plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witam Kotki me. Mi się znowu chyba cykle rozregulowały.Przez 2 mieśiące były takie ładne!!!!! miałam mieć @ 3 dni temu,a nie ma jej.Wczoraj miałam lekkie plamienia,które wieczorem ustały.Dziś mam to samo.Wieczorem znowu plamienia ustały...Idę nadrobić...U Nas ukrop jest..A raczej cykl daje na straty,bo w tym cyklu odpuściłam chciałam odpocząć i mało serduch było..Fredruś Rybko świetna betka:* musi być dobrze i będzie:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 19:17
Fedra, magdzia26, plemniczka, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hej
ja tylko na chwilke bo mało czasu..Kacpi mi jęczy za uchem
zaraz będzie kapiel i spać
Fedrasuuuuuuper beta
ciesze sie że jest ok
oby w środe była jescze lepsza
Dziewczynki mam małe pytankootóz chodzio kaszke
czy ona faktycznie moze być tylko 3 tygodnie jak piszą na opakowaniu?? bo wprowadzamy Kacpiemu gluten i mamy kaszke otwarta właśnie te 3 tyg...a bierzemy dziennie nie całą łyżeczke..i prawie nic nie ubyło....jak myślicie mogę jąjeszcze używać czylepiej kupić nową ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 20:24
Strażaczka90, Fedra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Fedra, piękna beta
Mauysiu, oby gorączka jednak ustąpiła i nie było z tego ospy
Magdzia, super że po wizycie ok i że posłuchałaś serduszka
Selena, ja nie wiem ale chyba po trzech tyg nowej kaszki bym nie kupowała.
Jasiex wycałowany od ciotek
Po ważenie super, ładnie przybrał, teraz waży 4545gr.
Dziś byli u nas znajomi na grilu, Młody spał w trakcie przygotowań żarełka i jedzenia. Miły był dla rodziców i gościPotem pobył z nami i też był grzeczny. Teraz już śpi od półtorej godz to i ja zamykam oczy co by się troche przespać przed pobudką na karmienie.
Dobrej nocy :*Fedra, Selena, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, Rucia, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aisko super ze Janek dorze przybiera i ze taki grzeczny
Selenko ja bym pewnie do 2 tygodni dluzej tą kaszke przetrzymala...
Strazaczko a moze jednak zrób test skoro jestes po terminie. Niewazne ze malo serduszek, moze byc jedno wazne by w odpowiednim czasie
Muska no ja dobrze pamietam poprzednie lato z brzucholem, marzylam by jak najszybciej minęłoSelena, Fedra, magdzia26, Dodi, Strażaczka90, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aisko super że mały taki grzeczny
oby zawsze taki był
mój Kacpi też juz spi
zasnął przed chwilą
Dziękuje za rady co do kaszkichyba faktycznie jeszcze ją przytrzymam bo kurna szkoda mi wyrzucić...
Fedra, magdzia26, Dodi, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hej! Jutro nadrobię dzisiejszy dzień a teraz przesyłam zdjęcia
W brzuchu siedzi chłopczyk- JulianWaży 434 g ma 16,7 cm i termin mniej więcej pokrywa się z OM bo różnica 3 dni. Młody spał w czasie badania a teraz znów szaleje... oto on:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 22:41
magdzia26, kiti, gocha04, Fedra, Strażaczka90, aisa, mala29_, Rucia, Dodi, Sandraa, plemniczka, Blondi22, Muska, sylwia1985, Kaja, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Coś dla dziewczyn mieszkajacych w Wawie
Dziewczyny przypadkiem trafiłam dzisiaj w Wola Park w Warszawie na informację o bezpłatnych konsultacjach i badaniach USG 4D. Ja niestety nie skorzystam ale może któraś w Was ma ochotę. Więcej informacji na http://www.szczesliwe.macierzynstwo.pl/wydarzenie/warszawa-2122-czerwca-2014-r/
Dobry na noc
Fedruś
Kopciuszku Magda ma za słabe mięśnie i osrodkowy układ nerwowy dlatego między innymi nie umie prawidłowo podnieść główki jak leży na brzuszku rehabilitacja nie przynosi jakiś zadowalających rezultatów i dziś przeszliśmy na inną metodęgocha04, Fedra, Strażaczka90, Dodi, magdzia26, anka_a, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór.
Effcia, Kopciuszek, Mauysia, Rucia współczuję takich wrażeń z maluchami. Niech już tylko będzie lepiej i choróbska niech się w końcu odczepią od dzieciorków.
Anka śliczny synio będzie, brzuszek już też sporawy.
Fedra &&&&&. (Kurcze zawsze jak robię kciuki to klikam procenty i wychodzi, że trzymam procenty)
Strażaczko dawno cię nie było. Jak noga? Już śmigasz?
Aisa grzeczny typek wam się trafiłi niech tak zostanie.
Muska dasz radę w te upały. Gorąco cały czas nie będzie.
Sylwia do kiedy planujesz pracować?
tyle pamiętam, ale zaraz cofnę się na poprzednią stronę
Effcia fajna sprawa z tą akcją i nawet mam blisko, no ale nie spełniam najważniejszego kryterium.
Aga to dziś było badanie nasienia? A wyniki za tydzień?
Shagga na pewno się dotrzecie z mamą.
Kolorowych snów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 23:18
Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi, magdzia26, anka_a, mauysia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Plemniczko pytasz co u mnie? U mnie zwyczajnie. Każdy dzień przynosi coś nowego. Pracy jest dużo, czasu mało ale to chyba tak jak u każdej współczesnej kobiety. Nie staramy się ale to już pisałam kilka miesięcy temu. Pozdrawiam. Buziaki.
EDIT: Rucia trzymaj się dzielnie. U Ciebie to można by robić specjalizację z leczenia chorób wieku dziecięcego. Trzymam kciuki za Was, oby Leoś już zajął się zabawkami i sobą a Kinia już nie musiała chorować.
Marysiu mi też wyskakują %%%%% zamiast &&&&&&&&&&&&&&Nie jesteś sama
No to za Fedrę, za mamusie, ich dzieciaki, za oczekujące na narodziny i za starające się %&%&%&%&%&%&%&.
Nie chcę być pierwsza ale później nie będzie raczej czasu.
Dopisuję po śniadaniu ""Miłego dnia"" i spadam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 07:20
magdzia26, Fedra, anka_a, plemniczka, Blondi22, gocha04, Kaja, kiti, Selena, mauysia lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:CZeść baby,
ledwo żyję. Rozpływam się... Nie jestem w stanie nic zrobić bo mi niedobrze
Fedra, jest dobrze i będzie tylko lepiej
Aga, spóźnione życzenia urodzinowe ode mnie!
Nie wierzę że to piszę, ale ja chcę żeby trochę popadało, bo umrę jak te upały będą trwać -
witam
my dzis o 8 juz bylysmy na spacerku bo kubusia zaprowadzilysmy potem do banku i na zakupy a Iza ladnie przez cala godzine spala w wozku pewnie jeszcze by spala ale juz musialysmy wrocic.
u nas juz goraco sie robi ale ja lubie takie cieplo
magdzia26, anka_a, aisa, Dodi, Fedra, Kaja, Selena, mauysia lubią tę wiadomość
-
Hej
Fedra super beta.
Aga spóznione ale najlepsze życzenia.
Selenko jeżeli kaszka nie straciła swojej konsystencji tzn nadal jest sypka nie powstają gródki to możan używac chyba że juz zaczyna sie zlepiać to bym ją wyrzuciłamagdzia26, aisa, Dodi, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
Fedra wynik bety rewelacyjny! Ładnie rośnieKciukam dalej &&&&&&&&
Mauysia ja stosuję paracetamol a jak nie daje dłuższych efektów polecam zimne okłady. Lekarka poradziła mi też co 4h wymieniać paracetamol z ibuprofenem (jak Ada widziała z temperatury robaczki na ścianie)
Jak dobrze się czyta jak dzieci zdobywają kolejne umiejętności.
Magdzia super wieści z wizyty!
Kopciuszek dobrze, że udało się ustawić prawidłowo łopatkę i niech się już nie przestawia. Masz przewalone z kobietą i tym przyłączemmoże warto nagrać ją jak proponuje Wam za podpis kasę (tak na wszelki wypadek). dobrze, że chrzest i zdjęcia i w ogóle cała impreza się udałą
Muska zgadzam się z Tobą i też chcę deszcz albo trochę mniejsze temperatury. W domu najchętniej siedzę bo tam jeszcze jest chłodno.
Efcia też lubiłam upały i w poprzedniej ciąży całymi dniami siedziałam nad wodą teraz ograniczam bo słabo mi się robi
Selena ja kaszkę miałam zawsze szczelnie zamkniętą i dłużej niż 3 tygodnie. Myślę, że firmy dają taki krótki czas bo chcą żeby ludzie jak najwięcej kupowali.
Aisa niech Jaśkowi dlaej będzie taki grzeczniutkiDuży mężczyzna już z niego się robi
Strażaczko &&&&&&& niech plamnienia się skończą tak na 9 miesięcy
Effcia tyle jest metod, że na pewno uda Wam się znaleźć tą odpowiednią! Szkoda, że nie od razu ale ważne, że coś robicie
Pozdrawiammagdzia26, aisa, Dodi, Fedra, Kaja, Selena lubią tę wiadomość