X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Kotki me. Mi się znowu chyba cykle rozregulowały.Przez 2 mieśiące były takie ładne!!!!! miałam mieć @ 3 dni temu,a nie ma jej.Wczoraj miałam lekkie plamienia,które wieczorem ustały.Dziś mam to samo.Wieczorem znowu plamienia ustały...Idę nadrobić...U Nas ukrop jest..A raczej cykl daje na straty,bo w tym cyklu odpuściłam chciałam odpocząć i mało serduch było..Fredruś Rybko świetna betka:* musi być dobrze i będzie:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 19:17

Fedra, magdzia26, plemniczka, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja tylko na chwilke bo mało czasu..Kacpi mi jęczy za uchem ;) zaraz będzie kapiel i spać :)

Fedra :) suuuuuuper beta :) ciesze sie że jest ok :) oby w środe była jescze lepsza :)

Dziewczynki mam małe pytanko :) otóz chodzio kaszke :) czy ona faktycznie moze być tylko 3 tygodnie jak piszą na opakowaniu?? bo wprowadzamy Kacpiemu gluten i mamy kaszke otwarta właśnie te 3 tyg...a bierzemy dziennie nie całą łyżeczke..i prawie nic nie ubyło....jak myślicie mogę jąjeszcze używać czylepiej kupić nową ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 20:24

Strażaczka90, Fedra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, piękna beta :D
    Mauysiu, oby gorączka jednak ustąpiła i nie było z tego ospy
    Magdzia, super że po wizycie ok i że posłuchałaś serduszka :)
    Selena, ja nie wiem ale chyba po trzech tyg nowej kaszki bym nie kupowała.
    Jasiex wycałowany od ciotek :)
    Po ważenie super, ładnie przybrał, teraz waży 4545gr.
    Dziś byli u nas znajomi na grilu, Młody spał w trakcie przygotowań żarełka i jedzenia. Miły był dla rodziców i gości ;) Potem pobył z nami i też był grzeczny. Teraz już śpi od półtorej godz to i ja zamykam oczy co by się troche przespać przed pobudką na karmienie.
    Dobrej nocy :*

Fedra, Selena, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, Rucia, anka_a lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo się cieszę z tej wysokiej bety! :-) Miło się czyta takie wieści sms-owe :-)

Strażaczka90, Fedra, magdzia26, kiti, anka_a lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisko super ze Janek dorze przybiera i ze taki grzeczny :)

Selenko ja bym pewnie do 2 tygodni dluzej tą kaszke przetrzymala...

Strazaczko a moze jednak zrób test skoro jestes po terminie. Niewazne ze malo serduszek, moze byc jedno wazne by w odpowiednim czasie

Muska no ja dobrze pamietam poprzednie lato z brzucholem, marzylam by jak najszybciej minęło ;)

Selena, Fedra, magdzia26, Dodi, Strażaczka90, aisa, anka_a lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzi co tam u Ciebie?

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisko super że mały taki grzeczny :) oby zawsze taki był :) mój Kacpi też juz spi :) zasnął przed chwilą :)
    Dziękuje za rady co do kaszki :) chyba faktycznie jeszcze ją przytrzymam bo kurna szkoda mi wyrzucić...

Fedra, magdzia26, Dodi, aisa, anka_a lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi a ty wyłaz z ukrycia i pisz co tam u was ;)

kiedy ja sie rozkrecilam spowrotem to jakos pustki sie na forum porobily

magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Jutro nadrobię dzisiejszy dzień a teraz przesyłam zdjęcia :)
    W brzuchu siedzi chłopczyk- Julian :D Waży 434 g ma 16,7 cm i termin mniej więcej pokrywa się z OM bo różnica 3 dni. Młody spał w czasie badania a teraz znów szaleje... oto on:
    178873d94405172cm.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 22:41

magdzia26, kiti, gocha04, Fedra, Strażaczka90, aisa, mala29_, Rucia, Dodi, Sandraa, plemniczka, Blondi22, Muska, sylwia1985, Kaja, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość

• anka_a Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a to ja... trochę niewyraźne postaram się trochę lepsze zrobić ;)
    d10ad6f01537d488m.jpg

Kolorowych snów!!!

magdzia26, kiti, gocha04, Fedra, Strażaczka90, aisa, mala29_, Rucia, Dodi, Sandraa, plemniczka, Blondi22, Muska, sylwia1985, Kaja, Pismak lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś dla dziewczyn mieszkajacych w Wawie

Dziewczyny przypadkiem trafiłam dzisiaj w Wola Park w Warszawie na informację o bezpłatnych konsultacjach i badaniach USG 4D. Ja niestety nie skorzystam ale może któraś w Was ma ochotę. Więcej informacji na http://www.szczesliwe.macierzynstwo.pl/wydarzenie/warszawa-2122-czerwca-2014-r/

Dobry na noc :)
    Fedruś <3

Kopciuszku Magda ma za słabe mięśnie i osrodkowy układ nerwowy dlatego między innymi nie umie prawidłowo podnieść główki jak leży na brzuszku rehabilitacja nie przynosi jakiś zadowalających rezultatów i dziś przeszliśmy na inną metodę

gocha04, Fedra, Strażaczka90, Dodi, magdzia26, anka_a, Kaja lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za życzenia jeszcze raz :)

I miłej nocy życzę !!!

Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór.
    Effcia, Kopciuszek, Mauysia, Rucia współczuję takich wrażeń z maluchami. Niech już tylko będzie lepiej i choróbska niech się w końcu odczepią od dzieciorków.

Anka śliczny synio będzie, brzuszek już też sporawy.
    Fedra &&&&&. (Kurcze zawsze jak robię kciuki to klikam procenty i wychodzi, że trzymam procenty) :)
    Strażaczko dawno cię nie było. Jak noga? Już śmigasz?
    Aisa grzeczny typek wam się trafił :) i niech tak zostanie.
    Muska dasz radę w te upały. Gorąco cały czas nie będzie.
    Sylwia do kiedy planujesz pracować?

tyle pamiętam, ale zaraz cofnę się na poprzednią stronę :)

Effcia fajna sprawa z tą akcją i nawet mam blisko, no ale nie spełniam najważniejszego kryterium.
    Aga to dziś było badanie nasienia? A wyniki za tydzień?
    Shagga na pewno się dotrzecie z mamą.

Kolorowych snów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 23:18

Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi, magdzia26, anka_a, mauysia lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka gratuluje chopaka :)

Zycze wszystkim kolorowych snow <3

Strażaczka90, aisa, Dodi, magdzia26, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • jeju Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko pytasz co u mnie? U mnie zwyczajnie. Każdy dzień przynosi coś nowego. Pracy jest dużo, czasu mało ale to chyba tak jak u każdej współczesnej kobiety. Nie staramy się ale to już pisałam kilka miesięcy temu. Pozdrawiam. Buziaki.

EDIT: Rucia trzymaj się dzielnie. U Ciebie to można by robić specjalizację z leczenia chorób wieku dziecięcego. Trzymam kciuki za Was, oby Leoś już zajął się zabawkami i sobą a Kinia już nie musiała chorować.

Marysiu mi też wyskakują %%%%% zamiast &&&&&&&&&&&&&& :-) Nie jesteś sama :-D

No to za Fedrę, za mamusie, ich dzieciaki, za oczekujące na narodziny i za starające się %&%&%&%&%&%&%&.

Nie chcę być pierwsza ale później nie będzie raczej czasu.

Dopisuję po śniadaniu ""Miłego dnia"" i spadam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 07:20

magdzia26, Fedra, anka_a, plemniczka, Blondi22, gocha04, Kaja, kiti, Selena, mauysia lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powitać :)
    Znów czeka nas słoneczny dzień..
    Anka_a, gratuluje synka :) Córa już jest, pora na syna ;) Brzucho fajnie-ciążowy :)
    Miłego dnia dziewoje ;)

Dodi, magdzia26, Fedra, anka_a, Kaja, Selena lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    CZeść baby,
    ledwo żyję. Rozpływam się... Nie jestem w stanie nic zrobić bo mi niedobrze :/
    Fedra, jest dobrze i będzie tylko lepiej :)
    Aga, spóźnione życzenia urodzinowe ode mnie!
    Nie wierzę że to piszę, ale ja chcę żeby trochę popadało, bo umrę jak te upały będą trwać :(
    Muska tego akurat Ci nie zazdroszczę bo być w ciąży w takie upały to musi być masakra ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam ;)

my dzis o 8 juz bylysmy na spacerku bo kubusia zaprowadzilysmy potem do banku i na zakupy a Iza ladnie przez cala godzine spala w wozku pewnie jeszcze by spala ale juz musialysmy wrocic.

u nas juz goraco sie robi ale ja lubie takie cieplo ;)

magdzia26, anka_a, aisa, Dodi, Fedra, Kaja, Selena, mauysia lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Fedra super beta.
    Aga spóznione ale najlepsze życzenia.

Selenko jeżeli kaszka nie straciła swojej konsystencji tzn nadal jest sypka nie powstają gródki to możan używac chyba że juz zaczyna sie zlepiać to bym ją wyrzuciła

magdzia26, aisa, Dodi, Fedra, Selena lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    Fedra wynik bety rewelacyjny! Ładnie rośnie :) Kciukam dalej &&&&&&&&
    Mauysia ja stosuję paracetamol a jak nie daje dłuższych efektów polecam zimne okłady. Lekarka poradziła mi też co 4h wymieniać paracetamol z ibuprofenem (jak Ada widziała z temperatury robaczki na ścianie)
    Jak dobrze się czyta jak dzieci zdobywają kolejne umiejętności.
    Magdzia super wieści z wizyty!
    Kopciuszek dobrze, że udało się ustawić prawidłowo łopatkę i niech się już nie przestawia. Masz przewalone z kobietą i tym przyłączem :/ może warto nagrać ją jak proponuje Wam za podpis kasę (tak na wszelki wypadek). dobrze, że chrzest i zdjęcia i w ogóle cała impreza się udałą :)
    Muska zgadzam się z Tobą i też chcę deszcz albo trochę mniejsze temperatury. W domu najchętniej siedzę bo tam jeszcze jest chłodno.
    Efcia też lubiłam upały i w poprzedniej ciąży całymi dniami siedziałam nad wodą teraz ograniczam bo słabo mi się robi :(
    Selena ja kaszkę miałam zawsze szczelnie zamkniętą i dłużej niż 3 tygodnie. Myślę, że firmy dają taki krótki czas bo chcą żeby ludzie jak najwięcej kupowali.
    Aisa niech Jaśkowi dlaej będzie taki grzeczniutki :) Duży mężczyzna już z niego się robi :D
    Strażaczko &&&&&&& niech plamnienia się skończą tak na 9 miesięcy ;)
    Effcia tyle jest metod, że na pewno uda Wam się znaleźć tą odpowiednią! Szkoda, że nie od razu ale ważne, że coś robicie :)

Pozdrawiam :)

magdzia26, aisa, Dodi, Fedra, Kaja, Selena lubią tę wiadomość

‹‹ 5477 5478 5479 5480 5481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ