plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska wrote:Potrzebuję pomocy... Czy któraś z Was pracuje, albo zna kogoś kto pracuje dla króla ZUSa? Musze napisać pismo, które mnie przerasta...
Ja znam taka osobe ale dogadac sie z nim to strata czasu jeszcze nigdy mi w niczym nie pomogl ehh znajomi
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja juz po wizycie na usg tylko tętno gin sprawdzil dokładne usg za 2 tyg a poza tym coś nie dokonca z morfologia ok mam brac żelazo zbadać Crp bo gin pomimo że mówiłam mu ze nie czuje się przeziebiona upiera się ze mam jakąś infekcje i ze pewnie to od przeziębienia
wiec musze do internisty się jeszcze pofatygowac. W sumie bez fajerwerków ta wizyta...
-
Dobry dzien
Rowniez zycze udanego weekendu...
Czas zwlec sie z wyrka i dokonczyc bigos bo za kilka godz przychodza goscie a ja w murzynskiej dupce jestem...magdzia26, anka_a, aisa, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam w ten piękny dzionek!
U mnie w szpitalu był zakaz noszenia majtek po porodzi i kobiety trzymały podpaskę udamiJa to miałam w d i zwykłe bawełniane miałam, które ściągałam szybko przed wizytą
Powodzenia w gotowaniu Fedra!
Ja mam już biszkopt w piekarniku i będzie ciacho z owocamiaisa, Dodi, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Ja dzis bylam u fryzjera - totalna metamorfoza z jasnej blondynki stalam sie bardzo ciemna blondynka i mam mocno wycieniowane wlosy i o wiele krotsze niz mialam. Ciekawe co moj G powie jak wieczorem wroci- oczywiscie tesciowce sie nie podoba i stwierdzila ze wolala mnie w jasnych ale tego sie spodziewalam...
Milego weekendu
Dodi, Shagga_80, anka_a, Fedra, plemniczka, mauysia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
A i zapomnialam wam napisac o wczorajszych pierwszych zajeciach na szkole rodzenia.Bylo to spotkanie organizacyjne i mowila babeczka co bedziemy robic- oczywiscie jeszcze sie nie zdecydowalismy czy sie zapiszemy czy nie ale do dwoch zajec mozna przychodzic nie placac a srodowe spotkanie bedzie z poloznikiem wiec wybieramy sie. Dostalam gratiski w postaci smoczka i buteleczki dla maluszka antykolkowe oraz dwa malenkie pampersiki
ciesze sie bo zawsze to cos
Mozna bylo zabrac sobie rozne czasopisma o maluszku - co oczywiscie uczynilam
ogolne wrazenie dobre plusem jest to ze jest tylko szesc par bo to prywatna placowka ale w innych tez sie placi tylko troche mniej i jest po 20 par hmmm ciekawe jak wygladaja tam zajecia praktyczne ...magdzia26, anka_a, Shagga_80, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
ale upalnie- ledwo dowloklam sie z kosciola do domu. Moj G pojechal sie opalac i poplywac a ja siedze w domciu z tesciami ( masakra)
zrobilam sobie spaghetti bo mialam ochote.Jestem psychicznie wymeczona w tym domu i juz sie nie moge doczekac kiedy moj wreszcie skonczy ta kuchnie i zrobi przegrodke zeby tu nie zagladali bo to mega meczace...jutro przychodza i okna beda zmieniac w przyszlej naszej kuchni wiec cos ruszylo...
Milej niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 12:50
-
Dzien dobry
Faktycznie niedziela upaln i duszna i przez to dopiero tetaz wstalam choc oczywicie wstawalam by cos zjesc...
Bigos chyba udany bo wszyscy zachwycali i prosili o dokladki...
Wczoraj wszyscy zostali poinformowani o malym lokatorze
Bylo super choc bylam mega zmeczona
Pozdrawiam i zycze ciut powietrza by mozna bylo funkcjonowacmagdzia26, Blondi22, aisa, plemniczka, anka_a, Strażaczka90, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Dzien dobry
Faktycznie niedziela upaln i duszna i przez to dopiero tetaz wstalam choc oczywicie wstawalam by cos zjesc...
Bigos chyba udany bo wszyscy zachwycali i prosili o dokladki...
Wczoraj wszyscy zostali poinformowani o malym lokatorze
Bylo super choc bylam mega zmeczona
Pozdrawiam i zycze ciut powietrza by mozna bylo funkcjonowac
Ja czytam sobie na necie czy warto chodzic do szkoly rodzenia- bo opinie sa zroznicowane.W pracy kazda klientka pyta sie o ciaze i opowiada swoj porod - juz to staje sie meczace gdy codziennie po kilka razy trzeba mowic to samoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 16:40
-
Dzień dobry moje kochane
Wczoraj wypatrzyłam super cenę kompletu wózka, który mi się bardzo podobał z fotelikiem i oto dzisiejszy efekt wróciliśmy ze sklepu z całym zestawem i lżejszym portfelem o 1750 zł ale za to jacy szczęśliwi
pierwsza fura Nikosia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 17:17
Blondi22, Kaja, plemniczka, anka_a, Fedra, aisa, sylwia1985, mauysia, Strażaczka90, Muska, kiti, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
W końcu troche lata się zrobiło. Lubię ciepełko ale nie lubię, że już jutro w te ciepełko będę kisić się w pracy.
Magdzia wózek bardzo ładny, biel z granatem super sprawa.
Sylwia, a czemu nad wodę M ciebie nie zabrał? Zawsze to fajniejsze powietrze niż w domu.
Fedra czyli rodzina wczoraj się dowiedziała?Effcia28, magdzia26, aisa, Strażaczka90, Fedra, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dzień dobry w poniedziałek !!!
My po szalenstwie nad morzem Bałtyckim i ucieczką przed burza i ulewa z Marcele :-)i dziadkami takie maluchy maja przerabane latem!!!ale mlody jodu nawdychal
teraz czkawkuje na dworze dziubek otworzyl i klops. ps.klops sie robi w papmpersa jeszcze heheheheh
Miłego poniedzialku upalnie u nas już !!!magdzia26, aisa, mauysia, Strażaczka90, Fedra, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość