plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie zawsze tak dopasuje, że mama musi pracować, a wiadomo jak już ma z kilka dni urlopu to przecież musi w domu coś zrobić, a tata to w ogóle nie chce opuścić ani jednego dnia w pracy
Zaraz wstawię kilka zdjęć
-
nick nieaktualnyDobry dzionek
No i nastała zima i jak co roku drogowców zaskoczyła
Byłam z rana w mieście i braa do szkoły zawieść aut w rowach drogi zablokowane po polnych trzebabyło jechac taka szklanka na drodze a piaskarki ani jednej do tej pory norma w tej naszej pl
Bylam na badaniach i miałam rano basen zaliczyć ale w nocy tak mnie grypa zlapała że mówić nie umię
Popijam mleko z miodem gorące
Trzeba się kurować
Ps. I 5 miesiąc zaczeliśmy dziś
Miłego dniapatrycja, Blondi22, aisa, gocha04, kiti, Dodi, kierzynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/181d7385145ab924.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b81fc762d5b6da8.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c7deba854c5f9f6c.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7a9865b8535b9513.html
Data oczywiście jest złaOstatnie z moim mężem i właśnie za nami na tej wysepce stał sobie domek, ale na zdjęciu niestety go nie widać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 08:43
Blondi22, AGA 30, aisa, Strażaczka90, plemniczka lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dobry dzionek
Byłam z rana w mieście i braa do szkoły zawieść aut w rowach drogi zablokowane po polnych trzebabyło jechac taka szklanka na drodze a piaskarki ani jednej do tej pory norma w tej naszej pl
Bylam na badaniach i miałam rano basen zaliczyć ale w nocy tak mnie grypa zlapała że mówić nie umię
Trzeba się kurować
Miłego dnia
Jeszcze kilka dni, wizyta i wskakujesz do tabelki
A propo zimy, tu ostatnio sypali wieczorem, chyba spodziewali się szklanki, ale temp była wciąż na plusie.
A teraz mów jakie prezenty szykujesz i czy w tym roku też robisz te super dekoracje?AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Gratki, to już 5 miesiąc
Jeszcze kilka dni, wizyta i wskakujesz do tabelki
A propo zimy, tu ostatnio sypali wieczorem, chyba spodziewali się szklanki, ale temp była wciąż na plusie.
A teraz mów jakie prezenty szykujesz i czy w tym roku też robisz te super dekoracje?
Na dekoracje w tym roku nie mam weny totalnie jestem strasznie leniwa ostatnio i na samą myśl o porządkach światecznych płakać mi sie chce hi hi
No wizyta w poniedziałek juz odliczam czas
A co do prezentów to nie mam jeszcze pomysłów cale chyba w tym roku sobie odpóścimy prezenty jak nas czeka cywilny no i wyprawka
Największy prezent w drodze jest
A u nas nie sypią nic od 7 godziny do 10 jeżdzialm autem i nie widziałam ani jednej piaskarkiBlondi22, aisa, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Prawda, Ty i Wafel prezent już sobie zrobiliście
Kładź się do łóżka i wygrzej to choróbsko!
Blondi, też mam nadzieje że to tylko przemęczenie i wszystkie wyniki będą ok.
No mam taki zamiar wskoczyc pod kocyk
Mleczko wypilam tabletkę possałam i troche lepiej mi
aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
Blondi to Kuba ma te zawroty? A może stresuje się czymś biedny. Czekamy w takim razie na wyniki badań. Mieszkanie już ogarnięte?
Aga no pięknie 5 miesiąc to już bliżej niż dalejGdzie tak cię choróbsko dorwało?
Patrycja do kitu z tym potrąceniem. Biedny psina. Ja nie mogę takich rzeczy oglądać, bo płakać mi się chce i serce przestaje mi bić. A zdjęcia ze Szwedowa super.
patrycja lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
AGA 30 wrote:Dobry dzionek
Trzeba się kurować
Miłego dnia
Aga pod koderke!!! lez i odpoczywaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:37
-
aisa wrote:Gosia, przerwę masz w pracy?
Ludzie już o świętach myślą i nie ma u mnie ruchu.
I właśnie gdzie są wszystkie dziołchy. A Rucia z kredkowymi suwaczkami gdzie jest, dzieci już odchowane i co to ma być.aisa, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Chodzę po necie czytam głupoty i myślę co tu zrobić, żeby się udało. Temp. dziś wzrosła nieznacznie, ale nie wiem czy można jej wierzyć, bo zmierzyłam ją ponad godz. późńiej niż zawsze i odjęłam sobie trochę tym starym poczciwym systemem. Śluz mega jajo kurze, M nie ma, od tych wszystkich prochów twarz mi wysyfiło jak małolacie. ALe najfajniejsze jest to, że za oknem wszystko zabielił mróz
aisa, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
aisa wrote:Patrycja, pogoda to Wam faktycznie nie dopisała. Na ostatnim zdjęciu widać, że troche głowy urywa. Latem jest fajniej.
Gosia, przerwę masz w pracy?
Gdzie się podziały ostatnio piszące dziewczyny?
Mimo, że pogoda nie dopisała to zdjęcia musiały byćChoć zmarzliśmy niesamowicie to nie żałuję, bo naprawdę jest tam pięknie
A lot samolotem nieziemski, mąż się bał i musiałam biedaka za rękę trzymać, a sama podziwiałam widoki przez okienkoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:39
aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej dzieweczki,
mówię Wam, teraz mam o wiele więcej pracyI głupio mi wpadać tylko na przywitanie i kilka słówek, a nie mieć czasu wdawac się w szersze dyskusje
Ale co zrobić.
Fedri - nieźle, że do terminu jeszcze tylko m-c z hakiem!
Aguś - gratuluję piątego miecha!
Gosiu - a kiedy wraca M?? Może zdążysz wykorzystać swoje białko jaja
Muszę wychodzić po H do żłoba, dokonuję więc błyskawicznej ewakuacji.
Pa!
Ściskam Wam wszystkie!aisa, AGA 30, Dodi, Selena, Fedra lubią tę wiadomość