tak samo jak Ty, jeszcze nie znalazłam lekarza, ktory by mi odpowiadał, któremu bym ufała. Myślę,że wybrałabym szpital w Redłowie, bo jest dobrze oceniany w rankingu "Rodzić Po Ludzku" ale to się jeszcze obada. Niedawno rodziła tam kuzyna żona, a 30 lat temu urodziłam się tam ja...

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Aga i Malutka za dowartościowywanie mojej osoby :)

AGA 30, plemniczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Dziękuję Aga i Malutka za dowartościowywanie mojej osoby :)

Ależ prosze bardzo!!!chociaż tyle mogę zrobić :-)

natusia lubi tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2012, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko 3 razy! Kto da więcej ;)

AGA 30, plemniczka, Libra lubią tę wiadomość

‹‹ 560 561 562 563 564 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ