plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Magdzia trzymam kciuki za kontrolę i wszystkiego dobrego na te 2 miesiące, a ty nie daj się chorobie.
Wczoraj na moje życzenie padał śnieg, ale dziś już go nie maByłam z mężem u dentysty
i biedak dostał znieczulenie, ale wszystko czuł, a ja patrzyłam się i nie mogłam mu w żaden sposób pomóc ;/
A co do zwierzaków to niestety każdy ma swój czas, tak jak człowiek, jest ciężko, ale trzeba się z tym pogodzić...magdzia26, Dodi, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Strażaczka90, Dodi, patrycja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Hej ja nadal router mam w naprawie wiec kiepsko z netem u mnie w pracy duzo obowiązków wiec rzadko zagladam a o pisaniu to nawet mowy niema. Ja juz niemam sily do tego serwisu gwarancyjnego od 3 tygodni w kazdy poniedzialek słysze to samo " urządzenie zostało wymienione na nowe jest przygotowane do wysyłki do piątku powinna Pani go miec" mija piątek i go niema wiec tak w kólko.
a z lepszych wiesci to snieg zaczal padac -
A właśnie mam takie pytanie. Jaki wpływ mają zęby na nasienie ? Troszkę czytałam, że mają jakiś wpływ na płodność, ale czy wiadomo na co dokładnie mogą szkodzić, czy po prostu jest to ogólnie powiedziane ?
-
nick nieaktualnyDobry dzień !!
Ale ponuro na za oknem a ja dziś mam takiego lenia że tyłek do kanapy mi sie przykleił !!
A miałam plany jechac na basen !!
Patrycja coś słyszałam że problemy z zębami wpływają na nasienie !!
W sumie mój chlop jak ma iść do dentysty to ostateczność no i w tym roku nastała ta ostatecznośc !!
W lutym go już żeby bolały pamiętam na zabawe jak poszliśmy to pół zabawy się znieczulał tak go ząb bolalNo i poszedł dopiero w maju chyba powyrywał to co miał do wyrwania zablombował co miał do zrobienia i jeszcze mu coś tam do zrobienia zostało ale puki nie boli no to po co iść
Koczku no to gratuluję spadku wagi:) -
nick nieaktualny
-
Aganic nie mów na temat dentysty czy czego kolwiek mój miał 3 tyg urlopu teraz miał zaliczyc dentyste,arelgologa i dermatologa i co i Nic nie zaliczy bo mial niby miec 2 nr tel do tych specjalistów przez te 3 tyg pysk od przypominania boli ile ja sie nagadalam ,ale on wie ,ze jak bedzie cos doskwieralo ma milczec i sie nie oodzywać do mnie !!!!!
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja to typowi faceci !!
Jak mojemu kiedyś powiedziałam nie płacz mi jak cie będzie boleć jak nie poszedł do dentysty to się śmiał!!!
A po misiacu KOCHANIE DZWOŃ UMÓW MNIE BO Z BÓLU NIE WYTRZYMAM!!!
Brak słów i tyle duże dzieci !!Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Jeśli w zębach jest stan zapalny może mieć to wpływ na płodność i u kobiety i u faceta... Wiadomo ze stany zapalne w organizmie mogą obniżać jakość i ilośc nasienia...
patrycja wrote:A właśnie mam takie pytanie. Jaki wpływ mają zęby na nasienie ? Troszkę czytałam, że mają jakiś wpływ na płodność, ale czy wiadomo na co dokładnie mogą szkodzić, czy po prostu jest to ogólnie powiedziane ?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry choć nie wiem czy dobry...
Od wczoraj się złe czuje boli mnie cała lewa strona głowy czyli ucho głowa i gardło masakra...
Od momentu wstania czyli od godziny 12 leczę się herbata z miodem i cytryna i kanapkami z miodem, leżę pod kołdra jeśli do piątku nie przejdzie trzeba będzie iść do lekarza który pewnie i tak mi nic nie poradzi17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra to kuruj się, mam nadzieję, że to tylko chwilowe pogorszenie, a nie jakieś dziadostwo.
Koczku no no ładnie poleciała waga.Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
patrycja wrote:A właśnie mam takie pytanie. Jaki wpływ mają zęby na nasienie ? Troszkę czytałam, że mają jakiś wpływ na płodność, ale czy wiadomo na co dokładnie mogą szkodzić, czy po prostu jest to ogólnie powiedziane ?
" a potem się skapnęłam, że to odwrotnie
Fedra, magdzia26, Dodi, patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Gosiu - Byłam z Heniem u osłuchania przedwczoraj, niby jest OK, ale ja i tak mam jakiś niepokój... Więc jutro idę z nim do pediatry w prywatnej klinice, żeby się upewnić... Po tym zapaleniu oskrzeli to wolę dmuchać na zimne...
A jeśli chodzi o kino, to byłam na "Interstellar". Polecam
Sylwia - zdrówka dla Nikosia!
Koczku - zżera mnie zazdrośćMoże mi też tak kiedyś się uda schudnąć
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny