plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry
No ja to jeszcze nie wiem za dobrze nic o chrzcie bede temat zaglebiac na wiosne ale wlasnie cos mi tak swita ze szwagierka tyle placila...
Ja ubranko i swiece tez kupie sama...
A wlasnie wczoraj bylam zwiedzac szpital a raczej porodowke gin mi wszystko ladnie wyjasnil a najbardziej to mi sie chyba spodobalo ze wszystko tam maja i ja nic oprocz koszuli i kapci brac nie musze
Pozatym gin zrobil mi usg bo Mloda od piatku prawie w ogole lub bardzo slabo sie ruszala okazalo sie ze lzy bokiem ehh... a i wazyla 1600 gram
Dobra wstaje z wyrka bo dzis sie nawet wyspdlam pomimo glupich snow trzeba zarzucic dawke cukru i kawyBlondi22, aisa, patrycja, Kaja, anka_a, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwia1985 wrote:Pytanie do was ile placi sie za chrzest w kosciele? czy daje sie kase w kopercie podpisana czy poprostu na tace. Czy chrzestna kupowala szatke z imieniem a chrzestny swiece? kurcze zastanawiam sie jak to bedzie.
Czy podpisywalo sie cos u ksiedza?
u nas co do ubrania jest tak ze chrzestna kupuje ubiór dla dziecka a szatke mamy bez imienia ale w krztałcie serca a chrzestny kupuje swiece i placi za zdjecia ale wiem ze roznie wlasnie jest w rodzinie i zwyczaje
no i chrzestni musieli miec ze swojej parafi pozowlenie ze moga byc chrzestnymi i wpisac do ksiegi tez sie musza
my mamy 28 grudnia chrzestWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 11:17
Fedra, patrycja, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Dobry
No ja to jeszcze nie wiem za dobrze nic o chrzcie bede temat zaglebiac na wiosne ale wlasnie cos mi tak swita ze szwagierka tyle placila...
Ja ubranko i swiece tez kupie sama...
A wlasnie wczoraj bylam zwiedzac szpital a raczej porodowke gin mi wszystko ladnie wyjasnil a najbardziej to mi sie chyba spodobalo ze wszystko tam maja i ja nic oprocz koszuli i kapci brac nie musze
Pozatym gin zrobil mi usg bo Mloda od piatku prawie w ogole lub bardzo slabo sie ruszala okazalo sie ze lzy bokiem ehh... a i wazyla 1600 gram
Dobra wstaje z wyrka bo dzis sie nawet wyspdlam pomimo glupich snow trzeba zarzucic dawke cukru i kawyi mloda p[ieknie wazy
-
a to mala zapowiedz Izki sukienusi na chrzest
oczywiscie do tego plaszczyk jest i cudna opaska na glowke do zdjec co sam tatus wybrał
http://iv.pl/images/95899684493663607751.jpgAGA 30, aisa, Fedra, patrycja, Kaja, mauysia, anka_a, kierzynka, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, kiti lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Pytanie do was ile placi sie za chrzest w kosciele? czy daje sie kase w kopercie podpisana czy poprostu na tace. Czy chrzestna kupowala szatke z imieniem a chrzestny swiece? kurcze zastanawiam sie jak to bedzie.
Czy podpisywalo sie cos u ksiedza?
-
Cześć
Blondi, super Iza. Bardzo ładnie wygląda w tej sukieneczce
Fedra, ładna waga. Fajnie, że nic brać nie musisz. Też tak miałam, tyle że koszuli też nie musiałam mieć.
Kaja, fajnie że już lepiej z Marcelem.Fedra, Blondi22, anka_a, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
dlatego was sie pytam bo tesciowka mowila ze na chrzest trzeba dac z 500 zl napewno a najlepiej 1000 zl - ale po moim trupie.Ona by wszystkie pieniadze dala na kosciol
Ja tez myslalam ze tak gora 200 zl i wystarczy
Bylismy po wyniki badan malego i nie sa dobre
TSH podwyzszone i za malo leukocytow
Mamy jeszcze powtorzyc badania
do tego kaszle od sb ma katar i kichaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 12:14
-
Blondi Izunia jak mała księżniczka
Fedra to dobrze, że nic nie musisz braćI waga małej super
Sylwia biedny maluszekA lekarz nic więcej na ten temat nie powiedział ?
Blondi22, Fedra, anka_a, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Blondi pieknie Iza będzie wyglądała super !!!!
My na swieta emigrujemy do teściów nic nie robie no może procz ciast do wrazie jakby goscie naszli mama bedzie miala do kawy ,a tak zlewam temat bo jestem na diecie !!!!!!!Blondi22, anka_a, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewoje,
ja się ekspresowo witam, ściskam Was i wracam do roboty. Dziś mam "tyły", bo wczoraj wróciłam z kina o 1 w nocy i dziś musiałam sobie strzelić drzemkę regerenującą. Więc lecę dziubać tekst!
:*Blondi22, Kaja, Fedra, aisa, patrycja, anka_a, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczęta!
Sylwia dużo, dużo zdrowia dla Nikusia!!!! I buziaczki :*** Teściówka to zaszalała z wysokością kasy na chrzest ale jak nie ma na co kasy wydawać to niech daje
Fedra waga małej superowa i fajnie, że wielkiej torby nie będziesz musiała brać do szpitala.
Mauysia szybkiego nadrobienia zaległości!
Izunia jest śliczną dziewczynką a strój na chrzest uroczy
Baj baj idę kąpać małego śmierdziuszkaFedra, Strażaczka90, aisa, magdzia26, Dodi, Blondi22, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Ale tu cicho dziś aż sprawdziłam czy na pewno weekend się skończył
Sylwia zdrówka dla malucha...
Mamusia szybkiego nadrobienia zaległości...
Właśnie przyszło info ze łóżeczko będę miała jutro lub pojutrze ale jestem podekscytowana może mój złoży je w Mikołajamagdzia26, Dodi, patrycja, mauysia, anka_a, aisa, Blondi22, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDobry wieczór!!!
No Fredzia rośnie ta twoja kruszyna
A ja bylam dziś zamówić komody do pokojuza 2-3 tygodnie będą już do odebrania
Zima nastała jeszcze bez śniegu ale mrozik już trzyma
Miłego wieczorku !!
Ps. co do chrztu to powinno być co łaska w wpradzie nie wiem jak to u nas w parafi dokładnie jest ale chyba ile kto ma tyle da!!!
magdzia26, Dodi, Fedra, patrycja, mauysia, anka_a, aisa lubią tę wiadomość
-
My dzisiaj po nieprzespanej całej nocy bylismy u lekarza Niko mocno podchorowany
Pani Doktor przepisała leki do inhalacji ale zastanawiała sie czy nie wysłać nas do szpitala bo jakieś szmery słyszała w płuckach
no ale na razie mamy zaleconą inhalację i kontrolę w czwartek...mnie też gardło zaczyna boleć a Niko cały dzień i noc taki marudny że ledwo zyję całe szczęście że mój P wziął wolne bo bym padła chyba... a szczepienie znowu przełożone....ehhh
-
Hej. Faktycznie spokojnie, ale jak ma być tłoczno jak brak nowych fasolek i dzieci. Mnie na weekend nie było to tylko podczytywałam, a pozatym to 3 dni głowa mnie bolała na przemian z jajcami i musiałam wspomagać się prochami, a jak prochy odchodziły to na Andrzejkowy wieczór winiaczem. W końcu coś od życia mi się należy.
I powiem wam, że jem te zapisane tabletki, ale już naprawdę bez przekonania, że mi pomogą.
Magdzia szczepionka nie zając. Ważne, żeby Niki był zdrowy jak ją dostanie.
Sylwia chrzciny to nie mój etap, ale teściówka czuję w kościach, że się dołoży.
Fedra dobrze, że Nati tylko na boczku leżakuje. Zbiera siły przed styczniem
Selena bony rozdysponowane?
Aga, ale mebelki te które pokazywałaś w linkach? Kompleciki bardzo fajne były, a czy drogie to nie wiem.
Mauysia a jak Henri z tymi jego szmerami? I widzę, że praca z domu bardzie pochłania czas. A o filmie tym chyba nie słyszałam, muszę zerknąć co mnie ominęło.
Anka zdrówka wam życzę. Kiedy pracę oddajesz ostatecznie poprawioną? Ty to musisz mieć matywację kobieto, żeby przy małych dzieciach tworzyć. A na jaki temat tak się rozpisujesz?
Aisa u was też śniegu nie ma?
Ja tej zimy śnieg i szron widziałam i było pięknie. A w stolycy zimnej jesieni ciąg dalszy.
Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6