plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeloł, pozdrawiam wszystkie, a szczególne buziaki dla Selenki, Kiti - dzieki za pamiec i Gosia - czekam na priv :*
PS. Podejrzałam cóż to za pochwały dla Żbika... Superancki prezent, wiem co kupie chrzesniakowiDziekuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 16:48
aisa, AGA 30, zbikowa, gocha04, Dodi, mauysia, magdzia26, Strażaczka90, Kaja, kiti, sylwia1985, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
No nie, nie dostałam specjalnych pozdrowień od Libry
Magdzia, jak po wizycie?
Kaja, niezłego bzika ma Marcel na telefonyOby to mleko lepiej Mu posmakowało!
U nas wiatr jest ale w środę był gorszy. No ale okazało się, że prom odwołali. A Ci znajomi mieli nim płynąć. Pojechali prosto na terminal dowiedzieć się co i jak. Do nas przyjadą później.magdzia26, Kaja, Libra lubią tę wiadomość
-
Witam witam
Niko po wizycie okprawdopodobnie za tydzień w końcu go zaszczepimy. Dzisiejsza waga 5860 g
Niestety po paru dniach poprawy wróciła dzisiaj krew w kupce i mega płacz z powodu bólu brzuszkawymiekam juz i brak mi pomysłów...
-
Aisko dziekuje za umieszczenie turaj zdjecia naszej kruszynki :*
Jasio widze nabyl bardzo duzo umiejętności, super oby tak dalejja chodze spac pozno ale Amelka zasypia miedzy 20 a 21, wiec dopiero pozniej ogarniam co nieco, posiedze trochę, pogadam z mezem i dopiero w kimono. Jesli chodzi o umiejetnosci to u nas goruje przewracanie sie z plecow na brzuch w kazdym mozliwym momencie
Kaja niezly gadzeciarz z Twojego Marcela hehe oby na tym mleku bylo ok, trzymam kciuki
Madziu niezly klocus z Waszego Nikokurcze fatalna sprawa z ta krwia w kupce
z tego co wyczytalam najczestszymi przyczynami moze byc alergia bądź zaparcia. Nie wiem czy pisałaś o tym, ale spozywasz nabial?
aisa lubi tę wiadomość
-
Dodus Amelka śliczna zakochałam się :*
Co do Twojego pytania to nie jem nic co by mogło Niko uczulać...łatwiej wymienić co jem niz to czego nie jema zaparc tez nie ma...moze rozwiazaniem byłoby dac mu mm ale on za Chiny nie ruszy...wydziwiałam już różnymi butelkami i rodzajami mm i dooopa...
-
nick nieaktualnyCześć dziewoje
Małż naprawił mi komputer, więc w miarę możliwości postaram się tutaj zaglądać. Widzę, że dzieciaczki Nam rosną, brzuchy równieżAga to już 18 tc?
Dopiero test robiłaś... Czas zapiernicza jak oszalały. Muszę w miarę możliwości nadrobić kilka poprzednich stron.
To tak na szybko streszczę co u Nas.
Leo nie ma zamiaru chodzić, nawet za rękę, leń jeden, poza tym bije siostrę, ciągnie ją za włosy, przesypia całe noce, zjada wszystko co mu się poda pod nos, nauczył się obsługiwać pralkę ( wczoraj nastawił mi pranie na gotowanie, oczywiście nic o tym nie wiedziałam ), wchodzi i schodzi ze schodów samodzielnie, łobuzuje jak szalony, i w tym wszystkim jest przeuroczy
Mój komputer odmówił posłuszeństwa, więc P. musiał do naprawić, ale już mi wszystko działa i od dzisiaj jestem tutaj codziennie.
Magdzia czemu Nikoś ma krew w kupce? Co się dzieje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 15:28
AGA 30, Selena, Dodi, Strażaczka90, aisa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry dzień laseczki
Jak tam po weekendzie ?
Bo mnie dalej grypa męczy ale został kaszel i katar już tylko i oby przeszło jak najszybciej!!!
Dziś wizyta u ginaPodglądanko i macanko
Moze się dowiemy co tam siedzi w brzuchu
Moj Robaczek uwielbia mleko z miodem bo tak buszuje jak wypije że aż miło się robi
Komody już mamy do pokoju więc po świętach remoncik
Ach mamy problemy z elektryką w mieszkaniu musze zgłosić właścicielce aż się boje że instalację trzba będzie wymieniać
Wczoraj byliśmy zafundować sobie prezencik pod choinkęNo w sumie to Waflowi się zachciało ale co tam niech się jeszcze dopieści zanim mały pieszczoch będze na świecie
Łóżeczo mamy już załatwione bo bratowa Wafla się zaoferowała że odda nam swoje po dziciach więc pomalować trzeba
NO i coś tam jeszcze miałam napisać ale już nie pamiętam !!!
Miłego dzionka i pozdrawiam wszyskie !!patrycja, Selena, Dodi, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Witaj Selenko jak tam weekend minął?
rodzinnie w domku
Mój syncio rozchodził się na dobre
i musze teraz za nim biegać żeby czegoś nie zbroił
ale uwielbiam to
i ten jego uśmiech że już może sam sobie iść po to co chce...BEZCENNE
A jak u Ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 10:43
patrycja, AGA 30, Dodi, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość