plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska jeszcze by brakowało by nam tu powiedziały że z Nas leniwce są
Ja licze na to ze mi senność niebawem minie bo czytałam że w drugim trymestrze ciśnienie wraca do poziomu z przed ciazy a ja przed ciazą miałam 128/74, pozatym trzeba w końcu odciazyc mojego męża bo bidulek wszystko robi w domu sam psa wyprowadza i do pracy chodzi a mi nic nie pozwala robić do momentu aż będzie wiadomo ze jest wszystko dobrze...Dodi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedrus ja mam od początku ciśnienie słabe max 105/50 ale mi się spać nie chce jakoś bardzo, przed ciąża miałam kolo 130/70 albo wyższe najlepsze jest to ze jak mi mierzą pielęgniarki przed wizytą to wychodzi mi zawsze za wysokie
chyba emocje takie wtedy mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 14:17
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Chcialabym popracowac do konca sierpnia a wole byc w pracy niz siedziec w domu z tesciowka- niedlugo urlopik 10 dni wiec troche odpoczne i moze jakos dotram do konca sierpnia a potem wrzesien wezme L4o ile gin mi da a tego sie obawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 14:40
-
sylwia1985 wrote:Chcialabym popracowac do konca sierpnia a wole byc w pracy niz siedziec w domu z tesciowka- niedlugo urlopik 10 dni wiec troche odpoczne i moze jakos dotram do konca sierpnia a potem wrzesien wezme L4o ile gin mi da a tego sie obawiam
a nie możesz jechac do rodziców na troche by odpocząć psychicznie od teściowej?magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
magdzia26 wrote:Fedrus ja mam od początku ciśnienie słabe max 105/50 ale mi się spać nie chce jakoś bardzo, przed ciąża miałam kolo 130/70 albo wyższe najlepsze jest to ze jak mi mierzą pielęgniarki przed wizytą to wychodzi mi zawsze za wysokie
chyba emocje takie wtedy mam
no coś w tym jest bo zawsze przed czy po wizycie to mam takie ciśnienie ze szok o pulsie nie wspomne i pielęgniarki się śmieją ze powinnam odczekać chyba z godzine po wizycie co by mi ciśnienie się unormowałoDodi lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:a nie możesz jechac do rodziców na troche by odpocząć psychicznie od teściowej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 14:56
-
Muska no ja Cię proszęzależy jaki dzień ale generalnie jest tak, że wstaję ok. 9, robię śniadanie, zjem, posiedzę przy kompie, zrobię jakieś pranie, poprasuję, posprzątam, polezę, zrobię obiad, leżę....
czasem idę na spacer, do sklepu częściej i do mamy skoczę
Magdzia ja już przestałam chodzić na mierzenie ciśnienia przed wizytą bo się to mija z celem i mam zawsze za wysokiechodze teraz po wizycie
Ja w dzień nie śpię i nie spałam wogóle od początku ciążyoj przepraszam 1 raz kilka tygodni temu mi się zdarzyło walnąć drzemkę półgodzinną
Sylwia tak wogóle to ja bym sobie w końcu porzadek z tą teściowa zrobiła i choćbym cały dzień miała na necie siedzieć bądź książki czytać to i tak wolałabym siedzieć w domu.Fedra, magdzia26, Kaja, Muska, anka_a lubią tę wiadomość