plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kopciuszek on ostatnio po nutra miał zielone wodniste kupy a daje mu ten probiotyk az dziwne pediatra powiedział ,ze może organizm juz nie potrzebuje juz nutra i takim sposobem zmiana i niechęć picia go bo gdybym nie zmusiła do picia to wypijal by tylko 40 ml
-
Dzień doberek
Fedrus wszystkiego naj naj naj lepszego spojnych 9 miesięcy i bezbolesnego szybkiego porodu
Kajus oby szybko z tym mleczkiem się wszystko ustabilizowalo
Musia no gorący okres nadszedł porodowyehhh będzie się działo
Ja właśnie wróciłam od internisty bo zgodnie z zaleceniami gina miałam się do niego udać bo morfologie mam brzydka( narastająco leukocytoza ze wzrostem neurofili)podobno mam coś z zatokami chociaż pomimo zatkanego ciągle nosa nie odczuwam żadnych dolegliwości... skończyło się na tym ze mam brac antybiotyk i plukac zatoki sinus rinsem i za 2 tyg do kontroli ze tez musilo mi się jakieś dziadostwo przyplatac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 14:54
Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Muska dajesz na prodowke
Ja jak szłam z patologii na porodowke to spobie pomyślałam , ani skurczy , ani rozwarcia to mnie przecwicza dobę abym naturalnie urodziła , a tu masz 8:05 na fotelu , a 8:35 Marczello mi na cyckach leżał i pięknie płakał
Wiec tobie życzę naturalnego porodu szybkiego i pewnie taki bedzie !!!!
Byle nie za szybko... Daję małej jeszcze tydzień (no totalny maks 2) na odpoczynek w brzuchu, żeby był ten 38 tc i heja, możemy jechać na porodówkę
Jak czytam o przebojach z mlekiem to aż mi się serce krajeBiedny Marceli musi się męczyć... Ale (mimo że to łatwo mówić) i to minie i będzie w końcu zadowolonym brzdącem z "pięknymi kupkami". Ty też bądź dzielna i jakoś przetrwacie oboje.
U nas burza właśnie. Alleluja. Jak stoję w oknie to mam czym oddychaćW ogóle to chodze po domu w samej bieliźnie bo tak mi ciągle duszno i gorąco. Mówiąc brzydko, w dupie nawet mam że jacyś sąsiedzi mnie widzą jak w okna się wgapiają... BYle mi było lżej oddychać
magdzia26, Fedra, aisa, Strażaczka90, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
tak sobie oglądałam wykresy.Natknęłam się na Ikusia1221.Dziewczyny brzydko piszą pod jej wykresem .Jeżdżą po niej jak po łysej kobyle;/ masakra.Ponąc kopiuje fotki USG Z CIĄŻY z internetu i wkleja do siEBe...Byłam u ginki..po USG stwierdziła ze mam PCO ;/ MOGĘ POMARZYĆ O DZIDZI;c przez 3 cykle od 16 dnia cyklu kazała brać dupka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 17:21
-
Strażaczka90 wrote:tak sobie oglądałam wykresy.Natknęłam się na Ikusia1221.Nad brzydko pisza pod jej wykresem ;/ masakra.Ponąc kopiuje fotki USG Z CIĄŻY z internetu i wkleja do siEBe...Byłam u ginki..po USG stwierdziła ze mam PCO ;/ MOGĘ POMARZYC O DZIDZI;c przez 3 cykle od 16 dnia cyklu kazała brać dupka...
Strażaczka90, anka_a, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:tak sobie oglądałam wykresy.Natknęłam się na Ikusia1221.Dziewczyny brzydko piszą pod jej wykresem .Jeżdżą po niej jak po łysej kobyle;/ masakra.Ponąc kopiuje fotki USG Z CIĄŻY z internetu i wkleja do siEBe...Byłam u ginki..po USG stwierdziła ze mam PCO ;/ MOGĘ POMARZYĆ O DZIDZI;c przez 3 cykle od 16 dnia cyklu kazała brać dupka...
Byla juz taka jedna co tak robila i tez dziewczyny po niej jezdzily i niestety mialy racje bo jedna z nich wyslala mi linki skad te fotki byly a tam fora z 2008 roku
Z pco tez mozna miec dzieci czego przykladem jest moj kolezanka musiala tylko byc pod stal opieka lekarska i brac leki i wlala udalo sie...
A na jakiej podstawie stwierdzila ze u Ciebie pco?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
poszłam do innego gina.Zrobiła mi USG dopochwowe i mówiła że na nim widać że mam PCO mam cykle 33.37.38 dniowe.Pytałam się bo na zdjęciu widziałam jakiś pęcherzyk i to spory.Powiedziała mi że mam się niczym nie sugerować.Że ten pęcherzyk od PCO jest.Kazała brać dupka od 16 dnia i tak przez 3 miesiące...I zrobić muszę full badań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 19:02
-
Hej ho!!!
Fedra wszystkiego najlepszego!!!
Kaja a myślałam, że problemy kupkowe już za wami.. Oby już się skończyły!
Kopciuszek Wy też przeszliście sensacje brzuszkowe, współczuję.
Strażaczko najważniejsze, że jesteś zdiagnozowana a przy leczonym opdowiednio PCO dziewczyny zachodzą
W poniedziałek byłam na zakupach w lumpeksie i mam kupioną wyprawkę dla malucha (0-3 i 3-6 miesięcy body krótki i długi rękaw, pajacyki, jeansy). Jak m zobaczył siatę i usłyszał za ile (50zł) to powiedział, że takie zakupy mogę robićWe wrześniu robię znów nalot bo mają mieć kolekcję zimową i liczę na kupno cieplejszych rzeczy na wyjścia
Jedyny minus, że ponad 3 godziny tam spędziłam...
Na wizycie usłyszałam serduszko i wszystko jest ok. Coraz częściej mam pobudki kopniakiem pod żebra. Julek to zupełne przeciwieństwo Ady, która była spokojna i delikatnie dawała o sobie znać i taka też była po urodzeniu. Boje się pomyśleć co będzie teraz...
Miłego wieczoru!Fedra, Strażaczka90, aisa, Blondi22, Muska, a-koczek, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
To ze masz takie cykle nie zmaczy ze masz pco ja tez mialam takiej dlugosci cykle... a obraz jajnikow przy pco jest bardzo charakterystyczny do tego robi sie badania hormonalne i na tej podstawie mozna cos stwierdzic... z tego co wiem to przy pco cykle sa mega nieregularne i jest problem z okresleniem czy byla owulacja... powinnas miec przynajmniej 3 cykle na monitoringu...
Ja bym to skonsultowala z innym ginem... bo w jakim celu dala Ci dupka?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Powiedziała że najpierw mi ureguluje dupkiem cykle ..a potem zajmie sie tym PCO jak przyniosę wyniki prolaktyny i reszty..sama sie zdziwilam bo jak czytałam to dziewczyny przy PCO mają 100dniowe cykle i więcej.Zrobię sobie wyniki i pójdę do innego giną.Na ostatniej wizycie zrobiła mi cytologie.Zauważyła tam jakieś zaczerwienienie i mówiła że jest mała nadzerka..ja sie przestraszylam Dała mi od razu leki dopochwowe..Poszłam po dwóch tygodniach po wynik a tan cytologia pierwszego stopnia.To gdzie ona widziała ta nadzerke
nie potrzebnie bralam te tabsy.
-
Ferda wszystkiego najlepszego! :*
magdzia26, Fedra, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF