plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strarzaczka wes kochana ty nie panikuj ja mam PCO plus brak jajeczkowani i niedoczynnosc tarczycy i zobacz kogo mnie sie udało stworzyć z dobrym ginem i oczywiscie z mężem bo on do tego potrzebny byl hihi wiec najpierw jak Fedra pisze do innego gina i wyniki
ps.aha toć ja zmieniłam gina kilku krotnie i aż sie udało przy pomocy koleżanki bo to jej gin był do którego teraz jeżdżę hmmmm no jeszcze po porodzie nie bylam bo akcja , kolki i zle mleko po dzis dzień , ale sie wybieram w nastempnym tyg obiecuje
aaaa i haszimoto bo zapomnialam dopisać wiec lista jest pokaźna !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 22:01
Effcia28, magdzia26, anka_a, aisa, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Wszystkim za zyczenia...
Dzien byl piekny choc zakonczyl sie fatalnie czyli bolem brzucha i plamieniami no coz nie dane mi sie jest za dlugo cieszyc spokojem...
Za to spokojnej nocy zycze17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry...
dzisiaj plamień nie ma wstałam gdzieś przed 12 nie mogłam sie dobudzić cały czas jestem jakaś słaba, głowa mnie boli i czasami brzuch...
w poniedziałek mam wizyte w luxmedzie to zrobie sobie badania morfologi i co tam trzeba bo może czegoś mam za mało w organiźmie...
Sylwia przywołuje Cię to pożądku zacznij Ty sie cieszyc ciazą życiem i w ogóle bo na razie to co chwile widze w Twoich wypowiedział taki pesymizm i pomimo rad jakie tu dostajesz nic z tym nie robisz pokazując ze i tak wiesz lepiej... nie wiem czego od nas oczekujesz... rozumiem ze meczy Cie to ze musisz siedzieć z tesciową ale moze warto by jej raz a pożądnie powiedzieć gdzie jest granica, a jak męczy Cie siedzenie w domu to może wychodz na spacery do kawiarni do biblioteki, kina gdzie kolwiem przecież sama pisałaś że nie lubisz nic nie robić to zacznij działać i cieszyć się stanem w jakim jesteś...Dodi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
witam wszystkie
Ferda wszystkiego najlepszego , dużo radości i miłości
Fedra, Strażaczka90, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane
Wpadam się pochwalić, że i Tymuś wstąpił do KLUBU MAŁEGO ZĄBKA. Dziś dolna prawa jedyneczka tak pieknie stuka
.Wczoraj jeszcze była mała dziurka a dziś calą szerokością się przebił. Lada dzień wyjdzie lewa jedynka.
Feduś mam nadzieję,ze te plamienia to chwilowe były.
Sylwuś głowa do góry- żyj swoim życiem, a nie tym co mówi teściowa!
Kajuś jak Marcelo dziś?
Strażaczko widzisz co pisze Kaja? Trzeba czekać cierpliwie, a nagroda będzie :)No i trzeba znaleźć dobrego lekarza i brać leki.
anka_a jak Julek taki ruchliwy teraz to wszystko możliwe,ze po porodzie da Ci popalić. Oby tylko kolki nie miał. Jak nie będzie kolki to dasz radę
.
Miłego popołudniakiti, Fedra, Muska, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Fedrus dobrze ze plamienia się skończyły kochana
Ja właśnie wróciłam z zakupów znowu parę ciuszków kupiłam dla Nikosia ale musiałam sobie humor poprawić bo dzisiaj to już myślałam że się porycze normalnie prawdopodobnie dupa z naszej przeprowadzki bo P pracy nie może dostaći będę musiała sobie jakoś poradzić w tej pierdzielonej Warszawie z daleka od mojej rodzinki kurcze czemu tak czasem pod górkę to wszystko jest pomimo że oboje wychodzimy ze skóry to dupaaa nawet mieszkanie mamy załatwione w Olsztynie... ehhhh
-
Nie dość ze przez te popierdzielone prawo w Polsce nie wiadomo czy wogole uda nam się dostać pozwolenia na budowę domu to jeszcze teraz ta przeprowadzka się chrzani
wybaczcie za moje marudzenie i słownictwo ale ostatnie wydarzenia sprawiają że mam wrażenie ze los się na mnie uwzial i wszystko na przekór
-
kopciuszek126 wrote:czy wiecie co z Monalisą? obudziła się?Boze tak jej kibicuję żeby wreszcie się obudziła-bo co czują jej starsze dzieci, jej mąż, cała rodzina?To maleństwo to jeszcze nic nie rozumie.Dostanie butlę i sobie śpi, a pozostali...współczuję
Laura, córka Monalisy odpisała jednej z dziewczyn z forum, że Monalisa się obudziłaJest jeszcze pod aparaturą, ale juto będą już wyciągać rurkę z buzi. Najważniejsze, że już się obudziła. Super!
magdzia26, Strażaczka90, kiti, Kaja, sylwia1985, Fedra, Dodi, Selena, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Nie dość ze przez te popierdzielone prawo w Polsce nie wiadomo czy wogole uda nam się dostać pozwolenia na budowę domu to jeszcze teraz ta przeprowadzka się chrzani
wybaczcie za moje marudzenie i słownictwo ale ostatnie wydarzenia sprawiają że mam wrażenie ze los się na mnie uwzial i wszystko na przekór
magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kopciuszek dziś mega kupa i lepiej zjadł nawet wody ponad 50ml wypił chyba idzie w dobrą strone chyba :-/a i jeszcze raz badanie mu zrobiłam na nietolerancje aby miec świeże badanie dla alergolog jutro wyniki
Muska, Fedra, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość