plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gocha kicha na maksa ze zwolnieniami zaraz mnie sie moje przypomniało 2 dni przed ślubem zostałam zwolniona
,a taki prezent od ser.Dupa ,ale oliwa sprawiedliwa i po 3 miesiącach ser.Dupa wylali razem z dyrektorem ,który też w tym zwolnieniu maczał palce bo weszła na moje miejsce kochana dyrektora ,a taki mały psikus
ojoj Gocha to tarmos swego m i oby owocnie byłogocha04, Strażaczka90, aisa, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
A u nas zaczął padać śnieg
Ale temperatura na plusie więc ani trochę go nie zostanie.
Pisałam wam, że mojego psa do mamy zawiozłam, oni mieszkają na wsi, ale przy ruchliwej drodze i właśnie przed chwilą dzwonili, że tacie on uciekł z domu i samochód go potrąciłPodobno jest w ciężkim stanie... Nie wiem co się dzieje najpierw szynszyl teraz pies, chyba jakiś pech mnie prześladuje...
-
Ja z moim M wogóle nie robimy sobie nawzajem prezentów, bo co ta za prezenty ze wspólnej kasy. Jak nam coś potrzeba to zbieramy kase na full wypas prezent i cieszymy się z tego samego razem.
Z orkanem to grubo. Właśnie w DDTVN mówili ile km/h wieje wiatr w innych panstwach. Były Niemcy i Szewcja między innymi. I troche Aisa u ciebie mocno wieje, także wiesz masz dziś bana na wychodzenie z Jankiem
Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
No właśnie dziś chyba będziemy siedzieć w domu. Przed chwilą tak powiało, że szyby zatrzeszczały. Do tego deszcz zaczął padać. Ble...
Nie wieje cały czas, tylko są takie mocne podmuchy.
Co do prezentów to mama portfel, siostra podkładka pod mysz-taka co nadgarstek podtrzymuje. I kalendarz ze zdjęciami. To tyle jeśli chodzi o Pl.
A dla nas tu to nie wiem.
Ostatnio też robiliśmy tak jak Gosia, że większy wspólny prezent był. Ale myślę żeby jakiś drobny prezent jednak zrobić M i Jaśkowi.
Patrycja, szkoda psiaka..Dodi lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Vänersborg a dokładnie Brålanda
julka_kulka, Kaja, patrycja, AGA 30, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Nam trochę szkoda marnować czasu, wolę posiedzieć w PL z rodzicami, chociaż nie powiem bo widoki są świetne
Np domek na małej wysepce na środku jeziora
I te skały
aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Julka_kulka, czasem są fajne promocje na wycieczki promem, samolotem też można i chyba nawet taniej wyjdzie, a na pewno szybciej. Fajna opcja na wakacyjny urlop.
Kaja, ja też nie planuje wystawiać dziś nosa za drzwi. Dobrze, że choć pies zadowolony
Patrycja, rodziców w samochód i tpieczesz dwie pieczenie na jednym ogniu