plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
petunia0 wrote:kiti wrote:petunia a kiedy masz termin @?
dopiero na 04.12
petunia to jeszcze parę dni zostało ... dziewczyny mówią dobrze , lepiej czasem poczekać -
plemniczka wrote:hej! wrócilam od lekarza i jestem zadowolona i nawet troche uspokojona. Jest bardzo dobrze widoczny pecherzyk ciążowy w macicy, ma prawie 3 cm.
I lekarz powiedzial ze juz za 2 dni powinien sie tam znalesc zarodek
Wszystko jest dobrze. Dal mi zdjecie
aaaa oczywiscie wkradl sie bląd ma prawie 3mm.
Na tym etapie nie moglo byc cm:) -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:hej! wrócilam od lekarza i jestem zadowolona i nawet troche uspokojona. Jest bardzo dobrze widoczny pecherzyk ciążowy w macicy, ma prawie 3 cm.
o jejku, plemnisia.... jak ja się cieszę
witam nową koleżankęplemniczka lubi tę wiadomość
-
Petunia ja tez mialam taką sytuacje ze bralam leki i musialam jak najszybciej sie dowiedziec czy jest ciaza by zwiekszyc dawke leku, wiec juz 11 dnia zatestowalam, okazalo sie to strzalem w 10, chociaz nie pokladalam nadzieii..
tak wiec nic nie stoi na przeszkodzie by spróbowac zatestowac jutro lub pojutrze rano, a moze akurat i tobie wyjdzie juz blada kreska.. no a jesli nie to poprostu poczekasz jeszcze kilka dni. -
plemniczka a ty testowałaś testem o czułości 10 ?
-
Petunia, dokładnie Plemniczka ma racje mozesz sprobowac my tylko mowimy kiedy bedzie bardziej wiarygodny i ze wynik negatywny w 11 dniu nie oznacza wcale braku ciazy.
a jesli chodzi o leki to w ciazy mozna brac apap i chyba paracetamol wiec jesli na ciebie to dziala to mozesz wizac ale wszytskie inne silne juz nie bardzo
a moja tesciowa radzi na mpnstrualny bol glowy goraca kąpiel, ale na mnie to nie dziala podejrzewam ze moja tesciowa to nigdy glowa nie bolala a mnie czesto bo meteopatka jestem -
nick nieaktualnyNo i jestem dziewczyny!!!! dobre i złe wieści mam niestety!!!
zła to taka że owulacje miałam wczoraj a chłopa nie było
a dobra to taka że wszystko ładnie pękło same ślady po ładnej owulacji dziś na usg były!!!
no coż cekl stracony!! lekarz wprawdzie kazał jeszcze dziś chłopa wykorzystać bo może jajeczko jeszcze da się zapłodnić ale już na ten cykl nadzieję straciłam!!ach życie
-
nick nieaktualny
-
Kochane, ja też już jestem po wizycie. Beta przyrosła (po 72h) z 989,8 do 3605. Także to jest ok. Co do samej wizyty też raczej ok. Co prawda jeszcze serduszka ani zarodka nie zobaczyłam, ale ginek powiedział, że wszystko przebiega książkowo. Jest już pęcherzyk wielkości 7,8mm i co najważniejsze jest w macicy- nie w jajniku, nie w jajowodzie tylko w macicy
Nawet nie wiecie jak się ucieszyłam po tym niepewnym tygodniu
W prawym jajowodzie już nie ma śladu po tym czymś z zeszłego tygodnia. Natomiast mam nadzieję, że pęcherzyk w macicy rozgości się na dobre 9 miesięcy i będzie rósł jak na drożdżach
Kolejną wizytę mam na 20 grudnia, kiedy to mam nadzieję zobaczyć już zarodek i serducho
Na wydrukowanym zdjęciu jest wiek ciąży podany na 4 tydzień 6 dzień co by się idealnie pokrywało z moimi przypuszczeniami
Dostałam jeszcze dupka do brania do następnej wizyty. To teraz musi być już tylko lepiej
Plemniczko ściskam Cię wirtualnie i gratuluję z całego serca!!!plemniczka, natusia, anna_w, agga84aa, Dora, mauysia, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:hej! wrócilam od lekarza i jestem zadowolona i nawet troche uspokojona. Jest bardzo dobrze widoczny pecherzyk ciążowy w macicy, ma prawie 3 cm.
plemniczko, super!! niech wszystko przebiega po Twojej myśli. -
nick nieaktualny