plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Super wiadomość. Nie mogło być inaczej
Kolorowych.Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dodus będziemy Cię bronić jakby co
no bo ileż można czekać ja juz poobgryzalam wszystkie paznokcie ale to nie ważne
najważniejsze że winogronko jest dorodne i ładnie rośnie Fedrus bardzo się ciesze kochana
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam sie noca...
Niestety dzisiaj zaliczylismy 2 godzinny poslizg ale w koncu weszlismy dzisiaj to bardziej moj sie stresowal mnie ogarnal spokoj...
Smialam sie do gina ze plus taki ze odrzucilo mnie od slodkiego i ten apetyt przeszedl na meza... gin sie smial ze maz przejal ciaze... powiedzialam mu ze maz dzisiaj zestresowany wiec od razu kazal poloznej zawolac mojego wszystko mu pokazal i raczki i nozki i serduszko moj sie smiechnal
Winogronko ma 2cm14mm serduszko bije okolo 170 na minute...
Przez to ze plamienia mam glownie w nocy lub nad ranem dostalam na noc relanium by organizm wypoczal...
Z usg wyszlo ze to 8tydz5dzien czyli lokator starszy o 2 dni wzgledem suwaczka...
Winogronko bylo bardzo spokojne troszke tylko pomachal lapkami zdjecie jutro wrzuce na fb to moze ktora wrzuci na forum
To chyba tyle ide spac..
Aha kolejna wizyta za 2 tyg czyli 17 lipca o 16.15
Slodkich snow i dziekuje za wsparcie :*Dodi, magdzia26, mala29_, gocha04, Rucia, aisa, Muska, zizia_a, Blondi22, plemniczka, Sandraa, Kaja, sylwia1985, anka_a, Kleopatra, Selena, Effcia28, mauysia, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Cześć kobiety
Ja już z kawusią siedzę przed kompem i powoli się dobudzam
Fedra, wiedziałam że jest okW końcu nie na darmo tyle śpisz
Ciesze się bardzo!!! Teraz śpij dalej bez jakichkolwiek wyrzutów sumienia
(Może w II trymestrze trochę Ci przejdzie
)
Kopciuszki, straszne wieści. Nie umiem na takie rzeczy odpisywać, bo nie bardzo wiem co nawet można powiedzieć. Nic nie pomożeTragedia straszna...
Teraz z innej beczki żeby od rana się nie pogrążać w marazmie...
BYłam wczoraj na warsztatach "Świadoma mama". Polecam wszystkim. Są bloki i dla mam i dla kobiet w ciąży. Były to najlepsze warsztaty na jakich byłam. Świetna organizacja, fajni prowadzący, nie było nudyMOżna na ich portalu sprawdzać co i gdzie organizują.
Poćwiczyłam znowu wiązanie chusty i na 100% wiem, że będę tak małą nosić. Najbardziej mnie i moją koleżankę przekonał maluszek 6-tygodniowy który darł się wniebogłosy w wózku, a jak go prowadząca w chuście (tkanej) do mamy przywiązała to się uspokoił i w końcu sobie zasnął. Taki grzeczny był już do końca, czyli z 3 godziny conajmniej (dopóki ich widziałam)... Rewelacja. A takie śmieszne miny robił w tej chuście, jakby nie mógł uwierzyć co się z nim dzieje. Przytulił się ostatecznie do piersi mamy i zasłuchał chyba w jej serducho i taką błogą minkę wtedy miał. Dziewczyna była zachwycona tym faktem i tez mówiła że idzie chustę kupować, bo rewelacja i do tego "obie ręce ma wolne"
Moja chusta już wyprana i wyprasowana czeka na maleńką
M mi się znowu rano przed wyjściem do pracy kazał spakować do szpitala... Chyba czas się za to wziąć powoli. Z jednej strony wiem, że to blisko i panikuję, a z drugiej wydaje mi się to tak nierealne, że wcale o tym pakowaniu nie myślę.
A, no i kupiłam wczoraj w zielarskim ta herbatkę z liści malin, olej z wiesiołka w kapsułkach (swoją droga duuuuużo tańszy niż oeparol, bo za 150 kapsułek dałam niecałe 22 zł) i olejek migdałowy do masażu. W ogóle w zielarskim jest mnóstwo lekarstw naturalnych, które w aptece kosztują sporo, a tam w zupełnie przyzwoitych cenach są.
Opcja full wypasTeraz trzeba zacząć używać wszystkiego powoli
Fedra, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedrus napisze jeszcze raz bardzo się ciesze ze Twoje Winogronko tak ładnie rośnie
bardzo proszę żeby któraś wrzucila tutaj na ovu foteczke tego skarba Fedrity bo ja niestety nie obejrzę na fb
Ps. Mówisz ze nie masz ochoty na słodycze i takie wysokie tętno maluszka hmmm no to dokładnie tak jak u mnie więc pewnie będziesz miała chłopaka zresztą od początku tak obstawiam zobaczymy czy że mnie dobra czarownica jestFedra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Muska no faktycznie u ciebie czas najwyższy na pakowanie torby
Hehe niedlugo będzie można ogłosić sezon na pytania "Muska urodzilas juz " heheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 11:56
Muska, Fedra, Dodi, anka_a, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Fedrus napisze jeszcze raz bardzo się ciesze ze Twoje Winogronko tak ładnie rośnie
bardzo proszę żeby któraś wrzucila tutaj na ovu foteczke tego skarba Fedrity bo ja niestety nie obejrzę na fb
Ps. Mówisz ze nie masz ochoty na słodycze i takie wysokie tętno maluszka hmmm no to dokładnie tak jak u mnie więc pewnie będziesz miała chłopaka zresztą od początku tak obstawiam zobaczymy czy że mnie dobra czarownica jest
no z tymi słodyczami to jest ostatnio różnie odrzuciło mnie na początku teraz to i linijke czekolady zjem albo mnie nadchnie na cukierki rozpuszczalne ale już nie pochłaniam słodyczy jak kiedyś czyli np. pół kg krówek w 10 minczy opakowanie ptasiego mleczka w kilka minut teraz słodkie moze u mnie dłużej leżeć
magdzia26, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska to pakuj się pakuj bo wiesz nie znasz dnia ani godziny
Mi chusta też się podoba zważywszy ze jeszcze mam futro w domu które trzeba wyprowadzać na spacery więc prościej by było dziecko do husty pies na smycz i wszyscy zadowolenimagdzia26, Muska, Dodi, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzisiaj przed praca wstapilam do lumpeksu i kupilam dla wiwiczka slodki zielony reczniczek po kapielu z kapturkiem ze 100%bawelny i dalam tylko 8zl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 12:12
Fedra, magdzia26, Dodi, anka_a, plemniczka, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Sylwia tylko spokojnie niech Ci się cisnienie nie podnosi za bardzo
a co do lumpeksów warto pochodzic po mieście i poszukać takowych sklepów zawsze można zagadać do sprzedawcy kiedy maja nowy towar, kiedy jakies promocje (zazwyczaj jak wymieniają towar na nowy to sa -50% obniżki)... warto sobie upolowac z 3 takie sklepy
ja takie mam w jednym wszystkie ciuszki dla dzieci są po 2 lub 3 zł, w durgim są czesto obniżki a w 3 można kupić własnie ręczniki, kombinezowy i takie troche większe rzeczymagdzia26, sylwia1985, Dodi, anka_a, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra, Blondi22, Muska, sylwia1985, magdzia26, a-koczek, anka_a, aisa, Selena, Kaja, plemniczka, AGA 30, kiti, KaRa, gocha04, Shagga_80, Sandraa, mauysia, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość
-
Mogłabym na Winogronko patrzeć cały dzień
Mój zwinął 3 fotki które dostalismy od gina i schował sobie do laptopa już nie wspomne ze zabrał je do pracy na szczeście położna w karcie miała jeszcze jedno zdjęcie i mi dałaDodi, magdzia26, anka_a, aisa, Selena, plemniczka, Shagga_80, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi