plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina1986 wrote:plemniczka wrote:Paulinko ale juz duzy masz pecherzyk, mój to mini mini przy twoim.
A jaki masz wiek ciąży na zdjęciu napisany?
Paulinko czy to jest napisane na dole zdjecia w czarnym kwadraciku
GS 0,29cm
GA 4w0d
czy to to oznaczenie? -
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:Paulina1986 wrote:plemniczka wrote:Paulinko ale juz duzy masz pecherzyk, mój to mini mini przy twoim.
A jaki masz wiek ciąży na zdjęciu napisany?
Paulinko czy to jest napisane na dole zdjecia w czarnym kwadraciku
GS 0,29cm
GA 4w0d
czy to to oznaczenie?
Dokładnie - masz 4 tydzień. Czyli ja niby jestem 6 dni dłużej w ciąży. Stąd rozbieżności w wielkości pęcherzyka
plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:natusia wrote:AGA 30 wrote:No to dziś uszy bedziemy dorabiać hi hi!!
Zobaczymy co się będzie działo!!
Oj się będzie działo....Drabinę połamiecie jak nic
Postaram się natusia działać!!!
Działaj maleńka! Gra o wielką stawkę! O życie-nowe życie -
nick nieaktualnydziewczynki... normalnie na mnie wiesiołek działa... nie miałam jakiegoś większego problemu ze śluzem... ale takiego to jeszcze nie miałam!!! linijki by brakło, tak się rozciąga!!! Glut pierwsza klasa!!! Wielce jestem zaskoczona:)
AGA 30, mauysia, BellaRosa, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:dziweczyny oglądajcie interwencje we wtoreko poniedziałek alb na polsacie!! dziś akórat jak byłam u lekarza to mój lekarz miał wywiad robiony z polsatem!!
afera na maksa podobno!!
oooo...a co tam się narobiło? Grzeczna byłaś na wizycie? Czy narozrabiałaś i telewizję aż musieli wzywać -
Libra wrote:dziewczynki... normalnie na mnie wiesiołek działa... nie miałam jakiegoś większego problemu ze śluzem... ale takiego to jeszcze nie miałam!!! linijki by brakło, tak się rozciąga!!! Glut pierwsza klasa!!! Wielce jestem zaskoczona:)
To dobrze,bo ja też wiesiołek zaczęłam brać bo lichy ten mój śluz i ciekawa jestem efektów. -
nick nieaktualnysłyszałyście o tej żonie olimpijczyka co jej cesarki nie zrobili!!
http://www.tvn24.pl/coreczka-medalisty-z-londynu-walczy-o-zycie-lekarze-zwolnieni-sprawa-w-prokuraturze,291424,s.html
Slyszałyście o tym!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2012, 18:25