plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Zabieram sie od kilku dni do dluzszego posta oczywiscie, ale mie dalam rady jeszcze
Odniose sie w pozniejszym czasie a jesli o nas chodzi to ok, Amelka wlasnie pije a ja klikam. Aisko na tablecie teraz ale nic nie zastapi mi kompa
po chrzcinach spoko a jeski chodzi o fotki to nie wiem czemu ake nie umiem ich wstawic na forum, wiec moze przesle Komus na fb i wstawi?
Ponadto maz ma tacierzynskie, wiec dwa razy wiecej robotyStrażaczka90, Selena, patrycja, aisa, AGA 30, Fedra, Blondi22, magdzia26, anka_a, mauysia lubią tę wiadomość
-
Cześć WAM
co do imion u mnie góruje Weronika i Kacperek:)
Fredrus świetnie że na wizycie był wszystko dobrze:*
Selenko ja w tamtym roku też dostałam 50 zł mniej a teraz moje zdziwienie było bo o 50 więcej...dziwnie...jak w tym roku dochody o wiele wzrosły
Gosia nie lubie Twojej spadającem tempy!!!
Dodi milusio że zawiatałaś
Kurde co tam u Ruci??ktos wie?/
Pati co tam?
Sylwia wszystko będzie dobrze....Bąźmy dobrej myśli
Witaj Aisko
Blondi gratulacje dla Malutkiej:)
Co do Wesel;p to ja mam w przyszłym roku dwa;D komunia ,rocznica,18 nastki dwie..itp ;p
Pogoda marna u Nas.Ja na 14 do roboty do 22.00.Ale weekend wolny,wyłanczam tel i mnie nie ma;p.Idziemy na jakieś tańce hulance.Zaraz poćwicze troche;D
Dodi, Fedra, patrycja, aisa, Blondi22, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek
Laseczki czy kóraś z was miała detektor płodu ?
Bo tak myślę o kupnie i chciałabym opini posłuchac !!
Tym bardziej że Wafel nie ma możliwości chodzić za mną na wiyty a takie posłuchanie maleństwa może by mu uświadomiło że tam już rośnie maly Prezesik albo Prezesikowa
Gocha zima idzie niech zasypie tą @ w końcu -
Blondi, gratulacje dla Izuni
Selena, Wy też już musicie nieźle uważać jak Kacpi chce już biegać a nie chodzić. Mały biegacz
Dodi, fajnie że jesteś. No i tata w domu, robota podwójnaKiedy będziesz nadawać z kompa?
Aga, ja nie miałam detektora. Droga taka przyjemność?Dodi, Fedra, Selena, Blondi22, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
U mnie chyba po owulce, bo cyce zaczynają boleć, ale tempka się trochę nie zgadza
A po za tym nie mam dziś czasu na ćwiczenia. Właśnie ugotowałam siorbę i zrobiłam pranie, a jeszcze odkurzanie, zmywanie podłogi i zrobienie koreczków
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gośka, możemy się umówić, że ja wezmę Twoją @. Moja się jednak całkiem rozmyśliła więc pierwszy cykl poporodowy wciąż trwa. Jak nie w tym cyklu to może się ustawimy w kolejnym, ok?
To co Aga, tabelka czy jeszcze ciut poczekamy?gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Gośka, możemy się umówić, że ja wezmę Twoją @. Moja się jednak całkiem rozmyśliła więc pierwszy cykl poporodowy wciąż trwa. Jak nie w tym cyklu to może się ustawimy w kolejnym, ok?
To co Aga, tabelka czy jeszcze ciut poczekamy?
JAk już poznam płeć to sie wpisze więc jak Wafel junior pokarze 15 co tam ma to wskoczymy do tabelipatrycja, aisa, Strażaczka90, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aga z tym detektorem to sama nie wiem co ci poradzić, bo niby fajnie byłoby posłuchać serduszka dziecka, ale jeśli np. tętno trochę zacznie spadać to ty byś mogła tylko nie potrzebnie się denerwować
-
nick nieaktualnypatrycja wrote:Aga z tym detektorem to sama nie wiem co ci poradzić, bo niby fajnie byłoby posłuchać serduszka dziecka, ale jeśli np. tętno trochę zacznie spadać to ty byś mogła tylko nie potrzebnie się denerwować
No też właśnie się zastanawiam czy tak nie będzie !!No ale znając mnie to raczej bym się nie przejmowała i nie stresowała głupotami
Ach pogadam z Waflem co on na to !!! -
aisa wrote:
Selena, Wy też już musicie nieźle uważać jak Kacpi chce już biegać a nie chodzić. Mały biegacz
No dokładnie Aiskoto chyba jakiś biegacz będzie
bo nawet jak leży to tak tupie nóżkami że szok
a najlepsze jest jak chce tak szybko ruszyć i leci
bo nogi ni nadążaja za reszta ciała
aisa lubi tę wiadomość
-
Dobry
Aga jak dla mnie detektor to po pierwsze strata pieniędzy chodź długo myślałam o zakupie po drugie jest to stres kiedy nie możesz od razu namierzyć tętna dlatego ja sobie odpuściłampozatykają mój nie był chętny na dotykanie brzucha bo się bal ze coś zrobi dziecku takie męskie paranoje
najlepiej czuł się na wizytach gdzie widział na usg i słyszał serduszko
Blondi gratulacje dla Izuni
Seleno Ty tez już musisz powoli uważać na Kacperka
Doda super ze po chrzcinach wszystko dobrze tez się musiałam na tableta przerzucić bo mój tel mnie doprowadza do szału...
Gocha nie lubię Twojej @ mam nadzieje ze się kiedyś w końcu udławi i nie przyjdzie
Co do ostatkow no cóż siedzimy w domu jak My nic nie zorganizujemy to już nikt nie pomyśli by Nas zaprosić zreszta wszyscy dziwnie myślą ze jaknjestem w ciąży to na imprezy na pewno nie chodzę no cóżza to szykuje Nam się jutro dzień przemeblowania w salonie a w niedziele zwiedzanie porodówki
W końcu zamówiliśmy łóżeczko inposciel i leżaczek bujaczek którego bym pewnie nie kupiła gdyby nie kupony rabatowe na Allegro
Mnie się szykują chrzciny Młodej w przyszłym roku jakieś standardowe imprezy i chyba z jedno wesele o tym przynajmniej wiem...
Aga i nie pitol tylko do tabelki wskakuj ile można czekaćSelena, aisa, Dodi, Strażaczka90, Blondi22, magdzia26, anka_a, gocha04 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Tak to możemy czekać i do 30 tyg ja mam na wątku łaski które nadal płci nie znają bo dziecko się chowa wiec nie cudują tylko się wpisuj no chyba ze Ci towarzystwo tabelkowe nie odpowiada to mów od razu...
AGA 30 wrote:JAk już poznam płeć to sie wpisze więc jak Wafel junior pokarze 15 co tam ma to wskoczymy do tabeliaisa, Selena, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Selena wrote:No dokładnie Aisko
to chyba jakiś biegacz będzie
bo nawet jak leży to tak tupie nóżkami że szok
a najlepsze jest jak chce tak szybko ruszyć i leci
bo nogi ni nadążaja za reszta ciała
Selena, Strażaczka90, AGA 30, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aga po słowach Fedry to nawet bym się nie zastanawiała, chyba musisz jednak się wpisać
Zresztą ciężarnej się nie odmawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:02
Fedra, aisa, Selena, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
Aga spadające tętno to raczej nie głupoty o czym przekonała się jedna z lutowej
AGA 30 wrote:No też właśnie się zastanawiam czy tak nie będzie !!No ale znając mnie to raczej bym się nie przejmowała i nie stresowała głupotami
Ach pogadam z Waflem co on na to !!!17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyAleż się uparły na tą tabelkę hi hi
No ok po następnej wizycie się wpisze tylko zastanawiam się ile cykli starań wpisac
Bo tych cykli było a było !!
No to ja wiem że spadające tętno to nie błacha sprawa ale mnie bardziej taki detektor ineresuje żeby pokazać Waflowi jak to jest !!
Pomyślę przemyślę i podejmę decyzję
A w sumie wizyty mam dosć często więc też szkoda trochę kasy
pożyjemy zobaczymy !!