plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Ojej dziewczyny dzięki za miłe przywitanie!
i jeszcze Kwiatek na deser
a ja nad ranem dostałam @ (Gocha nawet nie próbuj isc w moje ślady) dostałam biegunki (jak zawsze 1 dnia), wymiotów i takiego bólu jajcorów jakiego jeszcze nie miałam, po sesji z porcelanką i zbieraniu mnie przez Pięknego z podłogi w łazience i nafaszerowaniu mnie prochami własnie powstałam. taki tam przyjemny poraneczek. no i oczywiście nie poszłam do roboty, wiec jakby co to jestem w pobliżu. Mauysia sie wstrzeliła i dosłownie czuje sie jak ekshumowanaFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Kogo i moje skromne oczy widzą, ale się zaczęło kręcić
Cześć Kfjatuś.
Aga ja sobie nie wyobrażam, że miałabym pozbyć się mojej kotki. NOŁ ŁEJ po moim trupie! Będą musieli się z dzieckiem pokochać, bo będę ich terroryzować.
No Gocha ja też sobie nie wyobrażam żeby pozbyć się kocura !! Mój powiedział że jak raz skoczy na Princeskę albo Knopersa to raz o ścianę i po kocie
Mam nadziję ze jednak nie będzie tak źle !! I damy radę w czwórkę hi hi
Ja ostatnio się śmialam i mówię do kota że teraz musi klasę pokazać bo będzie starszym bratem hi hiA moj kazał mi sie w glowe puknąć
gocha04, aisa, Kfjatus, Selena, zbikowa, magdzia26, Fedra, Pismak, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
uuuu biedna Żbikowa. No nie ni idę w twoje ślady, bo czerwonej jak nie był tak nie ma. Oby tylko wróżyło to coś dobrego i nie okazało się, że przed odebraniem wyników mnie zaleje.
Ale coś dziś przyciąga stałe niegdyś bywalczynie na forummauysia, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ostatnio czytałam o dobrym wpływie kotów i psów na rozwój dzieci, o tym że alergie są mniejsze itp. Może uda mi się go znaleźć to wkleje link. Ja nie mam to się nie wypowiem, ale może dziewczyny, które mają to coś dorzucą w temacie... Zapewne Rucia będzie miała coś do powiedzenia o Leo i kocie geju
Kaja, magdzia26, Fedra, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Szczerze Wam powiem, że strasznie dawno nie zaglądałam wcale na ovu, ale ostatnio jakoś poczułam chęć żeby zaglądnąć...nie jestem na bieżąco, ale widzę, że Gocha na tapecie
Gosiaczku mam nadzieję, że beta będzie miała piękny wynik
Żbiku widzę, że obrałyśmy sobie wspólny powrót<piona> Współczuję takiej okropnistej @!
gocha04, aisa, magdzia26, Fedra, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Szczerze Wam powiem, że strasznie dawno nie zaglądałam wcale na ovu, ale ostatnio jakoś poczułam chęć żeby zaglądnąć...nie jestem na bieżąco, ale widzę, że Gocha na tapecie
Gosiaczku mam nadzieję, że beta będzie miała piękny wynik
Żbiku widzę, że obrałyśmy sobie wspólny powrót<piona> Współczuję takiej okropnistej @!
No ,ale jestes i to sie chwali -
AGA 30 wrote:No Gocha ja też sobie nie wyobrażam żeby pozbyć się kocura !! Mój powiedział że jak raz skoczy na Princeskę albo Knopersa to raz o ścianę i po kocie
Mam nadziję ze jednak nie będzie tak źle !! I damy radę w czwórkę hi hi
Ja ostatnio się śmialam i mówię do kota że teraz musi klasę pokazać bo będzie starszym bratem hi hiA moj kazał mi sie w glowe puknąć
Mój M też ostrzega, że naciągnie jej kręgosłup jak coś zrobi złego dziecku. Ale jestem dobrej myśli.
Kupiłam koleżanki synkowi pluszową pozytywkę i tak sobie ją wczoraj włączyłam to kotka zaczęła swoje śpiewać i mówię do niej, że cicho bo przy tym dziecko ma usypiaćAGA 30, Kfjatus, aisa, magdzia26, Fedra, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Asia moja czarnula nienawidziła dzieci bo ja bili więc był z tym problem bo Marcela obszczekala strasznie ,a ten podhalan co teraz mamy sam szczeniak wiec sie zobaczy ,a kot do ,ktorego my należymy ,a nie on do nas ma stosunek obojenty do Marcela bo przyszedł popatrzył i sobie poszedł juz 3 dni go nie ma
magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie spałam bo katar mnie męczy
No i chyba siłą rzeczy, mój organizm chyba z przyzwyczajenia musi się obudzić 1500 razy.
Kfjatus miło cię widzieć
Gocha trzymam kciuki za bete &&&
Mayuś sądzę, że raczej łóżko mu przypasowało. Jest dosyć szerokie ( 70 cm ), spał wzdłuż, w poprzek więc chyba jest Ok. Ciekawe na jak długo
Aga mój kot, który ma różne swoje dziwne zachowania, jest bardzo tolerancyjny dla Leona, który wyrywa mu sierść, ciągnie go za uszy i ogon, bije go po głowie itp. Jak biedny ma już dosyć, to po prostu sobie idzie od niego.gocha04, Fedra, aisa, Selena, mauysia, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Aga widzę, że obie mamy niezłego kota na punkcie swoich kotów
Mój M też ostrzega, że naciągnie jej kręgosłup jak coś zrobi złego dziecku. Ale jestem dobrej myśli.
Kupiłam koleżanki synkowi pluszową pozytywkę i tak sobie ją wczoraj włączyłam to kotka zaczęła swoje śpiewać i mówię do niej, że cicho bo przy tym dziecko ma usypiać
Gocha ja swojego kota traktuję jak członka rodzinyJest juz ze mną ponad 3 lata i nie wyobrażam sobie dnia bez niego !!
Ja tez słyszałam że dzieci wychowujące się ze zwierzętami lepiej się chowają
I zeby zwierzę już od początku przyzwyczajać że sie dziecko pojawi i już bedąc w szpitalu podrzucać kotu od dziecka ciuchy żeby oswoil się z zapachem !!
Mam nadzieję że nie będzie żlegocha04, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aha Rucia ma geja kota ,a ja 4 dni temu sie nasmialam bo mój jednooki gwałciciel odmówił kotce ,którą sobie do nas przyprowadził i poszedł na inne i go nie ma jest tak tlusty ,ze ma problem z przejsciem przez bramę heheheheeh
magdzia26, aisa, Selena, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Dziękuję Dziewczynki, że mnie jeszcze pamiętacie i cieszycie na mój widok (choć może dobrze, że mnie dziś nie oglądacie - z katarem, bez makijażu, zakotwiczoną w kołdrze ...)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Gocha ja swojego kota traktuję jak członka rodziny
Jest juz ze mną ponad 3 lata i nie wyobrażam sobie dnia bez niego !!
Ja tez słyszałam że dzieci wychowujące się ze zwierzętami lepiej się chowają
I zeby zwierzę już od początku przyzwyczajać że sie dziecko pojawi i już bedąc w szpitalu podrzucać kotu od dziecka ciuchy żeby oswoil się z zapachem !!
Mam nadzieję że nie będzie żle
Jak żeśmy się przeprowadzili z mieszkania wynajmowanego (które ona znała od początku) na kilka miesięcy, póki nie odbierzemy swojego i nie wykończymy to przecież musiałam z nią w nocy siedzieć na łóżku i głaskać, żeby była spokojna i się nie bała. A zanim wprowadziliśmy się do swojego to tez ją kilka razy przynosiłam, żeby już poznawała kąty. I to jest prawda, że z kotem trzeba stopniowo i ostrożnie.
Tak samo trzeba zapoznawać z zapachem dziecka. Zasikaną pieluszkę czy brudne ubranka ze szpitala najpierw trzeba przynosić niech obwącha, pozna i wtedy będzie spokojniej.Rucia, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
aisa wrote:Ad.1 Nie podpowiem, tu darmowe.
Ad.2. Nie sama, w brzuchu lokatorkę masz i "piesa" też weź
Niestety mam zakaz wychodzenia z psem bo się niemiłosiernie ciagnie i mój się boi że mnie przewróci lub pociagnie za bardzo i ze brzuch będzie mnie bolał...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi