plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
ja z Mężem właśnie sie urlopuje w Gdansku nad morzem:) upalnie jest.Woda zimna ale kapca sie w nim kapie.Słońce mi przygrzalo..Opalilam sie i to bardzo..Pozdrawiam
Kaja, magdzia26, sylwia1985, Fedra, kierzynka, aisa, kiti, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Witajcie
ja z Mężem właśnie sie urlopuje w Gdansku nad morzem:) upalnie jest.Woda zimna ale kapca sie w nim kapie.Słońce mi przygrzalo..Opalilam sie i to bardzo..Pozdrawiam
Ty piczo i nie dasz nac !!! Foch Marczello tez zły -
Magdzia wóżek super!! Bardzo mi się podoba. Takie grochy są rewelacyjne! Ogólnie też byłam za wózkiem jedo fyn, ale ostatecznie odkupiliśmy od mojej koleżanki tako warrior. Te polskie wózki są naprawdę na nasze drogi
Dam znać potem jak się sprawuje tako na wertepach miejskich i leśnych
Sylwia, tak strasznie narzekasz na swoich teściów. Nie siedź z nimi w domu, przecież Cię tam siłą nie trzymają. Wychodź na dwór, taka piękna pogoda , spotykaj się z koleżankami itp. Możesz w ogrodzie książki czytać, albo na spacery wychodzić (pisałaś że lubisz być aktywna i nie usiedzisz w miejscu). Ja bym tez do rodziców na weekendy jeździła. Korzystaj z mobilności póki można, bo potem to już ciężko pod koniec i sił mniej. A z dzidziusiem to będzie jeszcze ciężej w trasy jeździć... W każdym razie nie daj się, bądź dzielna i rób na co Ty masz ochotę
Ja dzisiaj walczę z geologiem, architektem, Zarządem Dróg i Zarządem KOleiRzygać już mi się chce tymi papierami, a końca nie widać. Shagga jak Ty to zrobiłaś, że już jedziecie z budową??!! Tez tak chcę... Wrocąłw bije na głowę wszystkie inne miasta pod względem uzgodnien papierów przed rozpoczęciem budowy! A my nawet o pozwolenie jeszcze nie wystąpiliśmy, bleee. Chyba prędzej urodzę niż to złożymy
Fedra, magdzia26, Strażaczka90, aisa, Kaja, plemniczka, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry w ten upalny dzien...
Lubie cieplo ale dzisiaj umieram...
Oczywiscie wszystkie recenzje wozkow mile widziane
Gocha tak rodzina dowiedziala sie na impreze tylko moja mama wiedziala juz dwa tyg temu...
My chyba we wrzesniu wybiezmy sie nad morze w okolice trojmiasta co bym jodu sie mogla na wdychac i co by pies mog wody uraczyc
magdzia26, Strażaczka90, aisa, Blondi22, kiti, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Dzien dobry w ten upalny dzien...
Lubie cieplo ale dzisiaj umieram...
Oczywiscie wszystkie recenzje wozkow mile widziane
Gocha tak rodzina dowiedziala sie na impreze tylko moja mama wiedziala juz dwa tyg temu...
My chyba we wrzesniu wybiezmy sie nad morze w okolice trojmiasta co bym jodu sie mogla na wdychac i co by pies mog wody uraczyc
Hello Mamuśka jeśli chodzi o wózek to mój sie sprawdza w 20000% na naszych drogach zwrotny , lekko sie prowadzi i dobrze amkrtyzuje !! Ja mam X-lander Move , ale cena jest też kosmicznanasz miał kosztować 4,5tys , a m znalazł aukcje na allegro 2tys i szybko kupilismy bo to był ost od producenta bez mocy wybierania koloru wózka , fotelik mamy z w innym koloze bo m sie podobał rdzway kolor
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja i jak tam po szczepieniu?
u nas tez goraco i Iza marudzi bo strasznie nie lubi goraca tak samo jak KUba.
Wczoraj nozki w basenie sobie pomoczyla a jaka zadowolona byla.
A i zakupilam uzywaną spacerowke firmy Milly Mally bo juz niedlugo do niej sie przesiadziemy bo ten co ja mam 2w1 Explorer to ciezki i duzyFedra, magdzia26, aisa, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Hello Mamuśka jeśli chodzi o wózek to mój sie sprawdza w 20000% na naszych drogach zwrotny , lekko sie prowadzi i dobrze amkrtyzuje !! Ja mam X-lander Move , ale cena jest też kosmiczna
nasz miał kosztować 4,5tys , a m znalazł aukcje na allegro 2tys i szybko kupilismy bo to był ost od producenta bez mocy wybierania koloru wózka , fotelik mamy z w innym koloze bo m sie podobał rdzway kolor
Kajus a tyle daliscie za sam wozek bo ja bede szukac takiego 3w1 lekkiego bo u mnie 4 pietro na pewno nie moga byc male kolka z przodu...
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry
Straszny jest ten upał cały dzień siedzę pod wiatrakiem.
Kajus oby poszło szybko z tym kłuciem
Ja dzisiaj poczynilam kolejne zakupyzamówiłam dwa komplety pościeli, dwa śpiworki i rożek
Fedra, Kaja, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ledwo żyję....
U mnie tez wiatrak chodzi cały dzień. Inaczej to bym dawno odpłynęła
Dodatkowo funduję sobie stresy i bóle brzucha przez rozmowy z geologami i architektemZaczyna mnie to przerastać
M się nie moze tym zająć bo nie ma kiedy w pracy, a mnie zaczynają ci ludzie wykańczać. Jeden mówi jedno, specjalista drugi drugie i czemu to się nie chce kupy trzymać?! Najchętniej bym to olała, ale potem to już zupełnie nie będzie kiedy tego załatwiać... I te upały, bleeee. W sumie to chyba zaczęłam proces rozpływania się...