plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zauwazylam ze moj Nikus tak dziwnie sie zrywa przestraszony i skojarzylam ze jak bylam w ciazy to tesciowka wchodzila inko gnito i nie raz bylo tak ze o maly wlos nie dostalam zawalu. Tez mnie stresowala i sie denerwowalam i Nikus jest nerwowy i rzeczywiscie tak jest ze zachowania kobiety przenosza sie potem na dziecko a nie wieerzylam w to - myslalam ze to zabobony a jednak nie
Teraz tez zyje w ciaglym stresie bo jak Nikus zaczyna plakac to lece szybko zeby tylko na dole nie uslyszeli bo zaraz przybiegna - nawet juz do tego doszlo ze spie z Nikusiem - to wszystko jakies chore zebym sie tak stresowala i robila wszystko zeby oni nic nie slyszeli nawet sie nie moge po dupie podrapac tylko ciagle z dzieckiem na rekach zeby przypadkiem tylko nie plakal i ciagle tylko cyc cyc i cyk wkurza mnie to ze przylazi tesciowka i mowi ze glodze dziecko jak on ciagle na cycu wisi - jak wypuchne to wszystko wygarne jej a malo brakuje. Kupilam kolyske bo mi dupe trula ze dziecko bedzie lepiej spalo i ze ona bedzie kolysac i mnie odciazy a tu DUPA - kolyska stoi a na nadal nie mam czasu na nic- z perspektywy czasu mysle ze lepiej bylo wynajmowac jakies mieszkanie przynajmniej bylby spokoj no i moze dziecko spokojneWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 13:20
-
Witam
Sylwia ty to masz cierpliwość ja już dawno bym nie wytrzymała i bym powiedziała teściowej co myślę. Nie lubię jak ktoś wchodzi w moje życie z butami... Ale na twoim miejscu jeśli to możliwe to wyprowadziłabym się...
A co do przenoszenie zachowania z kobiety na dziecko to jest prawda. Moja teściowa w ciąży się strasznie bała porodu, myślała ciągle jak to będzie, bo mówić po niemiecku nie umiała, a teraz jej syn wszystkiego się boi, chociaż im jest starszy to trochę mniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 13:42
sylwia1985, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Sylwia ja ci współczuje naprawdę
A mnie w te dwa dni tak wywaliło że szok wszyscy już widzą ze mam brzuch ciazowy
A jakie motylki czuję coraz bardziej wyrazniej
Miłego wieczorku !!!sylwia1985, patrycja, gocha04, Dodi, Fedra, kiti, plemniczka, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Ech, Sylwia a jak ci mówiłyśmy, żebyś sie tak nie stresowała(bo mały będzie taki sam, to nie słuchałaś... ) i przemyślała decyzje o wprowadzeniu do teściów a teraz widzisz ze miałysmy racje. mysle, że jeszcze dojrzejesz do tego, żeby poustawiać ta twoją rodzinkę. Nie wyobrażam sobie chodzić na palcach, żeby nikt sie mnie nie czepiał że dziecko płacze... No ale jak to mówią, człowiek uczy się na błędach, ale to ma sens tylko wtedy jak sie te błędy widzi...
Dodi, Fedra, aisa, patrycja, Kaja, kiti, sylwia1985, plemniczka, Blondi22, a-koczek, gocha04, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dobry...
Polać Zbikowej bo dobrze kobieta prawi
Zdjęcie wrzucę brzuszka i łóżeczka jak znajdę sile by je zrobići nie wiem czy dam radę zrobić to przez tablet ale obiecuje coś wymyślić...
Aga dawaj fotę brzuszka nie bądź sęp wystarczy ze migasz się od tabelki jakby paliła ogniem piekielnym...
Spokojnej nocy i udanego tygodnia...
BuziakiDodi, patrycja, Kaja, aisa, Strażaczka90, kiti, plemniczka, Blondi22, a-koczek, AGA 30 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hello w poniedziałek !!!!
Sylwia apropos Zbiku ma racje było pisane i to kilkakrotnie ,abys sie w ciąży nie stresować ,a Tesciowke trza ustawic ,a jak umnie Marcel płacze i mam dziwne pytanie czemu on płacze to odp "Bo Lubi ryczec i chce płakać ,a jak ci cos nie pasuje to sie go zapytaj czemu płaczęi jak ci odp to mi też powiedz czemu placze
Hehehe działa w szybką reakcja zamykania drzwi "
wydrzy jape i zadziała !!!!!!
Aga dawaj swet fofo juniora Wafla nie bądź WafelDodi, Yuly, Strażaczka90, kiti, Fedra, patrycja, Blondi22, gocha04, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
ja tam bym sie nie umiała postawić - taki charakter, ale wiem że trzeba - dobrze radzą dziewczyny
-
oj dziewuszki nie dalo sie nie stresowac w ciazy niestety
a tesciowke nie ustawie bo w koncu to jej dom i co bedzie jak mi powie ze jak mi cos nie pasuje to sajonara
Aga Fedra dawac brzucholkiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 12:48
-
Sylwia, ale przecież nie da się tak żyć... Całe życie patrzeć na teściową i robić to co jej się podoba... Jesteś już dorosła, masz swoją rodzinę i ty powinnaś decydować o tym co jest dla was dobre. A nie możecie się gdzieś przeprowadzić ? Wiesz nie znam od początku twojej sytuacji więc pytam.
-
AGA 30 wrote:Witam się i ja
Sylwia ja ci współczuje naprawdę
A mnie w te dwa dni tak wywaliło że szok wszyscy już widzą ze mam brzuch ciazowy
A jakie motylki czuję coraz bardziej wyrazniej
Miłego wieczorku !!!patrycja, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Sylwia ja mieszkałam tez z tesciową w jej domu ale dobrze wiedziała ze nie moze sie wtrącać do wychowania mojego dziecka wystarczająćo że wtrącała sie w sprawy mojego m ale stanełam na głowei zebys sie wyprowadzic i ot to jestem teraz panią we własnym domu i nikt mi nic nie powie czy mam posprzatane czy nie czy ktos chce mnie odwiedz\ic czy ja chce wyjsc teraz to tylko moja sprawa
Kaja, Fedra, aisa, patrycja, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:oj dziewuszki nie dalo sie nie stresowac w ciazy niestety
a tesciowke nie ustawie bo w koncu to jej dom i co bedzie jak mi powie ze jak mi cos nie pasuje to sajonara
Aga Fedra dawac brzucholki
to bym Niko spakowala i do rodziców wes kochana jak jej to okazujesz swój strach to ona to widzi