plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia współczuje przejść chorobowych nie lubię jak dzieci chorują buuu dużo zdrówka życzę :*
Aga czyzbys zaczęła szaleństwo zakupowe?
No Młoda duża już dokładnie sprawdziłam ważyła wczoraj 1679 gramów myślałam ze mało ale jak lutowki swoich dzieci wagę wypisywali to jednak nie mam się czym martwić
Gocha współczuje bólu głowy mnie zawsze ratował ibuprom potem się dowiedziałam ze złe wpływa na płodność wiec o mało nie dostałam zawału
Mówisz ze winiaczek był mmmmm napiłabym się takiego swojskiego gęstego i słodkiego winka mmmm...
Natka od wczoraj wieczora już raczej leży nie na boku co odczuwam boleśnie nawet teraz ale wole 100 razy poobijane zebra i inne narządy niż jej bezruch...anka_a, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra było właśnie swojskie i dobre. :
Kolorowych snów.Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Witam się
Wczoraj zdechł mi szynszylDziś stłukłam talerz, a jak wszystko pozamiatałam to zawadziłam o szafkę i znów na ziemi wszystko leżało jakiś pech czy co...
Na dworze zimno, wiatr wieje a śniegu w dalszym ciągu brak. -
Hej!
Patrycja ale pech Ciebie dopadłSzkoda szynszylka
Gocha bólu głowy nie zazdroszczę za to winka i owszemNa mnie czeka swojska nalewka wmawiam sobie, że im starsza tym lepsza będzie
Pisać mi się mega nie chce szczególnie jak jeszcze Ada jest w domu ale do końca roku muszę oddać bo inaczej czeka mnie powtarzanie roku i wydanie kolejnej kasy na uczelnie
Piszę na temat świadomości matek dzieci w wieku przedszkolnym na temat profilaktyki chorób skóry.
Aga no trochę trzeba poczekać na mebelki ale potem się pochwal nimi!
Fedra ja też wolałam żeby Julek kopał bo wiedziałam, że wszystko jest ok. Teraz mam schizy i sprawdzam czy oddycha.
Magdzia zdrówka dla Nikosia! Teraz sezon chorobowy w rozkwicieSzepionka nie ucieknie a lepiej nie ryzykować i odłożyć je na potem.
My dziś jedziemy do laryngologa zobaczyć co z uszami Ady bo teraz już słabiej słyszy. Jestem ciekawa co doktorka powie na jej ciągłe zapalenia uszu. Mam nadzieję, że wieczorem Julek zaśnie bo dziś z nim i kolką walczyłam do północy... a rano wstajemy na roraty więc nie pospałam
Miłego dzionka- ja lece szybko gotować obiadekmagdzia26, Fedra, Strażaczka90, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
cześć, ale dziś piękne słońce
Patrycja współczuję straty.
Anka to piszesz można powiedzieć z doświadczenia. A do końca roku to miałaś na myśli kalendarzowy czy akademicki? Bo jak kalendarzowy to czas zaczyna się bardzo kurczyć. Powodzenia.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyDobry
Fredzia no jeszcze daleko do szaleństwa zakupów u mnie !!
Gocha no nie amawiałam tych co pokazaąłm !!
Stwierdziłam że trzeba powoli meblować pokoik żeby nie było wszsytko potem na hura !!
W marcu wersalkę kupimy a potem zostaną rzeczy dla bejbika
No i zamówiłam dwie komody jedną większą i mniejszą żeby mi weszło na ściane więc 3.2 metra komody do dyspozycji będę miala na wysokość 1.05 m
Komody mają dużo szuflad i szafek więc pomieszczę wszsytko od dziecka i jeszcze miejsca na inne rzeczy zostanie
Na górę potem planuje jakieś pułki czy regał mały na ramki na zdjęcia misie lub jakieś zabaweczki dla dziecka
Za same komody 900 zł mi wyszło więc nie ma tragedii jeszcze bo wybierałam w tych najtańszych bo ceny są ho ho ho !!!Jak zobaczylam zestaw mebli za 14 tyś to szczęka mi opadła
A w razie jak mi miejsca będzie mała zawsze mozna domówić pod kolor szafki wiszące na górę i po problemie
U mnie dziś szaro bura za oknem
A wczoraj o 23.45 mój Robeczek pierwszy raz dał mi poczuć że jest u mnie w brzuszku !! Tak się normalnie zdziwiłam co to że aż tv wyłączyłam i czekałam na więcej
Ale 4 razy mnie pogilał i poszedl spać chybamagdzia26, Fedra, Blondi22, Kaja, Strażaczka90, Dodi, kiti, anka_a lubią tę wiadomość
-
To musiało być fajne uczucie jak Robaczek posmyrał od środka. A meble faktycznie do najtańszych nie należą.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnygocha04 wrote:To musiało być fajne uczucie jak Robaczek posmyrał od środka. A meble faktycznie do najtańszych nie należą.
Ach Gocha ja to przestałam oddychać normalnie żeby jeszcze coś wyczuć no ale więcej nie było tej przyjemności
No meble drogie jak cholera są !!Widziałam jeden komplet komoda i dwie szafy pojedyncze tak mi się podobał ale jak zsumowałam ceny włosy mi się najeżyły !!
Ach dobrze że ja odkładam każdą wypłatę odkąd poszłam do pracyAle bym się w życiu nie spodziewała że ja ją na wyprawkę wydam hi hi
gocha04 lubi tę wiadomość
-
patrycja co za pech ale tak jest i u mnie jak sie wali to wszystko na raz i jak sie konczy np kosmetyki to tez wszystkie na raz
przydalo by sie wybrac na jakies male zakupy bo narazie to widze tylko 4 sciany w domu. Z Nikusiem sie nie da chodzic bo zaraz wrzask.Raz probowalam z nim pojsc do spozywczaka to tak sie rozwyl ze baby stare patrzyly sie na mnie jak na nienormalna
Aga pamietam jak pierwszy raz to poczulam to gilanie, laskotanie - ahhhWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 12:00
-
czesc kochane. U nas dobrze, dni lecą, niedlugo macierzynski mi sie konczy
. Nelka ladnie rosnie, biega, kłóci sie i łobuzuje. Coraz wiecej słów mówi. Zdecydowanie najlepszy wiek jak do tej pory
AGA 30, Fedra, Kaja, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, anka_a, mauysia, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Dobry...
Plemni współczuje kończącego się macierzyńskiego i super ze Nelka tak fantastycznie się rozwija...
Patrycja współczuje straty nie wyobrażam sobie gdybym miała stracić moja Czekoladęno i fakt pech cię dopadł oby jutro przyszedł lepszy dzień
Gocha gdzie Ty masz to słońce u mnie szaro buro i ponuro do tego zimno i wieje jak cholera...
Sylwia wiem ze to trudne ale musisz przyzwyczajać do wyjsc synka bo może się okazać ze będzie gorzej...
Co do mebli to fakt drogie są ale trzeba szukać i porównywać zawsze się jakieś perełki znajdaDodi, patrycja, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Gocha u nas tez sloneczko zawitalo ,aż poszlam z Marcelem na zakupy i kupilam cos na obiad i młodemu ksiazke do czytania,zabawke i kocyk na zime do wozka bo nie ma , ateraz mrozy ida ehhh ,a my na spacery biegamy codziennie
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
u Nikosia dzisiaj poprawa po inhalacjach no ale szału jeszcze nie ma
bidulek taki wymeczony że w nocy przespał ciągiem 7h z małą przerwą na jedzenie i zmianę pieluchy, w dzień też cały czas śpi...jutro po 17 na kontrolę trzymajcie kciuki żeby płucka były czyste...
oj jak ja bym poszła sobie na spacer ale mały chory i od 2 tyg mało co wychodzę z domu a i mnie cos bierze (gardło boli i katar.
Patrycja współczuję straty zwierzaczka
Aguś super uczucie ja pamietam jak Niko pomiział mnie pierwszy raz to było rano o 5 i nie wiedziałam czy to prawda czy to mi się śni -
witam się i zmiatam;C
Pati współczuje;C strat
Sylwia zdróweczka dla Niko
Fredruś duża kruszynka z Malutkiej;D
Madziu współczuje choroby;C
Gosiu nie zazdroszczę bólu główki;C
Przyszła dziś moja różowa kurtałka;D ide przymierzyć....
i ogarnac troche dom bo o 19.00 prace skończyłam..jestem zmęczona./..///
do jutra:* a co do śniegu to leciutko coś popadało ale nic nie widać by padało;/
Jutro mam wolne więc odpoczywam!!!!
:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 20:07
Fedra, anka_a lubią tę wiadomość