X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Effcia. Dobrze, że u was ok.

Fedra to tym bardziej WOW, jak za 7 to przecież to niedługo.

kiti, Fedra lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiti wylaz z krzaków! !!!

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ,ze mój stary to mnie do zawału kiedys doprowadzi ....
    rano o kolo 7 słyszę ,ze zabiera sie za mlodego wiec ucieszona se mowie matko sie dalej :-) ,aż tu nagle krzyk stary woła Matka , Matka ja oczywiście wysadzilam z łóżka jak z sprocy ,a ten do mnie ze spokojem Mama my mamy Kupę nosz tylko palnac czymś ciezkim w dzban jak nic fakt pampers pękał w szwach ,ale to nie powód aby tak jape drżeć no i oczywiście kompiel pupy i koniec spania ,ale pospala sobie ,a noc miałam do kitu bo co chwila wstawałm i smoczka szukalam a Marcel jeczal więc ledwo cały dzien wybrobilam

Dodi, Fedra, patrycja, magdzia26, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro alergolog ciekawe na jakie mleko poraz 7 zmieni nam i oby na stałe !!! Bo ja chcę w końcu ,aby Marcel przespal spokojnie noc !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee gwiazdy gdzie wy jesteście ??? Te co maja ovu to pewnie tarmosza ,a te to maja @@@ depresja czy co ,a tym co sie spoznia@@@@@zalamka czy sie cieszą wyłazic z pod poduchy i tutaj :-)

Ale ze mnie pistolet no nic ide spac bo noc pewnie jak zawsze na stend up do smoczka no mowie wam czasami sie zastanawiam czy Marczello mi speccjalnie tak robi !?

Dobranoc :-)

Dodi, magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Dodi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemanko dziewczyny :)

I co? Tyle czasu sie zbieralam by cos konkretnego odpisac i dupa jak zwykle bo wszystko zapomnialam :/

Koczku super, ze bez większego wysilku kilogramy leca Ci w dol :) nic tylko pozazdrościć

Aga fajny komplet mebli pokazywałas ale jednorazowo tyle kasy wywalic to ciezka sprawa :/ pochwal sie tym co zakupilas ;)

Aisa co tam u Was? Jesli chodzi o mojego kompa to raczej nie bede go juz uzytkowala, wiec musze sie przyzwyczaic do tableta.

Blondi fajna Mikolajka w awatarze ;)

Effcia milo ze znowu zajrzalas :* Madzialenie gratuluje dwoch zebolow i ciesze sie zes u Was ok :)

Fedra ale ten czas leciii, juz niedlugo coraz bliżej.... :)

Gocha nastawilas sie juz na wyautowanie z roboty a tu prosze, pochrzanili Ci plany :P

Kaja twn Twoj chlop niezly jest tzn. Obije jestescie zajebiście z tymi akcjami :) ciekawe co Wam powie lekarz...

Mauysia z tymi lekarzami to tak srednio i jesli masz inne przeczucia to fakyycznie cza by to skosnultowac jeszcze z iim innym.

Pismaku a Ty zaginelas? ;)

Sylwia jak tam sytuacja z malym i z tesciowa? ;)

Anka, Magdzia wylecialo mi co chcialam Wam napisac, sorki :/

Strazaczko jak tam normuje sie cos Twoja sytuacja cyklowa?

Blondi i Sylwia fajnie ze macie chrzciny w tym samym czasie a my sie zbueglismy z terminem tak jak Ruciowy Leos :D

Zbiku gdzies sie zapodziala?

Pewnie i tak Kogos pominelam :(

Ogolnie zycze wszystiim dzueciaczkom i mamom duzo zdrowka, bo pogoda sprzyja teraz chorobom :*

U nas wszystko ok, Amelka skonczyla w pn 3 miesiace, rosnie, szaleje i jest moim oczkiem :) w pn bylismy rowniez na kontroli bioderek i u kardiologa, ale tez wszystko w porzadku, wiec kamien z serca. Tacierzynskie dobiega konca a ja jakos nie czuje sie bardziej odciazona, ale coz, przyzwyczailam sie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 00:04

magdzia26, sylwia1985, AGA 30, Blondi22, Strażaczka90, kiti, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę Was podczytywała w dalszym ciągu i w miarę możliwości skrobne pare slow :)

Dobranoc

magdzia26, AGA 30, Blondi22, Fedra, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia hej :) Super, że u was wszystko w porządku :)

Fedra dobrze, że dolegliwości ustąpiły ;) 7 tygodni to już bliziutko :)

Kaja niezła akcja haha :P Mam nadzieję, że lekarz pomoże i sytuacja się w końcu ustabilizuje.

Dodi dobrze, że na kontroli wszystko ok :) A z facetami już tak jest, czuje się jakby była dwójka dzieci, a nie jedno :P I życzę zdrówka dla Amelci z okazji tych 3 miesięcy :) A po za tym moja najukochańsza bratanica też ma tak na imię :)

magdzia26, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Nie pracuję, ale musiałam z mężem wstać, żeby kawkę z nim wypić :P Bo biedakowi samemu nigdy nie chce się wcześniej wstać, żeby zdążyć wypić tylko wszystko na szybko :D

Wczoraj byliśmy na zakupach, za dużo nie kupiliśmy, ale za to kasy poszło i pomyśleć sobie że za takie zakupy jakieś 2 lata temu zapłacilibyśmy o połowę mniej. Straszne jest to, że wszystko tak drożeje i to w jakim tempie. Już się obawiam co będzie na święta...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 06:31

bfarljmzlmrs7kj3.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem.

Kurcze myślałam, że wiecej czasu znajde na forum a tu taka lipa.
    Byliśmy we wtorek w klinice, pani dr bardzo sie podobala poprawa wynikow Pięknego, (z 0,5mln do 3mln z hakiem, wiec nadal dupy nie urywa) ale powiedziała że za bardzo szans nie mamy na naturalne... okazało sie ze nie prowadzą programu rządowego, ale za to mają promocje tylko do 6 grudnia bla bla bla... gadania marketingowca a nie lekarza. bardzo starała sie wcisnąć nam to in vitro. oczywiscie z "pierwszej darmowej wizyty" zrobiła sie wizyta za 250zł, ale powiedziałam, że nie ma bata, nie dam sie naciągnąć, jeśli przy umawianiu sie przez telefon dostałam inne info. no bardzo słaby popis dali w tym invimedzie. ale za to zrobiłam AMH i teraz czekam na wyniki. ale na procedure oczywiście nie zdecydowaliśmy się. ustaliliśmy, że dajemy sobie pół roku, na jescze większe podrasowanie wyników, i jak nic sie nie zdarzy do maja, to będziemy próbować (ale pojdziemy do gamety, gdzie jest program rządowy, a jak sie nie zakwalifikujemy zrobimy tam komercyjnie). z wieści pozadzieciowych to zmieniłam prace ostatnio, więc wypadałoby w granicach przyzwoitości przez chwilę nie zachodzić w ciążę. No nic uciekam do pracy, a w weekend szkola.
    pozdrawiam wszystkich ciepło, zwłaszcza Dodi, Effcie i Plemnicze (nie wiem czemu je akurat, ale tak sobie wymyśliłam :)
    buzi!

Dodi, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień doberek,

myślałam, że dziś się nie obudzę. Patrycja podziwiam, że wstałaś z M o tak nieludzkiej porze. Może gdybym nie pracowała to tez bym wstawała, a tak to nie ma bata. Już tak Go nauczyłam, że porusza się po mieszkaniu bezszelestnie, a ciuchy wieczorem przygotowuje, żeby nie szurać szafą. O takiego mam męża :D

Żbiku fajnie, że dałaś znać jak po klinice i super, że coś drgnęło w wynikach. To już dobry znak. Ale faktycznie naciągacze z tych prywaciarzy jak nie ma co. Człowiek przychodzi chce zaufać, a oni zamiast człowieka i jego problemu widzą $$$$$$$

Kaja powodzenia u lekarza i niech już nie eksperymentują na Marcelu.

Dodi daj spokój już myślałam, że nie będę się szarpać z tą robotą, a tu taki numer mi wywinęli. Ktoś chyba musi mnie kopnąć w dupę, albo dać z plaskacza, żebym się ogarnęła i w końcu zmieniła robotę.

patrycja, magdzia26, AGA 30, Dodi, Fedra, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku fajnie, że wyniki się trochę poprawiły trzymam kciuki, aby były jeszcze lepsze. Szkoda tylko, że lekarzy z powołania jest mało każdy tylko patrzy na pieniądze, a jak się nie płaci to i leczenia nie ma ;/ Przykre to jest...

Gocha ja to mam taki twardy sen, że mogliby w moim domu koncert grać, a ja bym się nie obudziła :P

bfarljmzlmrs7kj3.png

• patrycja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez pewnego lekarza moja bratanica mogłaby już dziś nie żyć...

bfarljmzlmrs7kj3.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam :)
    Wczoraj byliśmy na kontroli i okazało się że Niko mial/ma zapalenie oskrzeli :( ale już jest poprawa wiec szpital nas ominal tym razem... niestety ja też chora/ledwo żywa dobrze że chociaż syn się nade mną lituje i daje pospac w nocy trochę a i w dzień tez mogę polezec żeby się wygrzac :) kocham go juz od najmłodszych lat o mamusie dba <3 najgorsze ze przez te jego alergie na niewiadomo co nawet domowych sposobów na przeziębienie nie mogę stosować :/
    No mam nadzieje ze niedługo mi przejdzie...
    Kajus niezły ten Twój M :P ale mój jest taki sam zresztą Ty wiesz ;) powodzenia na wizycie żeby się w końcu udało z tym mleczkiem i z przesypianiem nocy :)
    Fedri całe szczęście ze juz lepiej z samopoczuciem oby juz tak do końca było :) to już tylko 7 tyg O.o o ja cie to weź pokaż co tam masz dla Natki noi może brzucho pokaż :)
    Zbiku oby wraz ze zmianą pracy nastąpiła również zmiana w liczebności Zbikow ;)
    Aga weź no tez pokaż brzuch swój w końcu ile można czekać :P
    Patrycja, Strażaczka, Gocha, Akoczek pozdrowionka dla was :)

Fedra lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry !!
    Chyba wszyskie już śniego odgarniają że tu taaaaka cisza :)

Dodi no jak meble a raczej dwie komody jak na razie będa już ustawione to wyśle fote :)

Madzia mój brzuch nadal tluszczowy jest ale już rano jest większy niż zazwyczaj więc pod słoninką coś tam rośnie :) Jak bedzie bardziej ciażowy od tłuszczowego widoczny to zapodam wam focie :)

Zdrowiejcie dziewczyny i dzieckaki :)

Zbiku a u mnie w klinice co chodziąłm kiedyś twierdzą ze nasienia nie da się poprawić i tylko in vitro poroponują konowały jedne :/

W sobote na urodziny idziemy do teściowej ;) prezent już kupiony :)

Och ja dalej w nocy nie śpię normalnie wykończona już jestem tą bezsennością bo to już 2 miesąc prawie jak zasypiam nad ranem :/

Miłego dnia :)

Blondi22, Dodi, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia, jak tak dalej pojdzie to populacja zbikow pozostanie na wymarciu ;)

Aga jakie Wafel mial wyniki jak zaszliscie?

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    witam dawno nie widziane kolezanki ;)

ja dzis mialam wesolą noc Iza pierwszy raz w zyciu od polnocy do 4 rano nie spala byla zadowolona tylko przytulac sie chciala.
    moze zabki i dlatego bo nadal zadnego nie ma ale za to do chodzenia sie rwie codziennie usilnie próbuje heh

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Magdzia, jak tak dalej pojdzie to populacja zbikow pozostanie na wymarciu ;)

Aga jakie Wafel mial wyniki jak zaszliscie?

Wafel miał kiepską morfologie bo tylko 1 % dobrych plemników ale pojemność dobrą miał!!
    Po kuracji już nie robił badań to nie wiem czy poprawa była no ale fasolka jest !!":)
    Na a jak poszłam z jego wynikami do kliniki to mi lekarz otwarcie powiedział ze nie ma leków na poprawę nasienia !!!
    I myslę że to jakaś paranoja takie gadanie bo tyle dziewczyn pisze ze poprawa u ich facetów jest !!

zbikowa lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra jak patrze na twoj suwaczek i ze tylko 7 tyg ci zostalo to przypomina mi sie moja ciaza jak czekałam na Izke ;) chyba dlatego ze podobny termin ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a ty jeszcze troszke i zaraz połowa ciazy ;)

AGA 30 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 5708 5709 5710 5711 5712 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ