plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witam w ten piękny,słoneczny,upalny poranek
!!!
właśnie zjadłam śniadanko, maleństwo ululane, ja już zrobiłam ręczne pranie i pomyłam obuwie po weekendzie
Zamierzam teraz po wypiciu herbatki umyć chociaż 1 okno i zmienić firankę, a jutro drugie itd.
Anka_a gratuluję synusia i zgrabnego brzuszka!. Podoba mi się imie Julian
Effciu mam nadzieję,ze rehabilitacje i ćwiczenia pomogą Madzi.
P.S. właśnie dzwoniłam do m. i meblarze już są
Miłego dnia
A za Fedruśke trzymam &&magdzia26, aisa, Dodi, anka_a, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewuszki- ale upal ledwo dowloklam sie do pracy.Gocha bede pracowac dotad az bede miala sile- chcialabym jesli sie da do konca wrzesnia( termin porodu mam na srodek pazdziernika) ale zobaczymy czy bede w stanie i jak sie bede czula -oby dobrze bo nie wytrzymam sama w domu z tesciami ps w lipcu ide na maly urlopik- wykorzystam go bo mi przepadnie to sobie odpoczne troszke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 13:01
gocha04, Shagga_80, anka_a lubią tę wiadomość
-
dzień dobry ja już po opalanku i kompanku, teraz czekam do wyjścia
Wow Blondi jaka zmiana. Trochę lat ci dodało, ale ślicznie jest.magdzia26, Fedra, plemniczka, Dodi, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyAnka gratulacje
Życzę Ci, aby twój syn był uosobieniem spokoju
Blondi no no ... faktycznie troszkę sobie latek dodałaś tą zmianą, albo to kwestia zdjęcia? Generalnie +
Effcia nie wiedziałam o problemach MadziDobrze, że się rehabilitujecie, oby wkrótce przyszły efekty.
Kopciuszku kto by pomyślał, że złe sypianie Tymka może być spowodowane urazem łopatki
Selenko ja też mam dłużej otwartą kaszkę.
Miłego popołudnia dziewoje.
U nas GITmagdzia26, Fedra, plemniczka, Selena, Effcia28, Dodi, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hej
Dziękuje jeszcze raz za wszystkie rady co do kaszkiAnka właśnie ja też myślę ze to taki chwyt z tym 3 tyg...zeby sprzedaż większa była...
A no i kochana gratuluje synkai super brzusio
Rucia git że u Was git
Effciu oby rehabilitacja pomogła
Muzi fajnie że sie odezwałaśtrzymam kciuki za nowe starania
Blondi fajna fryzurkai ja niby lubie ciepło..ale nie takie jak dziś...dla mnie mogłoby być kilka stopni mniej;) w takie upały jak dzis marze o minus 20 stopniach
Kaja fajnie ze wizyta u kardiologa udanaa jak tam brzuszek Marcelka ? juz lepiej ?
Fedracały czas trzymam kciuki
&&&&&&&& niech winogronko rośnie w siłe
i cieszy rodziców i wszystkich dookoła:)
Miłego wieczoruFedra, aisa, magdzia26, Dodi, Rucia, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Blondi co do brzusia to Lipa totalna biedak męczy kupę ,a jak stworzy to dziś mega i zielona koszmar jak mi go szkoda
no standard kolki od 18 teraz zasnął a tak do 22 jest noszenie i masowanie , cuda wianki
A podajesz coś na trawienie ? My np. dawaliśmy na początku sam rumianek a potem herbatkę z Hipa na trawienie z koprem włoskim:) i jeszcze nie zdąrzy jej do końca wypić a bardzo często kupka od razu się pojawiała.
-
Kaju ojej szkoda maluszka, a juz wszystko na te kolki próbowaliscie? sab simplex tez?
Blondi pokaz wieksze zdjecie nowej fryz
Rutka ciesze sie ze Leoś ma sie lepiej
Kopciuszku faktycznie troche pod górke macie ostatnio. Oby juz bylo tylko lepiej. Zazdroszcze wam dziewczyny budowania domów.
Anka ale super! to bedzie parkaJulian to piekne imie!
Muzi a kiedy wracacie do staranek?
Gosiu :*
Fedruś jutro idziesz na bete rano tak? wyniki bedą tak jak ostatnio?Fedra, magdzia26, gocha04, Dodi, Rucia, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość
-
Blondi, fryzura jak na poważną mamusie dwójki dzieci przystało
Kaja, super że z serduchem wszystko ok. Szkoda że z brzuchem nic nie lepiej
Gosia, super że przewody są drożne
Dzisiejszą kolację sponsorował makaron z truskawkami.. Wczoraj zjadłam dwie na próbę, u Młodego nic się nie dzieje. Dziś więcej ale że nie pryskane z własnego ogródka to mam nadzieje że będzie ok.
Dobrej nocy :*Fedra, magdzia26, gocha04, Dodi, Rucia, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość
-
Jutro rano jade na bete ale ze jade busem to nie wiem o ktorej tam zajade ale jak tylko wynik bedzie na pewno Wam napisze
Zycze spokojnej nocy i kolorowych snowplemniczka, magdzia26, Effcia28, aisa, Dodi, Rucia, a-koczek, Blondi22, anka_a, mauysia, kiti, sylwia1985 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
hej ho,
badanie hsg to pikuś, @ czasem bardziej bolą, a blokada kolana to w ogóle trauma do końca życia. No i wszystko idealnie drożne.
Badanie generalnie krótkie, ale na lekarza kilka minut czekałam z kinem do góry i stopa mi zaczynała drętwieć (samolot nie był sprzyjający dla moich długich nóg) i to było słabe uczucie jak mi stopa umierała.
Shagga_80, Fedra, magdzia26, aisa, Dodi, Rucia, a-koczek, anka_a, mauysia, kiti, Selena, Effcia28, Pismak lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dzień Dobry
Pierwsza, to przez Dżonego bo to ranny ptaszek jest niestety..
Gosia, super że przewody ok. Cienko z umierającą stopą. Najważniejsze że już po
Fedri, czekamy na wyniki bety. Na pewno jest super wysoka
Udanego dnia!Dodi, magdzia26, anka_a, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo
Gosia super, że wszystko drożne. Teraz jaki plan działania?
Aisko może Jaśkowi się przestawi wstawanie. Mój Leoś ( jak nic mu oczywiście nie dolega ) ma tak, ze w tygodniu nie mogę go dobudzić o 7:20 żeby zawieźć Kingę do szkoły, a jak przychodzi weekend to o 6 rano jest już wyspany
Fredzia pełna mobilizacja kciukowa !
Miłego pięknego dniaaisa, magdzia26, anka_a, Fedra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość