X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś wszystkiego najlepszego.

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku te zaczerwienienia to mogą być od tego że biszkopty zwróciły sie razem z kwasem zołądkowym a jak wiadomo każdy kwas jest żrący.

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredrus ..Wszystkiego Najlpeszego.Musia trzymaj sie tam Kochana....Kopciuszku współczuję :( miłego dnia...U mnie dzień sie spoerdzielil....chyba burza idzie..

Fedra lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tylko się nie opij tą wodą ;)

Fedra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wszystkiego naj naj, spelnienia marzen

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 13:06

Fedra lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra stowa !!!

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia trzymaj sie kochana- moze juz niedlugo zobaczymy nowe ovu dzieciatko

magdzia26, Fedra, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, wszystkiego najlepszego, spokojnej ciąży i cudownego dzieciątka :*

Muśka, ja nie miałam przepowiadaczy a Braxtony były słabe ale to co opisujesz to by się zgadzały z opisem bólu porodowego. Znaczy, że macica ćwiczy i poród będziesz miała szybki :) Tak przepowiadam ;)

Muska, magdzia26, Fedra, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Kaja, dzięki za buziaki :*
    Kopciuszku, okropne przeżycie to na pewno było. Szczęście że tak szybko wystąpiła ta reakcja a nie np w nocy jakbyście już spali.
    Magdzia, fajny wózek!

Dziś znów cieplica..
    Miłego dnia!

no właśnie z tym mieliśmy szczęście bo jakby sie to w nocy stało to bym na zawal zeszła chyba :( choć i tak wczoraj miałam pełne gacie ze strachu ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 14:18

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszek sama mu nic nie zmieniam dr kazał mi zmienić mleko , a Bebilon pepti przy nutramigenie jest dużo smaczniejszy , a to to sama soja wiec mu sie nie dziwie nawet kot tego niechce , a co dopiero dziecko .....

Kochana , ale akcja biszkopt biedny mały

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps,do 15 lipca jakoś wytrwamy bo alergolog jest na ten dzien i zobaczymy co bedzie !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Z tego co wiem to w Biszkoptach jest gluten i moze to spowodowalo tą sytuacje.CHyba ze juz wczesniej dawalas male ilosci glutenu zeby przyzwyczaic. moja np biszkopty je same i nic jej nie bylo i kaszke manne tez czasami.

wiem blondi, ze jest gluten, ale ja już podaje mu kaszkę zbożową tydzien i nic mu nie było odpukać!!

są też jaja,soja,śladowe ilości orzeszków arachidowych i ziemnych.

P.S. mamy identyczny wózek spacerówkę i nawet kolor ten sam :). Dla Cyprianka kupiliśmy 4 lata temu i do dzis praktycznie jak nowy i do saochodu dobry. Tyle tylko,że z mniejszym dzieckiem to mało wygodny bo jak dziecko chce spac to mało sie rozkłada.Musi spać na półsiedząco.

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Fedra, wszystkiego najlepszego, spokojnej ciąży i cudownego dzieciątka :*

Muśka, ja nie miałam przepowiadaczy a Braxtony były słabe ale to co opisujesz to by się zgadzały z opisem bólu porodowego. Znaczy, że macica ćwiczy i poród będziesz miała szybki :) Tak przepowiadam ;)
    Amen :)

aisa, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Kopciuszek sama mu nic nie zmieniam dr kazał mi zmienić mleko , a Bebilon pepti przy nutramigenie jest dużo smaczniejszy , a to to sama soja wiec mu sie nie dziwie nawet kot tego niechce , a co dopiero dziecko .....

Kochana , ale akcja biszkopt biedny mały

Tzn. ze teraz bebilon podajesz?Wiem,że jest smaczniejszy :)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazał przejsc na bebilon ha zobaczymy na razie mieszam z nutramigenem

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecej chodzy sie walilo paliło nie zmieniam bo kurde jelita mu rozwale ci lekarze na luzie zmienic i już ,a ja mam patrzec jak on cierpi przy każdej zmianie mleka masakra jakas

mhsvanlih0qhtdnx.png

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Kajuś, widzisz jakiego masz dzielnego mężczyznę? To odnośnie braku strachu przed kłuciem. Współczuję tych jazd z mlekiem :(

Tobie Kpociuszku z kolei tych nieszczęsnych biszkoptów... Musiało być nieciekawie :( (to pewnie za mało powiedziane)

Odnośnie nerwów i stresu związanego z załatwianiem tego pozwolenia, to mi tez się brzuch napina i twardnieje, ale to już i tak od dłuższego czasu (chociaż te akcje nerwowe nie pomagają). Te skurcze Braxtona Hixsa nie są aż tak złe, bo to nie boli, tylko jest bardzo nieprzyjemne, no i brzuch się takie twardy robi. Zawsze mam wtedy stresa i przestaję się ruszać...
    Od 2 dni natomiast łapią mnie skurcze przepowiadające (tak mniemam). Na razie 1 dziennnie, ale to jest jakaś masakra :( Boli w cholerę, jakby miało mnie rozerwać... Nie mylę się , że to są te przepowiadające? Miałyście takie mamusie? Jak mnie wczoraj złapało i pomyślałam że takie są tez te porodowe to aż mi się gorzej zrobiło. Będzie hardcore...

Musia, ja też nie miałam przepowiadajacych skurczy ani w pierwszej ciąży ani w drugiej. poród przyszedł znienacka zarówno jeden jak i drugi ;)i oba były dosć szybkie.Pierwszy 5 godz.20 min. Drugi 1 godzinke na porodówce.A skurcze zaczęły się 3,5 godz. przed porodem-wyobraź sobie jaka miały siłę? skoro tak szybko nastąpiło rozwarcie na 10 ? Mi położna powiedziala po porodzie,że musiałam mieć pierońsko bolesne skurcze skoro tak szybko poszło...Ale nie bój się Kochana bo wszystko jest do przejścia, aby tylko dzidzius urodzil się szczęsliwie i zdrowy!!!P.S. chcesz wczesniej urodzić?Polecam masaż -drażnienie sutków. Poród murowany tego samego dnia ;)!!!

Muska, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Kazał przejsc na bebilon ha zobaczymy na razie mieszam z nutramigenem

acha. no mam nadzieję,ze wreszcie trafione mleczko :) A dla ochrony jelitek polecam Latopic. Ja właśnie dziś zaczęłam 3 pudełko.Mój też miał rozrypane jelita po tych kupach sluzowych.

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska dajesz na prodowke :-)

Ja jak szłam z patologii na porodowke to spobie pomyślałam , ani skurczy , ani rozwarcia to mnie przecwicza dobę abym naturalnie urodziła , a tu masz 8:05 na fotelu , a 8:35 Marczello mi na cyckach leżał i pięknie płakał :-)

Wiec tobie życzę naturalnego porodu szybkiego i pewnie taki bedzie !!!!

magdzia26, Fedra, aisa, Strażaczka90, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    acha. no mam nadzieję,ze wreszcie trafione mleczko :) A dla ochrony jelitek polecam Latopic. Ja właśnie dziś zaczęłam 3 pudełko.Mój też miał rozrypane jelita po tych kupach sluzowych.

Ja podaje dikoflor tez 3 op

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 5515 5516 5517 5518 5519 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ