Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś wszystkiego najlepszego.

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku te zaczerwienienia to mogą być od tego że biszkopty zwróciły sie razem z kwasem zołądkowym a jak wiadomo każdy kwas jest żrący.

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredrus ..Wszystkiego Najlpeszego.Musia trzymaj sie tam Kochana....Kopciuszku współczuję :( miłego dnia...U mnie dzień sie spoerdzielil....chyba burza idzie..

Fedra lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tylko się nie opij tą wodą ;)

Fedra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wszystkiego naj naj, spelnienia marzen

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 13:06

Fedra lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra stowa !!!

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia trzymaj sie kochana- moze juz niedlugo zobaczymy nowe ovu dzieciatko

magdzia26, Fedra, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, wszystkiego najlepszego, spokojnej ciąży i cudownego dzieciątka :*

Muśka, ja nie miałam przepowiadaczy a Braxtony były słabe ale to co opisujesz to by się zgadzały z opisem bólu porodowego. Znaczy, że macica ćwiczy i poród będziesz miała szybki :) Tak przepowiadam ;)

Muska, magdzia26, Fedra, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Kaja, dzięki za buziaki :*
    Kopciuszku, okropne przeżycie to na pewno było. Szczęście że tak szybko wystąpiła ta reakcja a nie np w nocy jakbyście już spali.
    Magdzia, fajny wózek!

Dziś znów cieplica..
    Miłego dnia!

no właśnie z tym mieliśmy szczęście bo jakby sie to w nocy stało to bym na zawal zeszła chyba :( choć i tak wczoraj miałam pełne gacie ze strachu ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 14:18

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszek sama mu nic nie zmieniam dr kazał mi zmienić mleko , a Bebilon pepti przy nutramigenie jest dużo smaczniejszy , a to to sama soja wiec mu sie nie dziwie nawet kot tego niechce , a co dopiero dziecko .....

Kochana , ale akcja biszkopt biedny mały

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps,do 15 lipca jakoś wytrwamy bo alergolog jest na ten dzien i zobaczymy co bedzie !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Z tego co wiem to w Biszkoptach jest gluten i moze to spowodowalo tą sytuacje.CHyba ze juz wczesniej dawalas male ilosci glutenu zeby przyzwyczaic. moja np biszkopty je same i nic jej nie bylo i kaszke manne tez czasami.

wiem blondi, ze jest gluten, ale ja już podaje mu kaszkę zbożową tydzien i nic mu nie było odpukać!!

są też jaja,soja,śladowe ilości orzeszków arachidowych i ziemnych.

P.S. mamy identyczny wózek spacerówkę i nawet kolor ten sam :). Dla Cyprianka kupiliśmy 4 lata temu i do dzis praktycznie jak nowy i do saochodu dobry. Tyle tylko,że z mniejszym dzieckiem to mało wygodny bo jak dziecko chce spac to mało sie rozkłada.Musi spać na półsiedząco.

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Fedra, wszystkiego najlepszego, spokojnej ciąży i cudownego dzieciątka :*

Muśka, ja nie miałam przepowiadaczy a Braxtony były słabe ale to co opisujesz to by się zgadzały z opisem bólu porodowego. Znaczy, że macica ćwiczy i poród będziesz miała szybki :) Tak przepowiadam ;)
    Amen :)

aisa, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Kopciuszek sama mu nic nie zmieniam dr kazał mi zmienić mleko , a Bebilon pepti przy nutramigenie jest dużo smaczniejszy , a to to sama soja wiec mu sie nie dziwie nawet kot tego niechce , a co dopiero dziecko .....

Kochana , ale akcja biszkopt biedny mały

Tzn. ze teraz bebilon podajesz?Wiem,że jest smaczniejszy :)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazał przejsc na bebilon ha zobaczymy na razie mieszam z nutramigenem

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecej chodzy sie walilo paliło nie zmieniam bo kurde jelita mu rozwale ci lekarze na luzie zmienic i już ,a ja mam patrzec jak on cierpi przy każdej zmianie mleka masakra jakas

mhsvanlih0qhtdnx.png

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Kajuś, widzisz jakiego masz dzielnego mężczyznę? To odnośnie braku strachu przed kłuciem. Współczuję tych jazd z mlekiem :(

Tobie Kpociuszku z kolei tych nieszczęsnych biszkoptów... Musiało być nieciekawie :( (to pewnie za mało powiedziane)

Odnośnie nerwów i stresu związanego z załatwianiem tego pozwolenia, to mi tez się brzuch napina i twardnieje, ale to już i tak od dłuższego czasu (chociaż te akcje nerwowe nie pomagają). Te skurcze Braxtona Hixsa nie są aż tak złe, bo to nie boli, tylko jest bardzo nieprzyjemne, no i brzuch się takie twardy robi. Zawsze mam wtedy stresa i przestaję się ruszać...
    Od 2 dni natomiast łapią mnie skurcze przepowiadające (tak mniemam). Na razie 1 dziennnie, ale to jest jakaś masakra :( Boli w cholerę, jakby miało mnie rozerwać... Nie mylę się , że to są te przepowiadające? Miałyście takie mamusie? Jak mnie wczoraj złapało i pomyślałam że takie są tez te porodowe to aż mi się gorzej zrobiło. Będzie hardcore...

Musia, ja też nie miałam przepowiadajacych skurczy ani w pierwszej ciąży ani w drugiej. poród przyszedł znienacka zarówno jeden jak i drugi ;)i oba były dosć szybkie.Pierwszy 5 godz.20 min. Drugi 1 godzinke na porodówce.A skurcze zaczęły się 3,5 godz. przed porodem-wyobraź sobie jaka miały siłę? skoro tak szybko nastąpiło rozwarcie na 10 ? Mi położna powiedziala po porodzie,że musiałam mieć pierońsko bolesne skurcze skoro tak szybko poszło...Ale nie bój się Kochana bo wszystko jest do przejścia, aby tylko dzidzius urodzil się szczęsliwie i zdrowy!!!P.S. chcesz wczesniej urodzić?Polecam masaż -drażnienie sutków. Poród murowany tego samego dnia ;)!!!

Muska, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Kazał przejsc na bebilon ha zobaczymy na razie mieszam z nutramigenem

acha. no mam nadzieję,ze wreszcie trafione mleczko :) A dla ochrony jelitek polecam Latopic. Ja właśnie dziś zaczęłam 3 pudełko.Mój też miał rozrypane jelita po tych kupach sluzowych.

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska dajesz na prodowke :-)

Ja jak szłam z patologii na porodowke to spobie pomyślałam , ani skurczy , ani rozwarcia to mnie przecwicza dobę abym naturalnie urodziła , a tu masz 8:05 na fotelu , a 8:35 Marczello mi na cyckach leżał i pięknie płakał :-)

Wiec tobie życzę naturalnego porodu szybkiego i pewnie taki bedzie !!!!

magdzia26, Fedra, aisa, Strażaczka90, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    acha. no mam nadzieję,ze wreszcie trafione mleczko :) A dla ochrony jelitek polecam Latopic. Ja właśnie dziś zaczęłam 3 pudełko.Mój też miał rozrypane jelita po tych kupach sluzowych.

Ja podaje dikoflor tez 3 op

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 5515 5516 5517 5518 5519 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ