plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Aga i Patrycja bardzo ladne imiona wybralyscie
Seleno super ze dostalas bony
Moj dostaje paczke na wigilie nie powiem wolalabym odpowiednik kasowy bo win nie pije a czekoladek z alko tez nie wolnoale od przyszlego roku bedziemy zaliczac Mikolaj u niego w pracy ahh nie moge sie doczekac
W koncu wybralismy lozeczko dzisiaj bedzie zamawiane, we wtorek kupilismy w promocji dady zobaczymy czy si sprawdza
Co do mezow moj nie wchodzil mi w droge choc tez uwazal ze jest na wszystko czas choc sam z siebie zaczal malowac pokoj Malej i byl bardzo z siebie dumnymimo ze pracuje wszystko w domu robi za mnie nic mi nie pozwala robic zebym sie nie przemeczala itp...
Ja nie cwicze moge co najwyzej potowazyszyc duchowoSelena, Strażaczka90, aisa, patrycja, magdzia26, anka_a, kiti, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Strażaczko podziwiam Cię, że pracując masz jeszcze ochotę na ćwiczenia.
Podziwiam również mamy, które mając dzieci znajdują czas na ruch.
Fedra suwaczek pokazuje tylko 55 dni i 30tc. Jak ten czas leciSelena, magdzia26, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Strażaczko podziwiam Cię, że pracując masz jeszcze ochotę na ćwiczenia.
Fedra suwaczek pokazuje tylko 55 dni i 30tc. Jak ten czas lecibo tak to ciezko jak się krząta po nogami
A wogóle to dziś wychodze o 14 z pracyale za to jutro kicha...do 16
..
-
Selena wrote:A wogóle to dziś wychodze o 14 z pracy
ale za to jutro kicha...do 16
..
Idę na spacer, super pogoda dziś u nas i nawet nie wiejeSelena, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Strażaczko podziwiam Cię, że pracując masz jeszcze ochotę na ćwiczenia.
Fedra suwaczek pokazuje tylko 55 dni i 30tc. Jak ten czas leci
Moja jest starsza o 2-3 tyg niz wskazuje suwaczek a dotego mam cc stad tylko 55 dni do koncapatrycja, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja teraz rzadko kiedy spaceruję, jak miałam psa to spacery były 3 razy dziennie i było fajnie, chociaż jakieś zajęcie i sama w domu nie siedziałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 13:37
-
Kolejna wizyte mam 16 grudnia i to chyba bedzie przedostatnia wtedy zrobia wszystkie badania ktore trzeba a pozniej to juz oczekiwanie na styczen
patrycja, aisa, AGA 30, anka_a, magdzia26, kiti, Selena, Kaja, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Niestety pies nie wchodzi w grę, swojego oddałam moim rodzicom, ponieważ mieszkamy w bloku i sąsiedzi się skarżyli na szczekanie, a po za tym był agresywny w stosunku do ludzi i gdy chciałam zostawić go samego to skomlał. Jak wiadomo to wina właściciela, więc doszłam do wniosku, że nie nadaję się do wychowywania psów i lepiej jak go mieć nie będę
Chociaż odkąd mój pies znajduje się u rodziców to zmienił się o 180 stopni, zresztą dobrze mu tam, ma wiele miejsca do biegania i nikt go nie denerwuje, bo tu teść strasznie go męczył i nie dało mu się wytłumaczyć, żeby zostawił psa w spokoju.
-
Aisa temp systematycznie spada.
Aga imiona bardzo ładne, a szczególnie te dla dziewczynkiMi moje imię tak się podoba, że ostatnio wymyśliłam, że córę też tak nazwę, bo to imię coraz bardziej staje się zapomniane.
Fedra, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Fedra i Aga jak miło się czyta takie wiadomości z wizyt!
Imiona wybrane bardzo mi się podobają
Selena to dużo nie straciłaś na bonach. Mały jest słodki a fryzura czaderska
Ja poćwiczę jak wróci m. z pracy bo zmotywowałam go i razem ćwiczymyZnalazłam fajną grupę na fb i tam mamuśki się motywują i są fajne pliki z ćwiczeniami
Patrycja przemiana znaczna! Gratulacje wytrwałości. śliczny kolor włosów.
Niestety choroba się rozwinęła i doszło do zapalenia ucha środkowego. No nic już to 3 razy przechodziłyśmy więc wiem co i jak. poprawek mam troszkę i jutro nad nimi popracuje. Julek uwielbia wózek i jak wróciliśmy od lekarza spał 3hSzkoda tylko że jeszcze tydzień jestem uziemiona
Buziaki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 19:48
Fedra, Selena, aisa, Dodi, patrycja, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość