plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Gochaczekamy na wynik bety
&&&&&&&&
Co do szczepień my szczepiliśmy 6w1 i to było zalecenie położnej że to będzie lepsze dla Kacpiego z racji wcześniactwano i pneumokoki i do tego rotawirusy
wszystkie szczepienia zniósł bardzo dobrze
po jednej serii tylko trochę gorączkował...
gocha04, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej. Wcinam śniadanie i łapy mi się trzęsą jak uświadomię sobie, że dziś od 12 będą do odebrania wyniki najważniejszego dotychczas testu w moim życiu.
Nie wiem tylko czy uda mi się wyjść z pracy, żeby je odebrać.
Rucia, a co ci nie pozwoliło spać?
Kaja wiatr budę w wózku zerwał czy kogoś ręce?
Aisa pewnie cały dzień wczoraj na spacerku byliście. Dziś u mnie też piękna pogoda.
Mauysia gdzie zaginęłaś?
mauysia, aisa, anka_a, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
"W kupie" raźniej i czas szybciej mija
Gocha, nie stresuje się tak mocno, my tu za Ciebie się postresujemy!
A wczoraj faktycznie sporo byliśmy na powietrzu, Jaśkowi chyba pasowało bo spał ładnie a potem gapił się na drzewa. Dziś już nie takie słońce jak wczoraj, ale też ciepło.
Kaja, Ty psujo spacerówekOby szybko naprawili w serwisie!
Dodi też zaginęła..
U nas było 6w1 i pneumokoki, po drugiej dawce (w 5 miesiącu) lekki stan podgorączkowy przez jeden wieczór.anka_a, gocha04, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, jestem!
Gosiu, trzymam kciuki z całej siły!
Żbiku - łelkam bek! Oczom nie wierzę!
Magdziu - najwazniejsze żeby iść na szczepienie z gwarancją że dziecko jest w 100% zdrowe i żadne choróbsko się w nim nie kluje. Wtedy ponoć jest bezpiecznie.
Sylwia - oby Nikusiowi szybko minęły kłopoty z brzuszkiem i plesniawki.
Ruciu - ciekawe, czy przespana noc to zasługa łózeczka, czy zbieg okoliczności.
U mnie tej nocy tez było nieźle - Henio zasnął wczoraj o 21, obudził się o 5:30 i po pomemlaniu mamy znów zasnął (jak wychodziłam do pracy ok. 7:45 to jeszcze spał). Więc całkiem nieźle.aisa, anka_a, gocha04, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dzionek
Gocha szoruj po te wyniki i dawaj znać bo ja tu kota urodzę z niepewności
Podczytuje was dziewczyny ale jakoś nie chce mi się pisać nic
Strzelił mi dziś 12 tc już ale leci ten czas
No i wczoraj Waflowi napisałam że jeszcze trochę i 2 trymestr będzie czyli 4 miesiac a on mi odpisuje że brzucha jeszcze nie masz hi hi
Oj coś mi się zdaje że jak brzuch zacznie byc widoczny to do niego dopiero dotrze tak na 100% że ojcem będzie
Pozdrawiam i ściskam wszystkie maluchyanka_a, Fedra, gocha04, aisa, mauysia, magdzia26, sylwia1985, Pismak, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aga, a do tabelki kiedy wskoczysz? Toż to już 12 tydzień !!
Pisz pisz, nie obijaj się! Napisz co ostatnio wywinął Twój kot, bo na pewno coś wywinął, nie?
To ja Wam mogę np napisać, że ten tydzień to są ferie jesienne u nas.Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wiecie co.. idę ja utopię się w pracy na ten nieznośnie płynący czas. Wtedy nie będę miała czasu na myślenie.
mauysia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dobry jestem i ja i kolejny sukces czyli wstałam o 9.57 czyli coraz lepiej mi idzie
Gocha ja też czuje dziwne podekscytowanie jakbym conajmniej na swoją bete czekała
Dziewczyny a ile płaciłyście za te szczepionki skojarzone? A i ja niewierze ze one wywołują autyzm oglądałam o tym program, że czesto konkurencja robi sobie koło piór itp ale będę pewnie o tym wszystkim myśleć jak będzie juz czas
Rucia to super ze przespał całą noc a dlaczego Ty się nie wyspałaś? czyżbyś czuwała?
Aga wiem o co chodzi ja tez miałam na pewnym etapie taką niemoc takie niechce mi się ale podobno w II trymestrze to się zmienia ale podkreślam słowo PODOBNO
mój za to uwieżył dopiero na genetycznych jak zobaczył Naszą kruszyne jak się rusza i jak serduszko bije wzruszył się niemiłosiernie a uśmiech mu kilka dni z twarzy nie schodził, teraz się komunikują przez brzuch mój jej "śpiewa" a Ona mu serwuje kopniaki
Mayusia juz maiłam pisać ze Cię nie ma bo w końcu za prace się wziełaś
U Nas tez piękna pogoda i aż by sie wyszło na spacer ale samej to mi sie niechceSelena, aisa, magdzia26, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Tu Żbik, tam Kfjatus, normalnie ekshumacja!
No i Pismak też rzecz jasna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 10:43
Kfjatus, Kfjatus, Selena, Fedra, aisa, zbikowa, Kaja, magdzia26, Pismak, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Dzień dobrrrrrrrrry!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA co moje zaspane oczy widzą cześć Kochana gdzie byłaś jak Cie nie było co u Ciebie?Kfjatus, Selena, Kaja, magdzia26, Pismak, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi