plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry dzień
Mleko miód i syrop z cebuli pomaga trochę bo dziś już mi lepiej
Ale dalej mam zamiar leżeć i się kurować
No oby dziewczyny było biało na święta -ale z umiarem
Gocha działo się u ciebie ???
Oglądałam moje wczorajsze wyniki i moje tsh pięknie spadlo
Mocz ok tylko w morfologii parę małych odchyleń od normy więc pewnie dzidzia ściąga od mamusi to co najlepsze albo przez to grypskoNo zobaczymy co gin powie na wyniki
Miłego dnia życzeSelena, Kaja, patrycja, aisa, Dodi, Strażaczka90, plemniczka lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Właśnie widziałam w tv ile jest śniegu w Ameryce.. Nieźle im nasypało
to jak nie raz fotki przysyła jak ma auto całe zasypane....dosłownie całe....tylko z kształtu widać że to samochód...i muszą z żoną łapatami najpierw je odkopać żeby móc jechać...
aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
No tyle śniegu co w Ameryce to nie musi być
aby trochę żeby Święta były białe
Aga, kuruj się kuruj. Fajnie że tsh jest takie jak trzeba. Z morfologią to pewnie dzidzia troche podbiera, dość często np żelazo jest niskie w ciąży. Będziesz wcinać witaminy pewnie i będzie okSelena, patrycja, AGA 30, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Witam
Kajuś jutro idziemy z Niko na kontrole i zobaczymy mam nadzieje że juz bedzie ok, chociaz katar cały czas ma
Dzisiaj pobił swój rekord i spał 5,5 h jednym ciagiem
Zbik super pomysł na prezent szkoda ze ja juz pokupowalam prezentyno ale na inna okazje na pewno to wykorzystam
buziaki ode mnie i Niko
ps. tez czekamy na śnieg a w weeken jedziemy kupic choinkeaisa, patrycja, AGA 30, Dodi, Kaja, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Baś wrote:dziewczyny - Będę mamusią! jestem oszołomiona...to juz, juz się udało? Będę mamusią !
bas ja Ci chyba nie gratuloałam ! To teraz Ci pogratulujęGratuluję !
-
Aga super, że już lepiej się czujesz, ale masz rację wygrzewaj się dalej
Magdzia mam nadzieję, że na kontroli wszystko będzie okI oby mu ten katarek szybko przeszedł.
U nas to nie ma szans na białe święta, śnieg pewnie spadnie dopiero w styczniu, albo i wcaleWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 13:18
magdzia26, Selena, aisa, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
O matko. "Plemniczke..." znalazłam na końcu łańcucha pokarmowego.
Selena fajnie wam, że macie troche biało. Ładnie zmniejszyło się w obwodzie. I oczywiście życzę żebyś niebawem odwiedzała ponownie fioletową strone
Aga zobaczymy jakie będą tego działania efekty. Jeszcze wczoraj jak na złość zapomniałam teścik ovu sobie walnąć. Dopiero jak się załatwiłam to oprzytomniałam hehe
I dobrze, że badania wyszły dobrze. No, oprócz tych odchyłów w morfo. I odpoczywaj i kuruj się, bo widać efekty.
Magdzia to pewnie nie wiedziałaś co z tyloma godzinami zrobić. Tyle wolnegoaisa, AGA 30, Selena, magdzia26, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Hej
Siedze w krzakach i podczytuje bo na pisanie brakuje mi jakos czasu
Gocha pozdrawiam rowniez i mam nadzieje ze jednak zzdazyliscie ze sluzem
Aisko ja niestety chodze tak późno spac bo sie wczesniej nie wyrabiam. Jak tam Janek, nabywa jakies nowe umiejętności?
Aga zdrowia zycze i fajnie ze wyniki masz ok.
Selena gratuluje utraty centymetrów i podziwiam. Ja nie moge sie za siebie zabrac.
Zbiku fajny pomysl na prezent i taki oryginalny. Zycze Ci z calego serducha bys i Ty mogla wkrotce taka ksiazke zamowic :*
Blondi oby u Kubusia to faktycznie byla wina zelaza bo nieciekawie to wyglada tak jak piszesz. Zdrowka dka synka.
Malysz w pracy mialas zdecydowanie wiecej czasu hehe
Skleroza to moje drugie imieno i na tym sie zatrzymalam...
My bylysmy z Amelka we wtorek na kolejnym szczepieniu, byla oczywiście dzielna jak zawsze pomimo 3 wklucwazy 6kg i ogolnie jest ok a ponadto wychodza Jej zabka tzn schodza przez dziąsełka i pewnie dlatego jest nieco marudna.
Pogoda u nas wzgkedna jak na ten czas bo dzis bylo chwilowo 7 stopni.
Pozdrawiam wszystkie dziewczetaSelena, patrycja, magdzia26, gocha04, kiti, aisa, Strażaczka90, Blondi22, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Acha chcialam sie jeszcze pochwalic ze w on Amwlka spotkala sie z koleżankami i kolega z sierpniowek
super sprawa a dzidciaczki przeurocze.
Kaja buziaki dka Marcela :*Selena, patrycja, magdzia26, aisa, Kaja, Blondi22, plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dodi super, że spotkania się udałyWspółczuję, że mała musiała mieć, aż 3 wkłucia, ale jak piszesz, że była dzielna to podziwiam
A ja wczoraj znów byłam z mężem u dentysty, ale niestety nie mógł wyrwać mu zęba bo znieczulenie nie działało mimo, że dostał 3 strzykawki to wszystko czuł, dziś druga próba, bo lekarz stwierdził, że mąż za dużo kawy wypił i być może to dlatego. W sumie to pierwszy raz spotkałam się z tym, że znieczulenie może nie działać przez kawę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 07:54
-
Dzień dobry
Dodi super ze spotkanko udane
no i Amelka ładnie waży
no i jaka dzielna
a jaka już duża
i śliczności malutkie
widziałam foto na fb
Patrycja też pierwsze słysze żeby znieczulenie nie działało przez kawe..
Miłego dnia dziewczynkipatrycja, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Wiesz dentysta zawsze musi coś wymyślić... Jeśli dziś też nie będzie działało to dopiero się zlituje i da antybiotyki na wyleczenie zapalenia, nie wiem tylko czemu wcześniej nie mógł ich dać, chociaż tu w Niemczech antybiotyki to ostateczność
-
Patrcycja tez pierwsze co spotykaniem sie z takim stwierdzeniem by było to spowodowane iloscia wypijanej kawy. Wydaje mi sie, ze nie ma to niestety zadnego zwiazku, ale zobaczycie dzisiaj. Juz wspolczuje mezowi.
Selenko dziekujeAmelka rosnie prawidlowo i coraz ciezsza jest co da sie odczuc
mauysia lubi tę wiadomość
-
Cześć
Magdzia, koniecznie daj znać po wizycie. Mam nadzieje, że już jest wszystko ok ze zdrowiem Nikosia
Dodi, super że Amelka taka dzielna i że tak ładnie rośnie. Fajnie że się spotykcie na sierpniówkach.
Ps. Bardzo późno chodzisz spać, no chyba że Amelka też późno to wtedy wszystko jasne.
Jaś ok, obraca się z pleców na brzuch, w drugą niet. Stoi na czworaka i się buja. Położony na brzuchu odpycha się i chodzi do tyłu Jak się Go podtrzymuje to stoi, czasem Go sadzamy to ładnie sam siedzi ale nie za często tak robimy bo sam jeszcze nie siada.
Patrycja, biedny ten Twój mąż z tymi zębamipatrycja, Blondi22, Dodi, magdzia26, mauysia lubią tę wiadomość
-
Hello Laski moje
Madziu bedzie dobrze ,a katar kochana może być też alergiczny nie zapomne jak tesciowa mi non stop mówiła ,że MRCEL oskrzelowa oddycha i ma nos zapchany jakby ,a czysty był do czasu akcji mega wysypki tak było teraz szmery oskrzelowe i zapchany nosek wszystko sie uspokoiło wiec kochana moze to alergia nie strsuj sie Niko wysrosnie .....
My dzis po alergologu pani sobie z Marcelem pogawedzila smiesznie bo ona jak czlowiek ,a on po Mongolsku do niej do puki nie wyjela kom z kieszeni gadał ,ale jak zobaczył ,ze jej kieszeń dzwoni to oszalał z zachwytu piszczal,skakal po mnie ,a ona ,ze on za tel sam sie sprzeda hehehehhehehe na poczekalni siedziala mama ze starszym chlopcem matko jak ten ładnie pił mleko ,a my gechenna walka jak bym mu trucizne dawała
Zostajemy na Bebilonie comfort i Nutramigen w odstawke idzis !!!!!!!aisa, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość