plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFreda pokarz jakie łóżeczko zamówiłaś
Bo ja bym chciała łóżeczko z opuszczanym bokiem ze względu na kręgoslup bo czasem ciężko nachylić się a co potem będzie to nie wiem dopiero !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:16
Fedra, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
W sumie jak dzidzia zacznie kopać, a to już niedługo to w sumie Wafel będzie już czuł jak to jest
Słuchanie serducha też fajna rzecz, ale jeśli masz często wizyty to chyba można odpuścić ten zakup.
AGA 30, Fedra, Selena, Strażaczka90, patrycja, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aga to tym bardziej jak masz często wizyty to ja bym sobie detektor odpuściła
Uwiez jak Twój pójdzie na usg i zobaczy i usłyszy już będzie wiedział i uwierzy
A to link do łóżeczka
http://allegro.pl/baby-raj-lozeczko-z-szuflada-materac-przewijak-i4814372067.html
U tego sprzedawcy tez wybrałam pościel
AGA 30, patrycja, aisa, magdzia26, kiti, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFajne te łózeczka są
JA się zastanawiam jak zrobić pokój czy typowo dzicięcy czy nie !!
W sobotę polatamy po sklepach meblowych bo szafę jakąś kobotę i wersalkę bym chciała kupić i wyremontować pokój jak Wafel będzie miał przerwe świateczna i siedzieć w domu będzie !!
No bo łózeczko i inne rzeczy dla juniora to sie pojawią dopiero w kwietniu albo i w maju dopieroFedra, magdzia26, anka_a, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Wczoraj oglądałam dokument Okrutny sierociniec, coś strasznego, opiekunki biły dzieci, ciągle na nie krzyczały, aż się popłakałam jak to wszystko zobaczyłam. Dzieci spały w łóżeczkach bez żadnej pościeli na samych deskach. A do tego te opiekunki były mamami i nie rozumiem jak można mając swoje dziecko krzywdzić inne eh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:47
-
My postawiliśmy na nie dokonca dzieciowy pokój ściany są pomalowane na turkusowo, meble są dorosłe jest biurko które będzie służyć jako miejsce do kąpieli, miałam tez sofę wiec będę z Mała spać na początku w pokoju, łóżeczko takie jak wysłałam, zmieniamy rolety bedą z fototapeta w misia a na ścianie może pojawi się naklejka z drzewem i sowami
Musiałam mojego hamować bo by wszystko na różowo zrobił
Ja doszłam do wniosku ze ewentualny następny remont będzie za jakieś kilka lat wiec chciałam by pasował nie tylko do noworodka ale i starszaczka bo przecież taki maluch to nic nie będzie pamiętał z początkowego okresu a to ma być dla nas wygodne i funkcjonalne by moc zapewnić dziecku max komfortu i bezpieczeństwa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:53
aisa, magdzia26, gocha04, anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Patrycja jak to ująć delikatnie nie wszystkie kobiety są stworzone do macierzyństwa i nie wszystkie powinny być mamami, ja takich programów nie oglądam złe to wpływa na moja psychikę
Pamietam jak w liceum jeździliśmy jako wolontariusze do domu małego dziecka wracałam stamtąd jako emocjonalny wrak nie żeby im się tam krzywda działa ale samo to jak oczekiwały na miłość i te ich smutne zgaszone oczka Boże od razu mi się ryczeć chce17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyNo ja też chce zrobić bardziej uniwersalny pokój bo się przeniesiemy do drugiego pokoju na czas gdy maleństwo bedzie malutkie
Podobają mi się takie komplety
http://allegro.pl/terra-lozeczka-komody-szafy-atb-meble-promocja-i4816181550.html
Potem dostawić biuro i pokój młodzieżowy gotowy!!
Miejsca na rzeczy dziecka by było dosć
No ściany oczywiście jakieś bajeczne będą żeby dzidzia czuła że ma swój kąt
Bo mój Wafel by wstawił łóżeczko do naszeko teraźniejszego pokoju i po kłopocie hi hiFedra, magdzia26, anka_a, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Aga ładne te meble choć dla mnie za drogie i mam za mały pokój by je wstawić wiec ja postawiłam na meble z brw...
Ale jak tylko masz miejsce to super
No do pokoju weszły by i jeszcze ta stara szafa by mogła zostać hi hiJedynie cena wysoka !!
No ale to plany tylko !!
Pochodzimy po sklepach pooglądamy na żywo to inaczej później człowiek patrzy
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo my mieliśmy dużo żeczy dostać od bratowej od Wafla bo mówial że trzyma wszsytko po 2 dzieci no ale że od Wafla brat wpadł też ze swoją dziewczyną to podejrzewam że większość im się trafi bo to tacy nieporadni jeszcze ludzie że głowa boli !!!
-
Aga spokojnie na pewno coś znajdziecie nie ma co tez kupować na hurra ja miałam stare meble kilkunletnie ale praktycznie wyglądające jak nowki wiec co mogę doradzić to sobie zaplanuj co gdzie byś chciał trzymać rzeczy było Ci wygodnie i funkcjonalnie
Ja praktycznie wszystko mam od szwagierki ale chociaż łóżeczko chciałam kupić samaAGA 30 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyNo u nas w tym pokoju stoi szafa tylko i stara rozklekotana warsalka z dwoma fotelami więc fotele i wersaka idzie na śmieci bo na niej njaprawdę spać się nie da szafe bym chiała zostawić bo wiadomo ze miejsce na pościel firany ciuchy sezonowe mają swoje miejsce
No a kupić szafę komodę na rzeczy dziecka i wersalkę musimy kupić zeby było gdzie spać plus potem łóżeczko
Najlepiej bym chciała małe ale pojemne hi hi
No i oczywiście spełnienia marzeń młodości fotel na biegunach
Bo zawsze marzyło mi się że siedzę w takim fotelu bujam się i karmię albo śpiewam maleńkiemu kołysanki
Więc teraz marzenie się spelni a że fotele nie są niewiadomo jak drogie to moje marznie stanie się faktemmagdzia26, Fedra, anka_a, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatrycja wrote:Moja szwagierka to woli wyrzucić ciuszki po swoich dzieciach niż komuś oddać...
No ja pewnie będę oddawać z ręki do ręki bo jak dziewczyna szwagra urodzi to będzie 3 miesiące różnicy gdzieś między dziecmi !!
Chociaz ona nie wie nic na kiedy ma termin kiedy ostatnia miesiączka była i wogóle nie wiem co z życiem zrobić tak jak brat od mojego Wafla -
No niestety niektórzy ludzie nie są zaradni i nie potrafią sobie w życiu poradzić, zresztą ja będąc młodsza myślałam, że dorosłe życie jest fajne i proste, a niestety różnie to bywa... Ah jak to fajnie było być dzieckiem
Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
http://www.buliba.pl/konkursy/wielki-konkurs-ekologiczny-2014/galeria.html
jesli macie wolna chwile i chec zaglosujcie na klase mojego kubusia
miejscowosc rybno praca stonoga .
dzikeuje
mozna glosowac do 1grudnia
anka_a, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Fedra łóżko śliczne
tez mialam takie kupowac
ale powiem wam dziewczynki ze jakbym miala teraz kupowac to bym zainwestowała w taka dostawke do lózka sypialnianego cos w takim stylu
http://allegro.pl/babybay-original-dostawka-do-lozka-gniazdo-law-i4832366850.html
w nocy by byla taka wygoda przy kp...
Fedra lubi tę wiadomość
-
Aga fotel bujany moje marzenie ale miejsc brak wiec coz trzeba sobie dogodzic czyms innym
Magdzia u mnie w sypialni obok lozka jest miejsce by nogi spuscic trzeba przytulic sie do szafy by wyjsc z pokoju no coz uroki mieszkania z malymi pokojami
Ale nie narzekam bo inny maja gorzej wiec coesze sie z tego co mam17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi