plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia jakie sajonara? jesteś żoną jej syna, matką jej wnuka o czym ty mówisz? jeśl nawet powiedziała by ci coś takiego, to nie wierze, ze twój mąż by na to nie zareagował. Musisz poustalać, czy chcesz mieć spokój chodząc na palcach zeby sie nie czepiała, czy jej wytłumaczyć, (być może kilkukrotnie) że wiesz co robisz ze swoim dzieckiem i że ma Cie nie stresować bo z tego co widze to ty jesteś cieżko przejęta tym co ona robi i mówi. w rodzinie sie nie mówi "sajonara". w rodzinie jak są problemy to sie je rozwiązuje, rozmawiając.
ja powiedziałam juz wszystko w tej kwestii (po raz kolejny) i więcej do tematu nie będę wracać.
życzę Ci, żebyś znalazła odwagę rozwiązać ten problem.
pozdrawiam
Fedra, gocha04, aisa, patrycja, Dodi, Strażaczka90, mauysia, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Sylwia może będę zbyt brutalna ale masz co chciałaś...
Już nie pamietam od kiedy masz problemy z teściowa pomysłów na rozwiazanie ich miałaś tu przytaczanych masę ale w ostateczności Ty wiedziałaś lepiej...
Ja Ci mówiłyśmy byście szli na wynajem to nie, jak była mowa o zamieszkaniu w Waszym mieszkaniu to nie, przeprowadzka choć na chwile do Twoich rodziców tez nie...
Ja nie wiem czego Ty od Nas oczekujesz ze będziemy się w kółko powtarzać po co przecież Ty i tak wiesz lepiej...
Ja bym teściowej powiedziała wprost ze albo się odwali albo się wyprowadzisz i tyle będzie widzieć wnuka i jeśli dalej się będziesz jej bać Ona to będzie widzieć i to wykorzystywać i albo coś z tym zrobisz albo trafisz do wariatkowa...
I jak dla mnie ten temat rownież jest zamknięty...Dodi, Blondi22, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDobry wieczór
Zaraz wam wkleje fotke mojego lokum
Mój Wafel sie śmieje że jak wypnie dobrze brzuch to ma większy od mojego ( no jak nic 9 miesiąc u Wafla )
Wafel dziś dopiero pojechał do pracy no i dzis mu się na ślub zachciało i w po świętach idziemy zaklepać termin do USC
A Na roczek wesele jakieś małe i kościelnyzbikowa, aisa, gocha04, Selena, Dodi, Fedra, patrycja, Blondi22, kiti, Strażaczka90, Sandraa, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:No a w rzeczywistości wafel ma tki jak ja teraz tylko jak sie nadmuchał to wyszło normalnie lokum trojaczków
Uciekam spać. Dobrej nocy :*AGA 30, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
cześć
Aga ładny już brzuszek się zrobił. u Wafla też niczego sobieI w ogóle jak sie mu na wszystko zebrało jak zobaczył, że jesteś naprawdę w ciąży.
A ja zostałam słomianą wdową do środy i standardowo chłopa brak w płodne. A czuję, że to się stanie na dniach. Jakieś fatum czy co?
Aisa a ciebie gdzie wcięło na tak długo?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyGocha no chyba zaobaczył że to nie są żarty hi hi i zaczął myśleć jak facet i ojciec
No w końcu dokladnie 8 grudnia dwa lata temu mi pierścionek zaręczynowy dałAle jakoś nie było nam po drodze szybciej tych kajdanek zalożyć
No to teraz jak juz wpadkę zaliczyliśmy (hi hi hi ) no to z rozsądku ślub będzieDodi, aisa, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość