plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Mała wysłałam ci na priv wiadomość o tym okresie po clo co mi lekarz powiedzial czytałaś ??
Tak aguś dziękuje ci bardzokurcze trochę się zaniepokoiłam ale cóż jak nie zapomnę to jutro zrobię test.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:AGA 30 wrote:Mała wysłałam ci na priv wiadomość o tym okresie po clo co mi lekarz powiedzial czytałaś ??
Tak aguś dziękuje ci bardzokurcze trochę się zaniepokoiłam ale cóż jak nie zapomnę to jutro zrobię test.
moze ok wszystko będzie albo 2 kreski na teście!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:a mój o 22:30... z niespodzianką... i teraz nie wiem, czy mam się cieszyć, czy bać
Libra a co to za niespodzianka będzie!! może dostaniesz gołym h...jem po du..pie co!!!że sie zastanawiasz czy się bać!!
nie wiem... napisał mi "będę punktualnie, cd. starań + niespodzianka..."
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:a mój o 22:30... z niespodzianką... i teraz nie wiem, czy mam się cieszyć, czy bać
Libra a co to za niespodzianka będzie!! może dostaniesz gołym h...jem po du..pie co!!!że sie zastanawiasz czy się bać!!
nie wiem... napisał mi "będę punktualnie, cd. starań + niespodzianka..."
to może z drabiną wpadnie do domu!!! no to ci się też gorąca noc zapowiada!!!natusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Gocha ja sie dziś więcej u lekarza dowiem!!
A orientujecie się cenowo ile taki zastrzyk kosztuje!!
Aga powiem tak ja u Nas pregnylu nie dostałam tylko zamiennik choragon . Cena za trzy ampułki po 5000j jedna czyli w sumie 15000j zapłaciłam 129.00 zł. -
nick nieaktualnyPeonia wrote:AGA 30 wrote:Gocha ja sie dziś więcej u lekarza dowiem!!
A orientujecie się cenowo ile taki zastrzyk kosztuje!!
Aga powiem tak ja u Nas pregnylu nie dostałam tylko zamiennik choragon . Cena za trzy ampułki po 5000j jedna czyli w sumie 15000j zapłaciłam 129.00 zł.
peonia mi już zastrzyk niepotrzebny!!! wczoraj owulke miałam i bez zastrzyku!! ale dzięki za wiadomości!!