plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Co za senne Matki nam sie tu co niektóre zrobiły
Fedra niemchcem krakac , ale jak tak tyle spisz to twoje dziecko bedzie odwrotnoscia
Jak sie wda w Tatusia to faktycznie bedzie spac malo ale jak wda sie we mnie bedzie spac dlugo
Dodi, magdzia26, Kaja, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Tylko szkoda ze nie u mnie
no jeszcze tego by brakowało
ja też jednym okiem na mecz patrzę i ciekawe czy dotrwam do końca
w takim razie jakby co to dobranoc też życzę :*magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sylwia ja od początku jestem na L4 i mam mega senność, standardowo niskie ciśnienie. Z Adą zawsze spóźniona do przedszkola przychodziłam
Teraz luz bo ma wakacje i rano puszczam bajki i mogę spać dalej
Przykra sytuacja z MonalisąPomodlę się o powrót do zdrowia.
Natu93 nie nastawiaj się tak pesymistycznie! Więcej luzu i optymizmu bo to zdecydowanie pomaga!
Dodi, magdzia26, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Dzień dobry wstawać śpiochy
Ps. Nawet mój syn juz się obudził a wy comagdzia26, Dodi, Fedra, gocha04, anka_a lubią tę wiadomość
-
Sylwus mam to samo od jakiegoś czasu
a wczoraj mój P to aż wielkie oczy zrobił jak poczuł jak Nikos ostro buszuje
wcześniej czuł tylko pojedyncze kopniaki a wczoraj synuś pokazał tatusiowi co potrafi
Kaja, Dodi, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
Witam was !!!! My po badaniu kompleksowym Usg , mozgowia , brzuszka, jaderek, bioderek i zaoszczedzilismy bo p.dotkor spr jeszcze tarczyce i za doarmo zrobila 70zl w suchym !!!!! I wszystko jest dobrze tylko jaderka do kontroli za 18miesiecy bo mamwodniaki , a musi mu to sie wchłonąć !!!!, ale jest na dobrej drodze
magdzia26, Dodi, sylwia1985, Blondi22, aisa, Fedra, Muska, gocha04, plemniczka, anka_a, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
przyznaje się wstałam przed 13 dopiero co się troche ogarnęłam ale cos czuje że zaraz coś jeszcze wszamam i znowu zalegne na wyrku z jednego się ciesze na razie waga nie idzie w góre a nawet ponad dwa kg zeszło
czyli moje Winogronko wysysa ze mnie dosłownie wszystko ale mam nadzieje ze za to zobacze je jutro całe i zdrowe na usg
również życze miłego dnaimagdzia26, Kaja, Dodi, Selena, aisa, gocha04, plemniczka, Effcia28, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witajcie Kochane
jak tam Wasze samopoczucia brzuchatki?
zajrzałam na chwilę, bo nie mam siły i boli mnie głowa.4 godz. temu wróciliśmy z pogrzebu, w piątek powiesił się brat cioteczny mojego m. miał 19 lat. Nie zdał z 5 przedmiotów i prawdopodobnie to byla przyczyna-ale tak na prawdę to nie znamy prawdziwej przyczyny. Wiem tylko,ze nawet nie pojechal do szkoły po odbiór świadectwa, tylko pojechał do sklepu kupić sobie piwko i w samotności targnął sie na własne życie-bo nikogo w domu nie było.Rodzice nie wiedzieli,ze zagrożony jest z tylu przedmiotów,pytali czy zdaje do nastepnej klasy i odpowiadał,ze zdaje. Trudna sprawa.Od tamtego piątku ciągle On nam się kłębi w głowach. Nic nikomu nie chce sie robić.Szkoda dziecka, bo to jeszcze dziecko było...
ja jestem mega śpiąca dziś i nic mi sie nie chce robić. Dół,dół i jeszcze raz dół
Pozdrawiam wszystkie.Przepraszam,ze tu takie smutne wieści przynoszę.
P.S. doczytałam jak pisałyście o Monalisie,ze urodziła i jest w śpiączce. Czy mogę dostać namiary gdzie doczytam coś więcej o Niej?Tak bardzo mi przykro. Wiem,ze w domu ma dwójke dzieciaczków-to jakis koszmar
-
Kopciuszku tak mi przykro
okropna tragedia... nie wiem co powiedzieć oprócz tego, ze świat schodzi na psy, życie jest ciężkie ale nie wiem czy warto z niego rezygnować z takich powodów, jeśli były one tego przyczyną....
Ja dziekuję mam się dobrze
Wpis o Monalisie bodajże był na czerwcówkach, ale nie wiem dokładnie bo tam nie wchodzę. Jest mi szkoda dziewczyny, ale wolę się nie stresować dodatkowo takimi historiami
Rutttt nie życzyłam Ci jeszcze udanego urlopowania z mbylebyście nie przesadzili
sylwia1985, Rucia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
hej
dziś chyba taki senny dzień, bo ja po pracy też padłam na drzemkę pół godzinną, później poprasowałam i siadłam poczytać co ciekawego.
Fedra &&&& za jutro. Będzie dobrze
Kopciuszku współczuję takich przeżyć.
Ja też chcę, żeby mi się w brzuchu coś ruszało, łeeee. Niedługo zwariuję. Czekan na urlop i piękną pogodę.Fedra, Dodi, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧