plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia wes tesciowej powiedz , ze ma jakieś stare dane Ty ze swoim decydujecie ile imion dajecie!!!
Wes jej powiedz , ze czasy gdzie Gomułka kazał sie skończyły i dajesz imion ile chcesz!!!magdzia26, sylwia1985, Effcia28, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko bedzie miec drugie imie ale po babci lub dziadku
Mysle ze kwestia drugiego imienia to kwestia indywidualna a dopiero na bierzmowaniu wybiera sie imie swietegomagdzia26, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
aisa wrote:Laura, córka Monalisy odpisała jednej z dziewczyn z forum, że Monalisa się obudziła
Jest jeszcze pod aparaturą, ale juto będą już wyciągać rurkę z buzi. Najważniejsze, że już się obudziła. Super!
Jak fajnie bardzo się za nią modliłamFedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Fedra jak tam maluchu ?!?
A dziekuje Kaju trzymam sie jakos choc dzisiaj czuje sie jak na kolejce gorskiej... mam nadzieje ze mi to przejdzie niebawem bo zaczyna mnie ten stan meczyc17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra hello
dasz radę robaczku , a jaki piekny finisz bedzie ulalal juz widzę forum bedzie chuczalo , aha ty to na bank z kamerka online bedziesz musiala byc na porodowce
magdzia26, kiti, Strażaczka90, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
Hej...wczoraj od 16 przechodzilam gechenne.Zwracalam
puscilo dopiero o 1.00 w nocy.Masakra.Chyba cały dzień dziś bd leżała.Cały bruch mnie boli od tego.Miłego dnia.Czyżby 1 dniową jelitowka.Jadlam to co Mąż ..Jemu nic nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 10:52
-
Dzień dobry Dziewczynki...
Kaju rozbawiłaś mnie ta relacją na żywo z mojego porodu niestety myśle ze mąż raczej się na to nie zgodziale na pewno będą informacje szły na bierząco drogą smsową a przez kogo to się okaże za kilka miesięcy kto wtedy będzie miał na to czas
życze miłego dnia ja się dzisiaj dość dobrze czuje więc moze w końcu coś zaczne w domu sprzątać
EDIT:
Strażaczko współczuje dolegliwościoby Ci szybko przeszły pamiętaj by dużo pić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 12:50
Dodi, kiti, Effcia28 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
ja przed chwila wrocilam z badania- bleee slodkie na maxa ale dalo sie przezyc choc jestem pokluta bo kluli mnie trzy razy i troche mi bylo slabo ale to dlatego ze nie jadlam sniadania . Milego dzionka
strazaczka -jak mnie tak kiedys wzielo to przez trzy dni diete mialam i to porzadna no i przeszlo ... i duzo pilam zeby sie nie odwodnicWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 12:55
-
Muska wrote:Cześć baby
U nas znowu upały wróciły... Jadę na działeczkę do cienia na grilla, bo więcej energii na zrobienie obiadu nie posiadam obecnie
Miłego dzionka i weekendu
to się ciesz u Nas buro i ponuro ale mnie to nie przeszkadza bo czuje ze żyje
udanego i smacznego grilkamagdzia26, Strażaczka90, Dodi, Effcia28, Muska lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi