plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedri ja polecam bardzo szpital prywatny, rodzilam na Łubinowej i jestem zachwycona i opieką i warunkami i wszystkim tam. Dodi na pewno potwierdzi ze warto
Co do szczepionek my szczepimy 5 w 1, tak jak Rucia pisala mniej wkluc. Koszt ok 140 zl za szczepionke, placi sie Fedri 4 razy za 5 w 1 lub 6 w 1.
Milo mi widziec po dlugim czasie Pismaka, Żbiczka i Kfjatuszka :*zbikowa, magdzia26, Fedra, Kfjatus, aisa, Rucia, anka_a, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Fedra mi tez się podoba ta bajka i jej piosenki. W ogóle lubię takie długie bajki. Ostatnio w niedzielę były AUTA 1.
Chciałabym zobaczyć minę Czekolady jak dostał w pysk
Kfiatuś może dlatego organizm zaprotestował i się rozchorowałaś, bo ileż można go zajeżdzać w pracy. Nawet jak ta pracę się lubi.
Rucia postrasz katar czosnkiem.
Magdzia to nie zazdroszczę nocnej przygody. Jak to sobie z wizualizowałam to, aż mi się niedobrze zrobiło.
Był bardzo zdziwiony popatrzył na mój brzuch chyba zobaczył ze się rusza bo nos do niego przytknął a potem uciekłmagdzia26, Kfjatus, gocha04, aisa, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
wogole to ze szczepionkami nigdy nie wiadomo, tu nalezy wybrac poprostu jak dla mnie mniejsze zło, lub wieksze dobro. Nalezy zaufac intuicji. U nas teraz wyszedl problem ze najprawdopodobniej wlasnie przez szczepienie rozwinela sie u malej alergia na bialko jaja... bo one w skladzie je mają, wiekszosc ma. Coz i jakie wyjscie? szcsepic mimo wszytsko czy nie szczepic i drżeć ze dziecko zachoruje na cos co bywa niewyleczalne...
Dodi lubi tę wiadomość
-
gocha04 wrote:
Kfiatuś może dlatego organizm zaprotestował i się rozchorowałaś, bo ileż można go zajeżdzać w pracy. Nawet jak ta pracę się lubi.
Przeziębiłam się bo dzieci roznoszą różne paskudztwa, a do tego w poniedziałek strasznie zmarzłam...
-
Matko nie wiem czy pić kawe czy nie...
z tych nerwów zrobiło mi się niedobrze...
Plemniś Dodi tez rodziła na Łubinowej i też sobie chwali więc musze to przemyśleć...
A Dodi się nie odzywa bo ma kompa rozwalonego a z tel ciezko jej coś pisać...Dodi lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
u mnie generalnie slabszy czas, Nelka przeziebiona, gluty zatykają nosek
mnie zarazila i ja tez smarkam. Mąż wyjechal na 3 tygodnie do Niemiec, ja mam na glowie studia co drugi weekend i praktyki co 2 dzien! ciocia z wujkiem wtedy zajmują sie malą. Jedna wielka masakra samej wszystko ogarnąć. Teraz dopiero doceniam samotne matki.
-
nick nieaktualny
-
Zegarki niestety otaczają mnie dziś z każdej strony. Nie chcę zajść za wcześnie, żeby bez odpowiedzi nie wracać.
wdech, wydech, wdech, wydech, wdech, wydech uffff ależ mi brakuje już powietrza.
Wyłączam się na chwilę, żeby mi pikawa nie stanęła ze stresu. Matkooo i po co mi to byłoim mniej człowiek wie tym dłużej żyje.
Pojawię się z wynikiem.mauysia, Fedra, sylwia1985, magdzia26, zbikowa, aisa, Selena, Rucia, anka_a, Pismak, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Mayusia tak się pytam bo w sumie na szczepienia będziemy mieć odłożone...
Ja tyle na leki wydałam i na wizyty więc na pewno nie będe oszczędzać na zdrowiu mojej MałejDodi lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ktos mi dziecko normalnie podmienil albo ma "gorszy czas" od wczoraj zje trochę i idzie w kime poza "akcja" nocna to bardzo dużo śpi do tej pory to max 2 drzemki zaliczal w dzień i to i tak musieliśmy cuda wianki wyprawiac żeby zasnął a teraz sam idzie w kime i nawet jak go przekłada to się nie budzi... aż zaczynam się martwić czy to normalne