plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelena wrote:No faceci zawsze myśla po fakcie
ale racja..zobaczysz jak już malutki bądź malutka będzie na świecie..to będzie Wam każdego grosza szkoda na siebie wydać..tylko będziecie woleli na dziecie wydać
przynajmniej ja tak mam
dla siebie kupuje tylko to co mi naprawdę trzeba
I dlatego nie protestowałam za bardzo jak mu się zachciało tego cacka nowego !!!
W końcu niech chłop też cos ma z tego życia
A włąśnie zdaje sobie sprawę z tego ze póżniej się zmieni dużo żeczy więc trzeba korzystać
A w sumie on dostał premię świąteczną ja też to prawie starczyło na tv !!!
Selena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i jestem po wizycie
Wyglada na to że będzie MAŁGOSIAAle to jeszcze nie pewnie
Zdrowe duże i przepiękne
Wielkości już na 19 tydzień wygląda więc rośnie jak na drożdżach
Lekarz jak mi pokazał jak maleństwo leży to tak jak tatuś po niedzielnym obiedzie na kanapie przed tv
Kolejna wizyta 7 stycznia i to już połówkowe będziemagdzia26, patrycja, Strażaczka90, Dodi, mauysia, Kaja, zbikowa, Selena, aisa, gocha04, Blondi22, sylwia1985, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ale fajnie Aguś, że przynosisz nam takie świetne wieści!
Ruciu - opis łobuzerstwa Leosia rulez:D
Patrycja - współczuję mężowi, nie wyobrażam sobie takiego bólu i to przez 2 h....
A ja też lubię chodzic do dentysty. Największy hardkor u mnie to borowanie (no raz parę lat temu miałam kanałowe, ale to ze znieczuleniem ofkors), bo nawt nie pamiętam, kiedy miałam wyrywany ząb, to był chyba jakiś mleczak, bo zęby stałe mam w komplecie.
Od początku listopada u dentysty byłam z 4 razyBo - jak wspominałam - 31 stycznia konzcy mi się umowa o pracę i - niestety - abonament w Luxmedzie
Więc muszę narobic na zapas. Na razie były 3 plomby i jedno usuwanie kamienia. Następna wizyta 21.12
A tak abstrahując... Henio ma znowu zapalenie odkrzeliAle dobrze ze przynajmniej siedzimy w domu, a nie w szpitalu, jak 3 m-ce temu ...
AGA 30, Rucia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Agus Super ze wizyta ok Gosie sa fajowe
Ja też dentyste lubie bo borowania nigdy nie mialam hahaha wiec nie wiem o co tyle chalasu ,ze boliu mnie rodzinne zęby zdrowe ,a mój mąż to majątek wydaje na dentystę i to kanalowo wszystkie ,a ma ich b . mało
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Aguś super wieściMoja przyjaciółka do 33tc miała mieć dziewczynkę, ale okazało się, że jednak chłopczyk będzie
W sumie nie ważna płeć, ważne jest to by było zdrowe
Mauysia przykro mi z powodu Henia. Niech szybciutko wraca do zdrowia :*
AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
znam taki przypadek gdy miałbyc chłopiec az do końca i dopiero jak się dziecko urodziło to okazała się to dziewczynka
-
nick nieaktualnyDobry dzień
No ja jeszcze się nie nastawiam że to napewno dziewczynka mój Wafel zawiedziony trochę bo chcial syna ale może jajka urosną jeszcze hi hi
I nawet lekarz mówił że to nie pewne bo dzidzia w złej pozycji leżał i nie widział za dużo więc do następnej wizyty pół na pół się trzymam
Miłego dnia !!